Şimdi Ara

gta3 uçak hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw bu gta3 de uçağı uçurabilen varmı ben denedim baya ama olmadı varmı bilen hızlanıyorum havaalanında baya sora biraz havalanıyo uçak ama pat iniyo tekrar yere

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5'te Uçak Nasıl Kaldırılır

GTA 5'te uçak kaldırmak, oyunun geniş ve dinamik dünyasını keşfetmenin heyecan verici bir yoludur. İşte bir uçaka binip havalanmak için adım adım bir kılavuz:

1. Bir Uçak Bulun: Los Santos Uluslararası Havaalanı (LSIA) veya Trevor'ın uçak pistinde uçaklar bulabilirsiniz.

2. Uçağa Bin: Uçağa yaklaşın ve [Eylem] tuşuna basarak binin.

3. Kontrolleri Anlayın: Uçağı kontrol etmek için aşağıdaki tuşları kullanın:

4. Sağ Analog Çubuk: Uçağı sola ve sağa yönlendirmek için

5. Sol Analog Çubuk: Uçağı yukarı ve aşağı hareket ettirmek için
    6. L2/R2 Tetikleyicileri: İrtifa kazanmak veya kaybetmek için
    7. Kare/X Düğmesi: İniş takımlarını kaldırmak/indirmek için

8. Gaz Verin: Uçağın motorlarına gaz vermek için [Sağ Analog Çubuk] ileri itin.

9. Kalkışa Başlayın: Uçak hızlandığında, yeterli kaldırma kuvveti oluşturmak için [Sol Analog Çubuk] ileri itin.

10. Havaya Çıkın: Uçak havalandığında, [Sol Analog Çubuk] ile istenen irtifaya çıkın.

11. Uçurun: Uçağı kontrol ederek dilediğiniz yere uçurun.

İpuçları:

• Kalkış ve iniş sırasında dikkatli olun.
    • Uçağı çok hızlı uçurmayın.
    • Hava trafik düzenlemelerine uyun.
    • GTA 5 uçak kontrollerinde ustalaşmak için biraz pratik gerekebilir.

İşte yardımcı olacak bazı ek bilgiler:

• Uçağı Los Santos Uluslararası Havaalanı'ndan güvenli bir şekilde kaldırmak için piste paralel bir taksi yolu kullanın.
    • Uçağı yavaşlatmak için [L2/R2 Tetikleyicileri] kullanın veya [Kare/X Düğmesi] ile iniş takımlarını indirin.
    • Uçakla ilgili daha ayrıntılı bilgi için oyun içi kılavuza bakın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu gta oynayanların ortak sorunu galiba . bu konuda ben de pek başarılı olamadım. sadece bir adadan diğerine kadar uçurabildim. falat anlatanlar şöyle diyor:
    uçağı her zaman düz tutacaksın, burnu havaya kalkmayacak hiçbir zaman. zaten burnu havaya kaltığı zaman hemen dengesi bozuluyor uçağın. kalkış esnasında ise sürekli burnu aşağı yönlendireceksin. hızlandıktan sonra uçağın burnunu serbest bırakınca kendiliğinden havalanıyor zaten. bir dene bakalım sonuç ne olacak
  • uçağı baya uçurdum 3 ada üzerinde turladım gezindim sıkılınca da gökldelenin bi basamağına indim ordan aşağıya sniper ile daldıms. hikayeyi geçelim.

uçağı uçurmak için gaz ve yön haricinde iki tuş daha kullanıyoruz numlar numpad de bulunan 4 ve 6 tuşları. bunlar uçağın burnunu aşağı vede yukarı kaldırmaya yarıyor. uzun zamandır oynamadığımdan hangisi hangisini yapıor unuttum.

uzun ve düz bi yer bul ki bu uçak pistidir. uağın burnunu yere doğru tutarak hızlanmaya çalış fakat yere doğrultmayı abanma çünkü pervane yere vurabilior ve yavaşlıyorsun sonra uçak zaten kendiliğinden havalanacaktır. geri kalanını ise yön tuşları ile halledeceksin ama uçağın önünü fazla kaldırmamaya dikkat et. eğer yavaşladığını farkedersen buru aşağıya çevir biraz hız kazan ve toparlamaya çalış.

umarım yardımcı olabilmişimdirsss.
  • yaw uçağı kaldırıyom biraz baya gidiyom ama ucak gene irtifa kaybediyo yere iniyo havada tutamıyom uçağı anlayacağınız calavera sen nası uçtun hocam o kadar mesafeyi yaw
  • dediklerimi yaptım başka bişey yapmadım

esas zor olan emin ol kalkmak değil kalktıktan sonra o gözkdelenlerin arasından çıkmak

biraz daha uraş didin biraz kendinden bişeyler kat yapamayacağın şey yoktur o oyunda emin ol.
  • saolasın deneyecem bakalım azimle uçan gökdeleni deler muahahah
  • şu uçağı uçurmayı beceremedim ama tankı süper uçuruyom
    şu kayıp şehir nerde bi söyleseniz de tankla uçup da buluyum
    he heee tank uçuyo binlerce tonluk demir yığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pistin başına geç dodo_down tuşuna basılı tutarak uçağı hızlandır, kıçı havaya kalkınca hızlandı demektir, dodo_down tuşunu bırak, uçak kendiliğinden kalkar yükseldikten sonra burnunu düzelt ve bay bayy!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.