Bildirim
GTA4 Bir RPG mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
RPG ile hiçbir şekilde uzaktan yakından bir alaakası yok. Bu bir TPS Action oyunu
RPG nin açılımı Role Playing Game
Kusura bakma ama senin bunu bileceğini düşünmüştüm. Saçmalamışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
RPG ile hiçbir şekilde uzaktan yakından bir alaakası yok. Bu bir TPS Action oyunu
RPG nin açılımı Role Playing Game
Kusura bakma ama senin bunu bileceğini düşünmüştüm. Saçmalamışsın
oyunda birçok role play ögeleri var bence siz saçmalamışsınız rpg ile yakından alakası olmakla beraber. oyun yinede tps dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 20 Ocak 2010; 12:55:08 >
-
O halde TPS nedir ? -
Third person shooter. 3. şahıslı bakışa sahip olan savaş içerikli oyun. Ben diyaloglar falan bzim etkimizle yönetilmediginden rpgden uzak ama bazen karar vermek falan hikayede önemli ve bu birazcık yaklastırıyor :D xD -
RPG olması için oyunun kendi kararlarımız doğrultusunda gelişmesi gerekmiyor mu? GTA IV'e kadar böyle birşey söz konusu değildi ama mesela GTA IV'te Roman'ın ölüp ölmeyeceğimizi kendiniz belirleyebiliyorusunuz. Bu biraz RPG'yi andırıyor ama tam olarak RPG denmez. -
Alakası yok RPG ile, illa verdiğimiz kararlar hikayeyi etkiliyor diye RPG olması gerekli değildir
Hiç bir RPG öğesi de içermiyor kaldı ki.Ha San Andreas RPG olmaya en yakın oyundur ama o da RPG değildir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gta 5 borsa
- this epic games account is already linked to a different rockstar games account
- gta san andreas harita açma hilesi
- gta san andreas kaç görev var
- gta 5 karakter değiştirme ps4
- gta 6 haritası
- gta 5 battleye
- gta 5 sistem gereksinimleri
- gta san andreas hileleri
- gta v hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X