Şimdi Ara

GTA4 %100 NASIL YAPILIR(BURDA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
19.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Random karakterleri bitirmedin sanırım, bu haritaya bak, Kikinin haricinde hemşire bir hatun var onada bak. %100'ü etkiliyormu bilmiyorum.

GTA4 %100 NASIL YAPILIR(BURDA)
  • karakterleri tamamladım.hemşire falan bulamadım,
    yahu o kadar dikkatli oynadım kayıtta ne ölüm var nede tutuklanma her görevden sonra saveledim olmadıysa loadladım gene eksik biryermi kaldı ne
  • Dün bir baktım kendi oyun içi istatiktiklerime, General bölümü içindeki tüm yüzdeler %100 olacak, Player bölümü içindeki kız arkadaş yüzdeleride %100 olacak (Sonradan polis çıkan Michelle önemli değil). Hemşire olan kızın adı Carmen Ortiz, avukat Kiki, Hırsız olan arkadaşımızın kardeşi Kate. Buarada PlayboyX'in arkadaşı Dwayne'i öldürdüysen senaryoda %100 olmayabilir. Dwayne %100'e giriyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danielmarcos

Dün bir baktım kendi oyun içi istatiktiklerime, General bölümü içindeki tüm yüzdeler %100 olacak, Player bölümü içindeki kız arkadaş yüzdeleride %100 olacak (Sonradan polis çıkan Michelle önemli değil). Hemşire olan kızın adı Carmen Ortiz, avukat Kiki, Hırsız olan arkadaşımızın kardeşi Kate. Buarada PlayboyX'in arkadaşı Dwayne'i öldürdüysen senaryoda %100 olmayabilir. Dwayne %100'e giriyor olabilir.

ortiz tam bir manyaktı. habire kendinden ortiz diye bahseder ve şöhretli insanlar gibi yaşamak isterdi. vıdı vıdı hiç susmazdı. sanalda bile çekemedim. bir kere buluştum daha hiç aramamıştım.

%100 için ya ingilizce bilmeyeceksin ya da ses, kısacaksın

• kız arkadaşlar bölümünde sadece kıkının %100 diğer kızların 70 den aşağı ve kıkıden başka kız da yok ana konu bittiği için yoklar.Dwayne yaşıyor.ana senaryo bitmeden kızların yüzdelerini çıkarmakmı gerekiyordu acaba.carmende ortalıkta yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

kız arkadaşlar bölümünde sadece kıkının %100 diğer kızların 70 den aşağı ve kıkıden başka kız da yok ana konu bittiği için yoklar.Dwayne yaşıyor.ana senaryo bitmeden kızların yüzdelerini çıkarmakmı gerekiyordu acaba.carmende ortalıkta yok .

mutlaka nette vardır.
    dwaynşn kardeşini bilmiyorum ama carmeni netten düşüreceksin
  • carmen nette var date ye bastım ama bir türlü aramıyor cevap gelmiyor maile
  • sonunda %99.50 oldu fakat kalan %0.50 bu kadar küçük bir yüzde ne ile kapanacak asıl şimdi bunu kapaması zor .96 dan 99 a nasıl geldiğine gelince ,arkadaşları tekrar bütün etkinliklere götürdüm sıra ile hiç atlamadan götürdüğümü yazdım bir kenara hiç bir yered yüzdeyi arttırmadı sadece show izlemeye götürdüğümde arttı yüzdeler arkadaşların beni sevmeleri bile %100 olmamıştı.herkesi götürdüm herkesin etkinlikleri bitti sadce dwayn da yok show bölümü onu götüremedim.yani asıl bu kadar küçük yüzdeyi nerde kapanır bu zor olacak
  • kız arkadaşlar yüzdeyi etkilemiyor.hatta sadece little jacob, packie bide brucie ile olan aktivitelerin önemli gerisi yalan roman bile
  • Gta Vice City'de de %71 de kalıyordu.
  • arkadaşlar sonunda %100 e ulaştım.gizli kareterlerden birisini öldürdüm %100 oldu Gizi karekterler bir kaç kere çıkan varmış ona denk geldim nonoştu bana bıçak çekti sıktım kafasına oldu %100 başa yazacağım nelerle %100 ulaşıldığını
  • Random Karakterlerin haritasını vermiştim burda, ama sen yaptım hepsini dedin ondan garipsedim bende neden %100 olmadı diye neyse. Gold trophyin hayırlı olsun
  • ramdom karektelrin hepsi çıkmıştı fakat aynı karekter tekrar çıkıyomuş.onu bilmiyodum.sağolasın

onlineye başladım level nası atlıcaz baya zormuş 3 saat falan oynadım 18000 dolar falan oldu neye göre level atlıyoruz
  • quote:

ramdom karektelrin hepsi çıkmıştı fakat aynı karekter tekrar çıkıyomuş.onu bilmiyodum.sağolasın

onlineye başladım level nası atlıcaz baya zormuş 3 saat falan oynadım 18000 dolar falan oldu neye göre level atlıyoruz

Kazandığın paraya göre level atlıyorsun, son level 10. ama kasmak lazım. 5.000.000 $ da 10. level oluyorsun. Level atlamak için co-op görevlerinden Hangman N.O.O.S.E.'u öneririm. İki buçuk dakikada falan bitiyor ve 4000 $ veriyor (+ öldürdüğün kadarda). Zamanı olan bir eleman bulup sürekli bu görevi yapmak lazım günlerce. Online ''Fly the Co-op'' trophysi imkansız gibi birşey ama yapanlar var ama türk görmedim Yapan 2-3 kişi bulup onlara katılıp alınabilir ancak.

• fly the co-op=deal breaker,bomb da base II , hangman's noose'u zamanında bitir diyor neden bu kadar zor bu bölümlerde 1 kere kazanmak yetmiyormu yoksa ne demek istiyorsun neden zor
  • bahsedilen süreler biraz insafsızca hayır tek başına oynasan rahat yaparsın ama benim şansıma herhalde, denk gelen elemanlar saçma sapan hareketler yapıyor hep.organize olup aramızda halletmemiz lazım RANK10 içinse hangman's noose en mantıklı yöntem gibi, farklı düşünen varsa aydınlatırsa bizi çok makbule geçer valla
  • quote:

fly the co-op=deal breaker,bomb da base II , hangman's noose'u zamanında bitir diyor neden bu kadar zor bu bölümlerde 1 kere kazanmak yetmiyormu yoksa ne demek istiyorsun neden zor

1 kere kazanmak yetmiyor zamanlar aşağıda varmı yapabilen babayiğit Sadece Hangman NOOSE'u yapabildim şahsen, diğerlerinde 4 kişi SWAT ekibi gibi oynamak lazım, YOUTUBE'da videolar var bakabilirsiniz. Aşağıdaki zamanlardan önce yapmak gerekiyor.

Deal Breaker - 7:03
    Hangman's NOOSE - 2:32
    Bomb Da Base II - 5:34
  • quote:

7-Stevie�in Nikoya telefon mesajıyla gönderdiği 30 araba çalma görevini yaptım (mesaj gelince mesajın en altında rabanın resmi geliyor şehirde onu bulmak ve haritadaki Garage götürmek gerekiyor

ilk görevde swingers golf club nerde ben bulamadım ilk arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

quote:

7-Stevie�in Nikoya telefon mesajıyla gönderdiği 30 araba çalma görevini yaptım (mesaj gelince mesajın en altında rabanın resmi geliyor şehirde onu bulmak ve haritadaki Garage götürmek gerekiyor

ilk görevde swingers golf club nerde ben bulamadım ilk arabayı

Tüm arabalar var burda

GTA4 %100 NASIL YAPILIR(BURDA)

• çok saol üstad
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.