Şimdi Ara

GTA4 %100 NASIL YAPILIR(BURDA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
19.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Danielmarcos

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

fly the co-op=deal breaker,bomb da base II , hangman's noose'u zamanında bitir diyor neden bu kadar zor bu bölümlerde 1 kere kazanmak yetmiyormu yoksa ne demek istiyorsun neden zor

1 kere kazanmak yetmiyor zamanlar aşağıda varmı yapabilen babayiğit Sadece Hangman NOOSE'u yapabildim şahsen, diğerlerinde 4 kişi SWAT ekibi gibi oynamak lazım, YOUTUBE'da videolar var bakabilirsiniz. Aşağıdaki zamanlardan önce yapmak gerekiyor.

Deal Breaker - 7:03
    Hangman's NOOSE - 2:32
    Bomb Da Base II - 5:34

amanın bu ne ya 100m koşusu gibi yav imkansız bu.hiç durmadan takır takır gidiyom 15 dk dan önce hiç bitmedi.tanıdık arkadaş olması lazım gerçekten adamlar (diğer oyuncular) yok gideceğimiz aracı patlatıyorlar yok şehirde gesiyorlar daha doğru düzgün adama denk gelmedim

sağolasın birde 20 kişi vur diyor handgunla peşpeşemi olacak toplamdamı 20 olacak

birde takım halindeki oyunlarda galip tarafta ol diyor hangi oyunlar takım oyunu ben üç tane gördüm team yazan onlarmı sadece

• Bir maçta 20 pistol kill yapman gerekiyor evet, team wins için yanın team yazan modlar ve Cop's N Crooks ve Turf War'da kazanman lazım. Şimdi çıkan oyunlardaki trophy zorluklarına göre Gold olması gereken birde ''Auf Wiedersehen Petrovic'' olayı varki hiç girme Alttaki resimdekilerin hepsini kazanman gerekiyor.

GTA4 %100 NASIL YAPILIR(BURDA)

• oh oh bu ne ya .story moddan çok görev var burda.ayvayı yedik gta4 başında bu görevler için takılırsak 6 ay başka oyun oynayamayız .kimsede yo ki adam akıllı gta4 trophy toplayalım.

Danielmarcos
    teşekkurler
  • GTA4 oynayan yokmu akşamları beraber şu yarışların tropylerini alalım

varsa oynayan ekleyin

birol-ozsoy
  • en az 6 kişi toplansak 6 kişilik takım kursak alınması gereken trophy var alsak ne güzel olur
  • Evet arkadaşlar şöyle 5-6 kişi toplanıp yapalım şu trophy'leri Psn:Khalejra
  • vay be adamın teki denk geldi onlinede 3 elde fly the co-op trophysini aldı bana.yardım isteuyenlered yardım edrim diyor psnesi

PilotBill420
  • ben oyunu bitirdim ama %de% yapacak sabrım yok malesef.
  • quote:

vay be adamın teki denk geldi onlinede 3 elde fly the co-op trophysini aldı bana.yardım isteuyenlered yardım edrim diyor psnesi

PilotBill420

2 kişimi aldınız? Bayaa şanslıymışsın.

Edit: Elemanı ekledim ve yaptık trophy'i, sağol nickini verdiğin için. Auf Wierdesen Petrovic kaldı bir tek benim. Zaman ayırabileceksen yapalım bir ara hem senin hem benimkini. Zaten yarışlar önemli olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMYRN1A -- 5 Aralık 2009; 6:48:51 >
  • Bu gün Most wanted görevlerini bitirdim fakat tropyh vermedi.

ayrıca bugun bişeye denk geldim arabayla biadama çarpacaktım adam "Sübanallah" diyerek kenara atladı :)
  • netten hiç kız kaldıramadım ben yav.. hepsine buluşma teklifi gnderiyorum cevap atan yok profilimde liberty niko sexual. gay yazıyor acaaba ondan olabilirmi
  • Danielmarcos
    arkadaşım zamanım olduğu sürece yardım ederim sorun değil beni eklediysen ve endini tanıtmadıysan silerim.donanımdan yada türk olduğunuzu belirtin yoksa ingilizcen fazla olmadığı için anlaşamayacağım için tanımadığım psneleri eklemiyorum.kendinizi tanıtın ayrım söz konusu değil eklerim

One-Turk
    arkadaşım her adada faklı most wanted çıkıyor her adaya git orda polis aracının bilgisayarına gir orda isimler faklı renktedir bulmadıkların yada ısmı açtığında altında desacet gibisinden bir şey yazıyorsa onu bulmuşsundur yazmıyorsa locatıon yazan dügmeyi bas .birde ordaki isimlerden olmayan gizli isimle olması lazım alttaki linkte var direk isim arama yerinden ismi yazıp bulabilirsin.birde isimlerin arasında bir isim var iki tane çıkıyor tekini zaten öldüremiyorsun polise falan çalışıyor galiba zaten o da dahil değil görevlere ama genede polis bilgisayarında çıkıyor

http://www.gta4.tv/100percent.php burdaki linket gayrıntısıyla var tüm yapılacaklar

jamez
    netten love meet yazan yerde kızlara tıkla ayrıntıların açıldığı yerde sağ altta date yazan yere tıkla sonrasında arasıra nete gıt maıl kuruna bak onca maıl kutuna maıl atacaklar yanıtlayacaksın sonrasında buluşma saatiniz ayarlanacak ve kızla buluşunca onun sevdiği etkinlikleri yapmalısın yoksa telefon numarasını dahı vermıyorlar bıdaha uğraşıyorsun randevu almaya.googleden ara kız arkadaşlar hakkında sevdikleri sevmedikleri hakkında bir yazı bulabilirsin.

• Danielmarcos
    benim 14 canonball run yarış kaldı.birde 10 rank yapma.hiç yaptığın ve kazandığın yarış varmı varsa yukarda liste var stastan bakıp yaptıklarını(kazndıklarını işaretle böle daha çabu halledriz senin yarışları

bırde 10 ranka ulaşman ne kadar sürdü.en kola para kazanmanın yolu ne ben hep deal breaker oynuyom hard
  • arkadaşlar bu petroviçin görevlerini bır kez kazanmak yetiyormu .ve bırde kendi açtığımız oyunu yada başkasının açtığı oyunu kazanmak farkediyormu.
    dün bır yarısı kazadığım halde 2 kere stats bölümünde o yarış hakında no score yazıyor hem atıldığım hem kazandığımda görünmüyor
  • öğlen baktım görünmeyen görunuyor ve tüm kazanmam gerekenlerden kazanmışım en az bir kere ama petrovik kupası vermedi.bırde levelim 6 10 olmasımı gerekiyor acaba petroviç için
  • quote:

Danielmarcos
    benim 14 canonball run yarış kaldı.birde 10 rank yapma.hiç yaptığın ve kazandığın yarış varmı varsa yukarda liste var stastan bakıp yaptıklarını(kazndıklarını işaretle böle daha çabu halledriz senin yarışları

bırde 10 ranka ulaşman ne kadar sürdü.en kola para kazanmanın yolu ne ben hep deal breaker oynuyom hard

Bende verdiğim linkteki resimden yaptıklarımı işaretleyerek gidiyorum. GTA Raceleri yapmadım daha diğer racelerle uğraşıyorum. Eğer gece müsait olacak zamanın varsa ekleyeyim. Deli gibi kasılacak bir iş bu. 1 haftada bitiririz gece-gündüz takılırsak. Rank 10 için yardım edebilirim sana bana Petrovic için yardım edersen.
  • hiç petroviç kupasını alan yokmu bıraz bılgı versın
  • Ben GTA 4 ün en başlarında bir gorevde hile yaptım.

Sadece bir kere polislerden kurtulma yazdım ve bir kerede motorsiklet indirdim. Sadece bir kere yaptım.Allah'a şükür trophylerde geliyor ama bu oyunun story modunu bitirme kupasına veya herhangibir başka kupaya etki edermi???????? ACİLLEN YARDIM EDİN
  • bazı trophy lerı etkılıyor dıye okudum .ama hangı troph bılmıyorum ve trophy geliyorsa hılden spnra hıleyı yapınca savelememişsindir.istediğin kadar hıle yap ama oyunu saveleme ama hileleri goevlerınde yada trophy almak için kullnama ve hilelerden zevkini çıkarıncada oyunu loadla stats bölüünde hile yapıp yapmadığın sayısı var oraya bak 0 sa savelememişsindir.şayet rakam var ise artık sen oyunu oynayınca anlarız save etkililermiama dediğim gibi hileleri oyunları geçmek yada trophy almak için kullanma.birde hile yapacağın zaman starta bas en sağda game böluöunde otomatik saveyi kapat ki farkına varmadan bir görev yaparsın o da saveler
  • Mp de suan 6 lvlim benle rank 10 için kasıcak varmı acaba? psn id: enverviper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper34 -- 7 Ocak 2010; 21:37:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.