Bildirim
gta4 çalışmayı durdurdu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevabını bilen birileri görse neden cevaplamasın kimsenin kimseye garezi olmaz.
Yüklediğin modu kimler çıkartmışsa o siteye bakıp dosyanın yan etkilerini öncelikle orada araştırman lazım. Birilerinin başına gelmişse o sıkıntı orada paylaşılmıştır. Resmi bir yama değil sonuçta. -
kusura bakmayın tmmı sinirim bozukta -
arkadasım bır konu yuzunden boyle bır forum sıtesıne lafını yakıstıramadım.acıkcası ılk defa duydum bu mod uda oynadıgın oyuna gelınce gene turkıyemız en buyuk gta ıle ılgılı buyk forum sıtelerı var araştırırsan oralardan da yardım alabılırsın.gta calısmasının durmdurma sebebı kurulum yanlıslıgından yada bozuk dosyasından olur.kolay gelsın -
quote:
Orijinalden alıntı: JackieChun
arkadasım bır konu yuzunden boyle bır forum sıtesıne lafını yakıstıramadım.acıkcası ılk defa duydum bu mod uda oynadıgın oyuna gelınce gene turkıyemız en buyuk gta ıle ılgılı buyk forum sıtelerı var araştırırsan oralardan da yardım alabılırsın.gta calısmasının durmdurma sebebı kurulum yanlıslıgından yada bozuk dosyasından olur.kolay gelsın
kusura bakmayın özürdilerim ben ufak şeylere takan birisiyim siniliydim kusura bakmayın gerçekten özür dilerim sorunumu çözmeyi başardaım hatalı patch kurulumu yüzünde olduğunu öğrendim özürdilerim gerçekten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X