Şimdi Ara

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı? (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
7
Favori
94.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzmazz

ah keşke dediğin gibi olabilse tüm driverlar güncel ama low da bile kasıyor oyunda orjinal :(

bence oyunun patchlerini deneyin , mesela en son çıkanı 1.0.7.0 patchini kurun

ayrıca pil ayarları varsa yüksek performans seçeneğini işaretleyin

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı?

masaüstünde sağ alt köşede pil simgesi varsa onun üzerine tıklayarak da seçim yapabilirsiniz.

• Intel® Core™ i5-2400 3,10 GHz

4 GB DDR3 1333Mhz Kingston

Windows 7 Home Basic

500 GB SATA

nVidia GT220 1 GB 128Bit

yeterlimi
  • Intel Core i5 3450 3.10 GHz 6MB 1155p

8 GB 1600 MHz DDR3 RAM

Ekran kartı Asus HD6670 1GB GDDR5

pc de 64 bit win7 ultimate yüklü oyunu 800*600 low da oynayamıyorum donmalar oluyor sebebi ekran kartımı yada başka birşey mı ? Ekran kartı güncel driverde yüklü okuyup cevap verırsenız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmazz

ah keşke dediğin gibi olabilse tüm driverlar güncel ama low da bile kasıyor oyunda orjinal :(

Sıcaklıklara baktınız mı işlemci ve ekran kartının ? CPUID HW Monitor ile sıcaklıklara bakın. Laptop çok ısınıyorsa ondandır.
  • Merhabalar lütfen yardımcı olursanız çok iyi olacak benim için

GTA 4 EFLC oyununda benchmarkda 16-20 arası fps alıyorum ortalama 17.Sistemi şimdi yazıcam ama ben 25 fps gbi bişey umuyordum en azından Ve bilginiz varsa commandline belgesine hangi komutları yazıyım ki sistemim için iyi olsun.Bu arada benchmarkda cpu genelde %95 ram %50 gpu %30 kullanım oranında.

Sistemde son güncelleştirmeler ve tüm sürücüler güncel.Oyunda 1.1.2 patch kurulu.Bilgisayara format atalı 1hafta olmadı temiz kurulum yaptım.Advanced System Care programıyla tara ve onar yaptım.Oyunu D sürücüsüne yükledim disk birleştirdim ve oyunu gameboster 3.5beta programıyla çalıştırıyorum.Msconfig deki olay günlüğünü kapattım(Bazı yerlerde performans artışı olduğu yazdığı için yaptım).4-5 gündür perfromans artışı için uğraşıyorum.

Sistemim Win 7 64 bit ultimate (orjinal değil). Laptop kullanıyorum.
    Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz (2mb önbellek)
    2 x 2Gb DDR2-800(400 Mhz) (everest ultimate programında böyle yazıyor :) )
    ATI Mobility Radeon HD 4650 1 Gb GDDR3 128 Bit Sanırm 800mhz (Directx 10.1 var sistemde)

Commandline belgesine hangi komutları yazayım veya hangi ayarlarda oyunu oynamalıyım sizce? Bir çok görüş olursa iyi olucak benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklordtz -- 8 Eylül 2012; 12:08:23 >

• Arkadaşlar ben bilgisayarımda Gta IV oynamak istiyorum ama sistemin kaldırmayacağını düşünüyorum sizce kaldırır mı ?
    İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.GHZ (2CPUs)
    Bellek: 1016MB Ram
    Ekran Kartı: Radeon X300/X550/X1050 Series 512.0 MB
    Sizce bu sistem Gta IV'ü oynatır mı ? Eğer oynatmazsa en ucuz olacak şekilde ne yaparsam çalışır ? Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER!
  • ARKADAŞLAR MERHABA yardımcı olursanız çok sevinirim acil
    BENİM SİSTEM WİNDOWS VİSTA HOME PREMIUM 2 GB RAM INTEL PENTİUM DUAL CORE İNSİDE İŞLEMCİM VAR EKRAN KARTI 512 MB
    GTA Sanandreas adlı oyunu bilgisayarım önceden açıyordu ancak açtığı halde bile oyuna girip bisiklete binince veya arabanın sağ kapısından binmezsek veya birtakım vs şeyler yapınca windows oyunu kapatıyor ve GTA.SA EXE ÇALIŞMAYI Durdurdu diyordu.Sonradan o oyunu bıraktım ARADAN BİRKAÇ SENE GEÇTİ BAYA OLDU.Ama eskiden oyun açılıyordu

ARKADAŞLAR ŞİMDİKİ DERDİMDE OYUNU AYNI ŞEKİLDE YÜKLEDİM OYUNUN CDSİNİN İÇİNDE Kİ YÜKLEME PROGRAMINI AÇIYORUM OYUNU YÜKLÜYOR BİRDE CDNİN İÇİNDE DİRECT X VAR ONUDA YÜKLÜYORUM AMA OLMUYOR OYUNU AÇMAYA ÇALIŞIYORUM AÇILMADAN GTA SA EXE ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR OYUN AÇILMIYOR BİRDE CDNİN İÇİNDE KLCODEC357F DİYE BİR PROGRAM VAR OYUNUN AÇILMAMA SEBEBİ BU PROGRAM OLABİLİRMİ?VEYADA BU PROGRAM NE İŞE YARAR?**

LÜTFEEN YARDIM EDERMİSİNİZ SEVGİLİ DOSTLARIM?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• sistem imzada..
  • Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz Turbo Boost to 3GHz
    6GB Ram
    Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
    GeForce GT 520M 1GB
    720 GB HDD

GTA 4 fps 25 civarı oluyor ve çok kasıyor bilgisayarın çok iyi dediler aldım böyle oldu çıldırmaya başlayacağım artık Mert bey yardımcı olurmusunuz bana?
  •  GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı?

??
  • intel core i5-480m
    nvidia GT540m 1gb
    3gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1722

Intel® Core™ i5-2400 3,10 GHz

4 GB DDR3 1333Mhz Kingston

Windows 7 Home Basic

500 GB SATA

nVidia GT220 1 GB 128Bit

yeterlimi

sistem genel olarak iyi ama ekran kartı zayıf kalmış , ekran kartından dolayı en düşük ayarlarda bile donma yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

sistem imzada..

sistemin baya güzel yüksek ayarlarda, full çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1123

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı?

??

ekran kartın biraz sıradışı bir model

o yüzden sistemi tam anlayamadım desem yalan olmaz, fakat ekran kartı ve işlemcinin günümüz oyunlarına göre zayıf kaldığını düşünüyorum

gta4 te ekran kartından dolayı kasma yaşarsın ve akıcı bir hızda oynayamazsın bence, işletim sistemini değiştirmen de pek bir etki yaratmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtbbc

intel core i5-480m
    nvidia GT540m 1gb
    3gb ram

sistem gayet güzel , yüksek ayarlarda rahatça oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greenesst

Intel Core i5 3450 3.10 GHz 6MB 1155p

8 GB 1600 MHz DDR3 RAM

Ekran kartı Asus HD6670 1GB GDDR5

pc de 64 bit win7 ultimate yüklü oyunu 800*600 low da oynayamıyorum donmalar oluyor sebebi ekran kartımı yada başka birşey mı ? Ekran kartı güncel driverde yüklü okuyup cevap verırsenız sevinirim. şimdiden teşekkürler

bence ekran kartın zayıf olduğu için takılmalar yaşıyorsun , fakat yine de takılmaları bir miktar azaltan patchleri denemeni tavsiye ederim , gta4'ün 1.0.7.0 numaralı patchi en son çıkanı , kurup dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExcuseMe!

Arkadaşlar ben bilgisayarımda Gta IV oynamak istiyorum ama sistemin kaldırmayacağını düşünüyorum sizce kaldırır mı ?
    İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.GHZ (2CPUs)
    Bellek: 1016MB Ram
    Ekran Kartı: Radeon X300/X550/X1050 Series 512.0 MB
    Sizce bu sistem Gta IV'ü oynatır mı ? Eğer oynatmazsa en ucuz olacak şekilde ne yaparsam çalışır ? Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER!

maalesef oynatmaz, sistem her şeyiyle yetersiz durumda , işlemci değişmeli (dolayısıyla anakart da değişecek çünkü işlemci eski nesil) , ekran kartı da değişmeli + ram artırılmalı

yani pek ucuza mal olmayacaktır bu artırımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: darklordtz

Merhabalar lütfen yardımcı olursanız çok iyi olacak benim için

GTA 4 EFLC oyununda benchmarkda 16-20 arası fps alıyorum ortalama 17.Sistemi şimdi yazıcam ama ben 25 fps gbi bişey umuyordum en azından Ve bilginiz varsa commandline belgesine hangi komutları yazıyım ki sistemim için iyi olsun.Bu arada benchmarkda cpu genelde %95 ram %50 gpu %30 kullanım oranında.

Sistemde son güncelleştirmeler ve tüm sürücüler güncel.Oyunda 1.1.2 patch kurulu.Bilgisayara format atalı 1hafta olmadı temiz kurulum yaptım.Advanced System Care programıyla tara ve onar yaptım.Oyunu D sürücüsüne yükledim disk birleştirdim ve oyunu gameboster 3.5beta programıyla çalıştırıyorum.Msconfig deki olay günlüğünü kapattım(Bazı yerlerde performans artışı olduğu yazdığı için yaptım).4-5 gündür perfromans artışı için uğraşıyorum.

Sistemim Win 7 64 bit ultimate (orjinal değil). Laptop kullanıyorum.
    Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz (2mb önbellek)
    2 x 2Gb DDR2-800(400 Mhz) (everest ultimate programında böyle yazıyor :) )
    ATI Mobility Radeon HD 4650 1 Gb GDDR3 128 Bit Sanırm 800mhz (Directx 10.1 var sistemde)

Commandline belgesine hangi komutları yazayım veya hangi ayarlarda oyunu oynamalıyım sizce? Bir çok görüş olursa iyi olucak benim için

açıkçası commandline komutlarını unuttum pek bir bilgim yok o konuda yani.

sisteme gelirsek işlemci zayıf kalmış , T serisi işlemciler ne yazık ki performans olarak sıkıntılı , ayrıca ekran kartı da zayıf sayılır

oyunda çözünürlüğü biraz ortalarda tut geri kalan tüm ayarlar low yap ancak böyle en kaliteli şekilde oynayabilirsin

işin özeti sistemin oyun için yeterli değil zorlanıyor ve yapılabilecek pek bir şey yok , gta4'ün son patchi 1.0.7.0 di sanırsam bir de onu dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lada/Wega

ARKADAŞLAR MERHABA yardımcı olursanız çok sevinirim acil
    BENİM SİSTEM WİNDOWS VİSTA HOME PREMIUM 2 GB RAM INTEL PENTİUM DUAL CORE İNSİDE İŞLEMCİM VAR EKRAN KARTI 512 MB
    GTA Sanandreas adlı oyunu bilgisayarım önceden açıyordu ancak açtığı halde bile oyuna girip bisiklete binince veya arabanın sağ kapısından binmezsek veya birtakım vs şeyler yapınca windows oyunu kapatıyor ve GTA.SA EXE ÇALIŞMAYI Durdurdu diyordu.Sonradan o oyunu bıraktım ARADAN BİRKAÇ SENE GEÇTİ BAYA OLDU.Ama eskiden oyun açılıyordu

ARKADAŞLAR ŞİMDİKİ DERDİMDE OYUNU AYNI ŞEKİLDE YÜKLEDİM OYUNUN CDSİNİN İÇİNDE Kİ YÜKLEME PROGRAMINI AÇIYORUM OYUNU YÜKLÜYOR BİRDE CDNİN İÇİNDE DİRECT X VAR ONUDA YÜKLÜYORUM AMA OLMUYOR OYUNU AÇMAYA ÇALIŞIYORUM AÇILMADAN GTA SA EXE ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR OYUN AÇILMIYOR BİRDE CDNİN İÇİNDE KLCODEC357F DİYE BİR PROGRAM VAR OYUNUN AÇILMAMA SEBEBİ BU PROGRAM OLABİLİRMİ?VEYADA BU PROGRAM NE İŞE YARAR?**

LÜTFEEN YARDIM EDERMİSİNİZ SEVGİLİ DOSTLARIM?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

O program ne işe yarar bir bilgim yok, oyunun açılmamasına gelince , ya oyun bozuk ya crack, farklı crackler dene , olmazsa yüklediğin cd de problem vardır başka cd den kurmayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: underfront

Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz Turbo Boost to 3GHz
    6GB Ram
    Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
    GeForce GT 520M 1GB
    720 GB HDD

GTA 4 fps 25 civarı oluyor ve çok kasıyor bilgisayarın çok iyi dediler aldım böyle oldu çıldırmaya başlayacağım artık Mert bey yardımcı olurmusunuz bana?

işlemcin güzel , ekran kartın da iyi , ram zaten yeterli , fakat ekran kartın mobil bir ekran kartı , yani performans olarak kısıtlı

o yüzden bu sistemle hangi ayarda olursa olsun 35 fps altındaki bir değeri kabullenmek lazım

1.0.7.0 patchi var gta4'ün , onu denersen belki 3-5 fps artışı olucaktır

ayrıca ayarlar ne durumda onu da bilirsem ona da bir yorum yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.