Şimdi Ara

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı? (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
7
Favori
94.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: underfront

Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz Turbo Boost to 3GHz
    6GB Ram
    Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
    GeForce GT 520M 1GB
    720 GB HDD

GTA 4 fps 25 civarı oluyor ve çok kasıyor bilgisayarın çok iyi dediler aldım böyle oldu çıldırmaya başlayacağım artık Mert bey yardımcı olurmusunuz bana?

işlemcin güzel , ekran kartın da iyi , ram zaten yeterli , fakat ekran kartın mobil bir ekran kartı , yani performans olarak kısıtlı

o yüzden bu sistemle hangi ayarda olursa olsun 35 fps altındaki bir değeri kabullenmek lazım

1.0.7.0 patchi var gta4'ün , onu denersen belki 3-5 fps artışı olucaktır

ayrıca ayarlar ne durumda onu da bilirsem ona da bir yorum yapabilirim

Vay arkadaş bana bunu süper bir bilgisayar diye sattılar.
    hepsi high in bir altında + bir de intel family hd var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underfront -- 5 Ekim 2012; 19:57:12 >

• quote:

quote:

quote:

6GB Ram
    GeForce GT 520M 1GB
    720 GB HDD

GTA 4 fps 25 civarı oluyor ve çok kasıyor bilgisayarın çok iyi dediler aldım böyle oldu çıldırmaya başlayacağım artık Mert bey yardımcı olurmusunuz bana?

işlemcin güzel , ekran kartın da iyi , ram zaten yeterli , fakat ekran kartın mobil bir ekran kartı , yani performans olarak kısıtlı

o yüzden bu sistemle hangi ayarda olursa olsun 35 fps altındaki bir değeri kabullenmek lazım

bence çözünürlük (resolution) hariç diğer ayarları biraz azalt, dediğim gibi oyunun patchlerinden bazılarını deneyebilirsin fps artışı olucaktır , mesela 1.0.7.0 numaralı olan patchi denemeni tavsiye ederim

ayrıca bilgisayarı çok iyi diye satmışlar doğrudur hakkaten de öyle

fakat laptoplar çok iyi olsa bile böyle grafik gücü yüksek oyunlarda takılmalar olabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

6GB Ram
    GeForce GT 520M 1GB
    720 GB HDD

bence çözünürlük (resolution) hariç diğer ayarları biraz azalt, dediğim gibi oyunun patchlerinden bazılarını deneyebilirsin fps artışı olucaktır , mesela 1.0.7.0 numaralı olan patchi denemeni tavsiye ederim

ayrıca bilgisayarı çok iyi diye satmışlar doğrudur hakkaten de öyle

fakat laptoplar çok iyi olsa bile böyle grafik gücü yüksek oyunlarda takılmalar olabiliyor.

Anladım teşekkürler :)

• gta 5 çıksın ona uygun ekran kartı alıcam şuanda pek sorun yaşamıyorum çok az donma var gta 5 çıksın gtx 560 almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1722

gta 5 çıksın ona uygun ekran kartı alıcam şuanda pek sorun yaşamıyorum çok az donma var gta 5 çıksın gtx 560 almayı düşünüyorum

doğru düşünüyorsun bence, ben de gta5 çıkınca yeni ekran kartı almayı planlıyorum

ayrıca GTX560 rahat rahat tüm oyunları açıcaktır
  • aynen şuanda en uygun ve en iyi ekran kartı denilebilir gtx 560
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeciaLife

gta 5 çıksın ona uygun ekran kartı alıcam şuanda pek sorun yaşamıyorum çok az donma var gta 5 çıksın gtx 560 almayı düşünüyorum

nvidia yı pek bilmiyorum ama bence yeni ekran kartı alınca eskisini atma, ikisini yapabiliyorsan sli yap kesin kaldırır. Ayrıcaburadna gta 5 için şimdiden sistem toplayacka arkadaşlara sesleniyorum; daha erken gta 5 çıksın, o zaman sistemler daha ucuzlar, ve daha tutarlı bir sistmeiniz olur
  • intel core duo cpu e8200 çift çekirdek
    nvidia zotac gt630
    3 gb ram
    windows 7 64bit ultimate

bfyi rahat şekilde medium-high oynayabiliyorum

arkadaş gtx 590 vericek mükemmel bi kart ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NASUHC -- 6 Kasım 2012; 19:22:27 >
  • CPU: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz
    RAM: 3 GB 667 MHz (2+1)
    GPU: ATI Radeon HD3450 512 MB
    HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM

Minimum gereksinimleri karşılıyor fakat en düşük ayarlarda kasma oluyor. Bu kasma sorununu ortadan kaldırmamın bir yolu var mıdır arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrathion

CPU: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz

Minimum gereksinimleri karşılıyor fakat en düşük ayarlarda kasma oluyor. Bu kasma sorununu ortadan kaldırmamın bir yolu var mıdır arkadaşlar?

Oyun için çıkarılmış patchler var , mesela sonuncusu 1.0.7.0'ti. Fakat 3-4 fps artış sağlayacaktır en fazla.

Oyunun kasmasının sebebi ekran kartınız.Oldukça zayıf bir ekran kartı , mutlaka değiştirmeniz lazım rahatça oynamak istiyorsanız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wrathion

CPU: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz

Oyun için çıkarılmış patchler var , mesela sonuncusu 1.0.7.0'ti. Fakat 3-4 fps artış sağlayacaktır en fazla.

Oyunun kasmasının sebebi ekran kartınız.Oldukça zayıf bir ekran kartı , mutlaka değiştirmeniz lazım rahatça oynamak istiyorsanız

Kart düşük o karta 1.3 yaması daha iyi gider bence.

• İşlemci : Intel Core2 Duo E4500 @ 2.20GHz
    Anakart : ASRock G41M-VS3
    Ram : 6gb ddr3 1333
    ekran kartı: onboard
    HDD : samsung ide 160 gb

Bilgisayarımda internete giriyorum, age of empires 2 ve cs 1.6 oynuyorum.

3 sorum olacak;

1. bu pc ye win7 64 bit kurulur mu?

2. ekran kartı almak istiyorum fakat pahalı bir şey değil. zaten fazla oyun da oynamıyorum. cs oynayabileceğim ve alabileceğim en uygun ekran kartı tavsiye eder misiniz?

3. ileride donanımımı değiştirmek istiyorum acaba bu anakartın ve ram'ın üzerine kurabilir miyim? örnek olarak; işlemciyi i5 alıp, hdd yi ssd alabilir miyim?

Teşekkürler..
  • AMD FX 8150 eight core 3.6
    8 gb ddr3 2000 mhz ram
    gigabyte 970a-d3 ddr3
    Nvidia G210 1 gb 128 bit
  • Nerden bakıcam Sistem özelliklerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bişi sorcam benim pc özellikleri

xp sp3 intel pentium 4cpu 3.00ghz 2.0 gb ram nvidia geforce 9800 gt

pes 2013 normal oynuyom sorunsuz ama onlinede kasıyor netimde 8 mgbit
    yardım edin
  • Arkadaşlar laptobum imzamdaki laptopdur.Ben GTA IV ün çakma cd si var.Bu oyunu yüklediğimde oyunu açtım donmalar vardı daha sonra olay günlüğü kapattım oyun birden normal haline döndü ve en yüksek ayarlarda yaklaşık 3 saat kadar oynadım. Ertesi gün canım tekrar oynamak istediğimde GTA IV açtım ve bu sefer daha dün highta oynadım oyun bu sefer sistemin yetersiz diyerek clip captureyi açtırmıyordu ve medium da bile kasıyordu yani birden sorunsuz oynarken bu hale geldi ne yaparsak yapalım maalesef bir yerde sorun çıkartıyor (daha öncede başka bir pc de resc10 hatası vermişti) bu yüzden maalesef bu lanet oyunun orjinalini almak gerekiyor..
  • i7 3610q işlemci
    nvidia GeForce GT 630M ekran kartı
    2*4 Gb 1333 Mhz Ram

Bu sistem için win 7 mi yoksa win8 mi? PerForMonster
  • İ5-3330 3.0 ghz
    Kingston hyperx 8(2*4)gb ram
    Hd6950 2gb 256 bit gddr5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoMoLa

İşlemci : Intel Core2 Duo E4500 @ 2.20GHz
    Anakart : ASRock G41M-VS3
    Ram : 6gb ddr3 1333
    ekran kartı: onboard
    HDD : samsung ide 160 gb

Bilgisayarımda internete giriyorum, age of empires 2 ve cs 1.6 oynuyorum.

3 sorum olacak;

1. bu pc ye win7 64 bit kurulur mu?

2. ekran kartı almak istiyorum fakat pahalı bir şey değil. zaten fazla oyun da oynamıyorum. cs oynayabileceğim ve alabileceğim en uygun ekran kartı tavsiye eder misiniz?

3. ileride donanımımı değiştirmek istiyorum acaba bu anakartın ve ram'ın üzerine kurabilir miyim? örnek olarak; işlemciyi i5 alıp, hdd yi ssd alabilir miyim?

Teşekkürler..

1- 64bit kurabilirsin bir sıkıntı olmaz ram ve islemci yeterli

2- valla cs yi çoğu ekran kartı rahatlıkla çalıştırır yeni nesil olanlardan , MESELA BUNA BAKABİLİSİN:

http://www.hepsiburada.com/liste/powercolor-ati-hd5670-1gb-128bit-ddr3-directx-11-pci-e-21-x16-ekran-karti-1gbk3-hv5/productDetails.aspx?productId=bd54569&categoryId=204&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d204%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d60%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_actual_price_pl%26sc%3d4%26fh_secondid%3dbd54569%26fh_lister_pos%3d66%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_204%257d%26fh_refview%3dliste

3- anakartın ddr3 bellek desteği varmış , ayrıca socket 775 işlemcileri destekliyor , yani güçlendirme yapabilirsin yeni parçalarla uyumlu bir anakartın var.

HDD'yi ssd yapmanın anakartla bi olayı yok diyebilirim nerdeyse her anakarta ssd takılabilir.

pc dünyasını pek takip edemesem de anakartının i serisi işlemcilerle uyuşmadığını düşünüyorum. Socketi uymadığı için alsan da takamazsın.Eski nesil core2quad işlemcilerden falan alabilirsin onlar da iş görür.

anakartına takabileceğin işlemcilerin listesi:http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=G41M-VS3

• quote:

Orijinalden alıntı: MynameisSo

Nerden bakıcam Sistem özelliklerine

bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler den bakabilirsin

veya başlat çalıştıra dx-diag yazıp inceleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.