Şimdi Ara

GTA4 Bir RPG mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni GTA serisi küçüklüğümden bir çok etkilemiştir zevkle oynarım

GTA4 den sonra anladımki bu oyun RPG tarzı bir oyundur Sizce nedir

• RPG ile hiçbir şekilde uzaktan yakından bir alaakası yok. Bu bir TPS Action oyunu

RPG nin açılımı Role Playing Game

Kusura bakma ama senin bunu bileceğini düşünmüştüm. Saçmalamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

RPG ile hiçbir şekilde uzaktan yakından bir alaakası yok. Bu bir TPS Action oyunu

RPG nin açılımı Role Playing Game

Kusura bakma ama senin bunu bileceğini düşünmüştüm. Saçmalamışsın

oyunda birçok role play ögeleri var bence siz saçmalamışsınız rpg ile yakından alakası olmakla beraber. oyun yinede tps dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 20 Ocak 2010; 12:55:08 >

• O halde TPS nedir ?
  • Third person shooter. 3. şahıslı bakışa sahip olan savaş içerikli oyun. Ben diyaloglar falan bzim etkimizle yönetilmediginden rpgden uzak ama bazen karar vermek falan hikayede önemli ve bu birazcık yaklastırıyor :D xD
  • RPG olması için oyunun kendi kararlarımız doğrultusunda gelişmesi gerekmiyor mu? GTA IV'e kadar böyle birşey söz konusu değildi ama mesela GTA IV'te Roman'ın ölüp ölmeyeceğimizi kendiniz belirleyebiliyorusunuz. Bu biraz RPG'yi andırıyor ama tam olarak RPG denmez.
  • Alakası yok RPG ile, illa verdiğimiz kararlar hikayeyi etkiliyor diye RPG olması gerekli değildir
    Hiç bir RPG öğesi de içermiyor kaldı ki.Ha San Andreas RPG olmaya en yakın oyundur ama o da RPG değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.