Şimdi Ara

GTA4 %100 NASIL YAPILIR(BURDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
19.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta4 %100 olması için yapılması gerekenler

1-ana hikayede ben 94 görev yaptım (playboy’u) öldürdüm
    2-200 güvercini öldürdüm
    3-50 jump’u tamamladım
    4-Brucie’un 10 araç bulma görevini yaptum
    5-Little Jacob’un 10 paket teslim işini yaptım
    6-Brucie'un araba yarışlarını yaptım (9 değişik yol var sırayla çıkıyrlarmı dikkat edin her yolda mutlaka yarışmak gerekiyor istatistik bölümünde hangi yolda yarıp yarışılmadığı yazıyor)
    7-Stevie’in Nikoya telefon mesajıyla gönderdiği 30 araba çalma görevini yaptım (mesaj gelince mesajın en altında rabanın resmi geliyor şehirde onu bulmak ve haritadaki Garage götürmek gerekiyor 30 aracı tamamladıktan sonrada bu garage’ye arac götürüp para kazanabilirsiniz şehirde motor ve araba mağazalarını aklınızda tutun çalın satın çalın satın
    8-Polis arabası ile yapmak gerekiyor polis arabasına binin aracı tamamen durdurun sonra L1 basında polis bilgisayarı açılır burda.Most Wanted görevleri var bunlar yapılacak burda ismi çıkmayan suçlular olabilir bunları netten isinlerini bulabilirsinin bunlarıda polis bilgisayarında isim arama var sadece adını yazsanız bile buluyor bilgisayar.her adadada 10 suçlu var toplam 30 isim var.bunları yaptım
    9-Yine polis bilgisayarında en üsteki bölümde suçlular var suçluyu seçince zaman veriyor suçluya ulaşmak için ben 73 tane yaptım 20 tane yapma yetiyor
    10-oyun içinde sokaklarda gizli karekterler var benim istatistik bölümünde 13 görünüyor ve bu karekterler kokaklarda bir kaç kere tekrar rastlanılanlar ve bazı kareter bazı saatlerde ortaya çıkıyor ve oyun içindeki görevlerede dayalı çıkmaları en iyisi story mod bitince başlayın bunlara aşağıda arkadaş harita vermiş bunları ve görevlerini yapmak gerekiyor(en son burda takılmıştım)
    10-oyun içinde çıkan bilardo,dart ve bowlingde oyun içindeki arkadaşlarınızı en az bir kere yenmek gerekiyor (bowlinde full game oynamak gerekiyor)birde strizip kuluplerinde ve elbise magazasında QUB3D atari makinası var en yüksek skoru (11000) geçme gerekiyor
    11-işte burası çok dikkat gerektiriyor bir kağıda not edin .etkinlik yaptıklarınızı

Little Jacob , Brucie ve Packie bunlarla telefon listenizdeki tüm etkinlikleri hiç eksiksiz yapmak gerekiyor roman ve dwayn ile yapmak önemli değil yüzdeyi etkilemiyor

12- Little Jacob , Brucie ve Packie bunların özel yetenekleri olan ucuz silah alma bomba isteme ve helikopter isteme özelliklerini açmak gerekiyor bu arkadaşlar sizi %75 den yukarı olmalı nikoyu sevme seviyeleri

Kız arkadaşlarla ilişkiler etklilemiyor ölmeniz tutuklanmanız etkilemiyor

Hile yaparsanız PS3’te trophy bile alamazsınızve pc de hile yaparsanız oyunun ilerlerinde glich olma ihtimali varhilelri görmek istiyorsanız otomatik saveyi kapayın yapın hileleri zevkini çıkarın sonra gene load yapın

Başkada bişi gelmiyo aklıma.herkese yardımları için teşekkurler

Asıl mesele şimdi online tropyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 20 Kasım 2009; 10:43:23 >

• Trophyler yüzde kaç?
  • tropy şampiyonu bile platin alamamıştı

gta4 guide vardı bu forumda aratırsan bulursun.
  • yanlış hatırlamıyorsam trophy %82 de galiba online birkaç troph ve %100 trophy kaldı almadığım
  • Trophy görevlerininde tamamlanması gerekiyor. Trophy görevleride yüzdeyi etkiliyor.
  • nasıl oluyor .online ana konudan farklı diğer trophyler online modda ana konudaki tüm trophyleri aldım biraz saçma olur öle.yani online oynamayan biri online trophyleri almadığında %100 e ulaşamayacakmı biraz .saçma.
  • Benim bildiğim böyle. Değilse bir arkadaş doğrusunu yazar.
    O zaman neden %100 olmuyor? Madem yapacak görev v.s kalmadı. Mantıklı açıklaması var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • polis görevlerini her şehirdekini yaptın mı 3 şehrin ayrı ayrı suçluları var çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

polis görevlerini her şehirdekini yaptın mı 3 şehrin ayrı ayrı suçluları var çünkü

bak burda bişi var ben sadece en soldaki polis karakoluna gidip ordan araç çalıp yakalıyordum,
    listedeki isimleri yazılı polislerimi yoksa zaman veriyor onlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

polis görevlerini her şehirdekini yaptın mı 3 şehrin ayrı ayrı suçluları var çünkü

bak burda bişi var ben sadece en soldaki polis karakoluna gidip ordan araç çalıp yakalıyordum,
    listedeki isimleri yazılı polislerimi yoksa zaman veriyor onlarmı

benim dediğim isimleri yazılı olan polis bilgisayarından baktıkların
  • Kaç saat sürdü %96 küsüre gelmek merak ettim :D
  • Hocam boşver %100 ü ya. Zaman harcayıp %96 yapmışsın ya o yeter.
  • sende gönlünden yüzde 4 koy işte yüzde 100 sana
  • Haritada sadece yanlarına yaklaştığında ikonları beliren friends görevleri var, haritada nerede olduklarını google'dan bulabilirsin. Arkadaş ilişkilerini %100 yapman gerekiyor, Dwayne'i öldürmediysen onunda %100 olması gerekiyordu sanırım. Arkadaşlarının özelliklerini açman yetmiyor %100 yap.
  • hocam %96 nasıl yapabildin ya,ben o kadar oynadır 90a yaklaşamadım bile,helal olsun gerçekten
  • GTA IV 100% Checklist

Story Missions 60%
    Procedural Missions 8%
    Car Thefts 2%
    Friends 10%
    Activities 5%
    Random Characters 5%
    Most Wanted 2.5%
    Vigilante 2.5%
    Flying Rats 2.5%
    Stunt Jumps 2.5%

Total 100%

benim yeni bitti %100.GTA hastası değilseniz hiç uğraşmayın derim çok kasıyo.yukarda arkadaşın dediği gibi her adanın MostWanted listesi farklı onları ayrı ayrı yapıcaksın.bana online trophyler daha da zor geldi hele ki şu rank10 trophysi ölüm ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dime

GTA IV 100% Checklist

Story Missions 60%
    Procedural Missions 8%
    Car Thefts 2%
    Friends 10%
    Activities 5%
    Random Characters 5%
    Most Wanted 2.5%
    Vigilante 2.5%
    Flying Rats 2.5%
    Stunt Jumps 2.5%

Total 100%

benim yeni bitti %100.GTA hastası değilseniz hiç uğraşmayın derim çok kasıyo.yukarda arkadaşın dediği gibi her adanın MostWanted listesi farklı onları ayrı ayrı yapıcaksın.bana online trophyler daha da zor geldi hele ki şu rank10 trophysi ölüm ölüm

GTAIV PS3'ün ilk sonradan trophy desteği gelen oyunlarından, o zamanlar fazla oyunda trophy yokken zorluğu abartmışlar. Fly the co-op gibi rahat rahat gold olabilecek bir trophy bronze mesela. Şimdi trophy zorlukları çok düştü. Rank 10 için 2 hafta gecemi gündüzümü verdim ben

• arkadaşların bizi sevme derecesi %100 çıkarmıştım hepsini sonra ilgilenmediğim için onlarla seviyeleri düştü.bidaha çıkarayım bakayım.polis görevlerini isim yazılı olanlar bitti.
    birde oyundaki kız arkadaş bulma sitesinde kızlar var benim sadece orda kiki ile arkadaşlaığım var başka olması gerekiyormu ,gerekiyorsa o kadar denedim başka arayıp soran kız yok.alacam palntium inat ettim eninde sonunda alacam.
    bu seviyeye yaklşık 1 ayda geldim günlük 2-3 saatlik oyunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

arkadaşların bizi sevme derecesi %100 çıkarmıştım hepsini sonra ilgilenmediğim için onlarla seviyeleri düştü.bidaha çıkarayım bakayım.polis görevlerini isim yazılı olanlar bitti.
    birde oyundaki kız arkadaş bulma sitesinde kızlar var benim sadece orda kiki ile arkadaşlaığım var başka olması gerekiyormu ,gerekiyorsa o kadar denedim başka arayıp soran kız yok.alacam palntium inat ettim eninde sonunda alacam.
    bu seviyeye yaklşık 1 ayda geldim günlük 2-3 saatlik oyunla

ohooo bi dünya kız var orada

hemşire var, avukat var, mağazada çalışan var ( soygunculardan birinin kız kardeşi) benim hatırladıklarım bunlar
  • işte o kızlarla arkadaş olmak seviyeyi etkiliyormu.nasıl buluşacak hep ordaki date yazan yeri yıklıyom ama belli bir süre sonra geen nete gittiğimde date yazısı açık görünüyor ama bazıları date yazısı kapalı fakat ne arayan ne soran var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.