Şimdi Ara

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı? (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
7
Favori
94.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

i5 760 quad core 2.8-3.4 GHz (turbo)
    Sapphire HD 7750 1 gb gddr5 128 bit
    6gb 1333 MHz Ram (3x2gb)

sistem çok iyi olmuş , en yüksek çözünürlükte ve high ayarlarda akıcı şekilde oynayabilirsin

2011 Şubatta aldım.Geçen Nisan ayında HD 7750 aldım ek olarak.GTA IV High ayarda 1440x900 ayarda benchmark 63 felan veriyor.1440x900 kullanıyorum çözünürlük olarak,1920x1080 çok parlak oluyor çünkü.Sizce GTA V çıkınca yeni ekran kartı almam gerekirmi ?

• quote:

quote:

quote:

6gb 1333 MHz Ram (3x2gb)

sistem çok iyi olmuş , en yüksek çözünürlükte ve high ayarlarda akıcı şekilde oynayabilirsin

2011 Şubatta aldım.Geçen Nisan ayında HD 7750 aldım ek olarak.GTA IV High ayarda 1440x900 ayarda benchmark 63 felan veriyor.1440x900 kullanıyorum çözünürlük olarak,1920x1080 çok parlak oluyor çünkü.Sizce GTA V çıkınca yeni ekran kartı almam gerekirmi ?

bence gerekmez , yine yüksek ayarlarda gta5'i de rahatça oynarsın diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

6gb 1333 MHz Ram (3x2gb)

bence gerekmez , yine yüksek ayarlarda gta5'i de rahatça oynarsın diye düşünüyorum

Umarım

• AMD Phenom II x4 955 BE
    ASUS EAH6850 1GB 256bit
    KINGSTON 4GB DDR3 1600Mhz

Hangi ayarlarda akıcı oynatır bu sistem? Ve akıcı olması için sizce ortalama kaç FPS olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

AMD Phenom II x4 955 BE
    ASUS EAH6850 1GB 256bit
    KINGSTON 4GB DDR3 1600Mhz

Hangi ayarlarda akıcı oynatır bu sistem? Ve akıcı olması için sizce ortalama kaç FPS olmalı?

en yüksek çözünürlükte ve en yüksek ayarlarda rahatça oynayabilirsin

akıcı olması için bana göre oyunun 30fps üzerinde olması gerekir , ki sende 50-60 fps olur
  • Sistemim ;
    İşlemci i7 2670QM
    İşlemci Hızı 2.2 ghz - 3.1 ghz
    Ön Bellek 6 MB
    Ekran Full HD 1920*1080p
    Ekran Kartı 2GB NVIDIA GT635M Paylaşımsız
    8 GB DDR3

En iyi görüntü elde edebileceğim oyunlar nelerdir? Görüntü çok önemli benim için çok iyi görüntü vermesi ve akıcı oynanması lazım oyunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz işlemci
    2.1 gb ram
    ATI Radeon HD 3600 Series ekran kartı

gta 4 ü almakta kararsız kaldım sizce verimli bi şekilde oynayabilirmiyim oyunu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

Sistemim ;
    İşlemci i7 2670QM
    Ön Bellek 6 MB
    Ekran Full HD 1920*1080p
    8 GB DDR3

En iyi görüntü elde edebileceğim oyunlar nelerdir? Görüntü çok önemli benim için çok iyi görüntü vermesi ve akıcı oynanması lazım oyunun?

GTA4 , Mafia 2 , Max Payne 3 gibi oyunlarda çok iyi grafikler söz konusu , hepsini yüksek çözünürlükte rahatça oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 12 Ağustos 2012; 20:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem908

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz işlemci
    2.1 gb ram
    ATI Radeon HD 3600 Series ekran kartı

gta 4 ü almakta kararsız kaldım sizce verimli bi şekilde oynayabilirmiyim oyunu ??

ekran kartın zayıf olduğu için maalesef rahatça oynayamazsın , o yüzden almanı tavsiye etmem
  • quote:

quote:

Sistemim ;
    İşlemci i7 2670QM
    Ön Bellek 6 MB
    Ekran Full HD 1920*1080p
    8 GB DDR3

GTA4 , Mafia 2 , Max Payne 3 gibi oyunlarda çok iyi grafikler söz konusu , hepsini yüksek çözünürlükte rahatça oynayabilirsin

Teşekkürler , ama GTA4 güzel mi ya? Ben hep çocuklar oynar diye bilirim GTA'yı. Guzel derseniz oyunu da denerim :) şu anda crysis 2 sardı baya çok güzel oyun be

• quote:

quote:

quote:

Sistemim ;
    İşlemci i7 2670QM
    Ön Bellek 6 MB
    Ekran Full HD 1920*1080p
    8 GB DDR3

Teşekkürler , ama GTA4 güzel mi ya? Ben hep çocuklar oynar diye bilirim GTA'yı. Guzel derseniz oyunu da denerim :) şu anda crysis 2 sardı baya çok güzel oyun be

güzel olmasa sayfalardır millet sistem de sistem diye söylenir mi

kesinlikle tavsiye ederim gta4'ü , grafikleri , oynanışı ve akıcı senaryosuyla çok güzel bir oyun

• ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 620M
    işlemci:Intel Core i5 3210M 2.6 ghz
    ram:6 gb

yeni laptop aldım sizce verimli bi şekilde gta 4 oynayabilirmiyim? 2000 tl verdim kazık yemedim inşallah :)
  • Intel® Core™ i7 İşlemci 2630QM : 2.0 GHz
    Windows® 7 Home Premium
    DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 6GB SDRAM (Dual-core)
    15.6" Full HD/HD (1366x768) /16:9 LED backlight ColorShine,Asus Splendid
    NVIDIANVIDIA® GeForce® GT 540M, 2GB DDR3 VRAM with
    640GB ,5400rpm

Laptop zaten ekran'ından anlaşıldığı gibi sıkıntım windows gezgini hatası veriyor yazmadığım yer kalmadı belki çözümünü siz biliyorsunuzdur. Bilgisayarı açıyorum mesela 10 dk windows gezgini çalışmayı durduru diyor explore.exe kendi kendine kapanıp açılıyor falan kendine gelmesi sürüyor bir süre pcyi yeniden başlatamıyorum hata gelecek korkusu yüzünden hazırda beklet diyorum kapağını kapatıyorum. Birde fişe takılı olmadığında acayip kasıyor makina sebebini asus'un gereksiz uygulamalarına bağlıyorlar da bence başka bir olay var işin içinde bu kasma faslı oyun açıkken oluyor fişe takınca yağ gibi oluyor ama tüm laptoplarda mı böyle ilk laptop'umda 10 senedir hep masaüstü kullanıyordum hala çözemedim laptop'u yorumumu okuyup cevap atarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem908

ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 620M
    işlemci:Intel Core i5 3210M 2.6 ghz
    ram:6 gb

yeni laptop aldım sizce verimli bi şekilde gta 4 oynayabilirmiyim? 2000 tl verdim kazık yemedim inşallah :)

Hangi markadan aldıysan biraz pahalıya almışsın , casperda 8gb ramli ve i7 işlemcili laptoplar var aynı fiyata , kazık sayılmaz normale yakın fiyat yani

gta4'ü rahatça çalıştırır çok güzel laptop

fakat yine de ısınmaması için ayarları sona çekmemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Intel® Core™ i7 İşlemci 2630QM : 2.0 GHz
    Windows® 7 Home Premium
    DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 6GB SDRAM (Dual-core)
    640GB ,5400rpm

Laptop zaten ekran'ından anlaşıldığı gibi sıkıntım windows gezgini hatası veriyor yazmadığım yer kalmadı belki çözümünü siz biliyorsunuzdur. Bilgisayarı açıyorum mesela 10 dk windows gezgini çalışmayı durduru diyor explore.exe kendi kendine kapanıp açılıyor falan kendine gelmesi sürüyor bir süre pcyi yeniden başlatamıyorum hata gelecek korkusu yüzünden hazırda beklet diyorum kapağını kapatıyorum. Birde fişe takılı olmadığında acayip kasıyor makina sebebini asus'un gereksiz uygulamalarına bağlıyorlar da bence başka bir olay var işin içinde bu kasma faslı oyun açıkken oluyor fişe takınca yağ gibi oluyor ama tüm laptoplarda mı böyle ilk laptop'umda 10 senedir hep masaüstü kullanıyordum hala çözemedim laptop'u yorumumu okuyup cevap atarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim.

evet neredeyse tüm laptoplarda fişe takma olayı öyle , fakat pil ayarlarını bulursan ordan fişsiz de oynayacak hale getirebilirsin.

bende sağ alt köşede pil simgesi var , oraya tıklayıp yüksek performansı seçiyorum ve fişsiz de oynayabiliyorum

sistemin gayet güzel , hata verme olayı oyunla alakalı , oyunun korsansa farklı crackler denemeni tavsiye edebilirim

ayrıca oyun için çıkarılmış patchler var mesela 1.0.7.0 patchini kurmanı tavsiye edebilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Intel® Core™ i7 İşlemci 2630QM : 2.0 GHz
    Windows® 7 Home Premium
    640GB ,5400rpm

evet neredeyse tüm laptoplarda fişe takma olayı öyle , fakat pil ayarlarını bulursan ordan fişsiz de oynayacak hale getirebilirsin.

bende sağ alt köşede pil simgesi var , oraya tıklayıp yüksek performansı seçiyorum ve fişsiz de oynayabiliyorum

sistemin gayet güzel , hata verme olayı oyunla alakalı , oyunun korsansa farklı crackler denemeni tavsiye edebilirim

ayrıca oyun için çıkarılmış patchler var mesela 1.0.7.0 patchini kurmanı tavsiye edebilirim

ne cracki yav knight online güldürdün beni ben windows 7 den şikayetçiyim hiç hoşuma gitmedi xp ye dönmeyi düşünüyorumda pc'den tam olarak verim alamassın xp yi yükleyince diyorlar laptop üstündeki kısayol tuşları calısmaz dediler + xp 2 gb ram kullanabiliyormus en fazla benm 4 gb ram bosa gidermiş yani bende şaşırttım ne yapacagımı

• yav burası gta4 konusu ya, ben de gta4 için bahsediyorsun sandım knight online yazmamışsın

ramin boşa gitme olayından tam emin değilim de, win7 en güncel işletim sistemi olduğu için çoğu şeyde sıkıntı yaşamazsın bence kalsın.
  • Öncelikle herkeze merhaba laptop özelliklerim ;

İŞLEMCİIntel Core i5-2430M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜIntel Core i5 RAM8 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK640 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜDVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİMicrosoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTINVIDIA GeForce GT 540M Max. 4095 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU15.6" LED Ekran (1366 X 768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366 x 768 SES ÇIKIŞIStereo

gta 4 ü low da oynayamamam sizce nedendir artık ısınmayı ve fan sesini dert etmiyorum gta4 ü bi oynasam yetecek :) bazı söylentiler bu sisteme xp atsam gta4 ü hıght da akıcı oynarsın diye ama ben yine burada sizlere danışmak istedim bana yardım edin gta4 aşkına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmazz

Öncelikle herkeze merhaba laptop özelliklerim ;

İŞLEMCİIntel Core i5-2430M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜIntel Core i5 RAM8 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK640 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜDVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİMicrosoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTINVIDIA GeForce GT 540M Max. 4095 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU15.6" LED Ekran (1366 X 768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366 x 768 SES ÇIKIŞIStereo

gta 4 ü low da oynayamamam sizce nedendir artık ısınmayı ve fan sesini dert etmiyorum gta4 ü bi oynasam yetecek :) bazı söylentiler bu sisteme xp atsam gta4 ü hıght da akıcı oynarsın diye ama ben yine burada sizlere danışmak istedim bana yardım edin gta4 aşkına :)

Hocam bu iste bir terslik var ben gt335m li notebookumla 2 sene once mediumda oynuyordum. 540m ile highda rahat oynamaniz gerek.

• ah keşke dediğin gibi olabilse tüm driverlar güncel ama low da bile kasıyor oyunda orjinal :(
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.