Şimdi Ara

GTA5 için Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU: i5-4460 3.2 Ghz
    Ram: 8 GB Ram
    EKran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series 2 GB
    Ana Kart: Gigabyte GA-H81M-s1

Başlıkta da dediğim gibi GTA5 gibi oyunları oynamak için 4 GB lık bir ekran kartı arıyorum. Çok pahalı olmasın. 1050 Ti yeterli olur mu? Asus mu? MSİ mi? Hangisini tercih etmeliyim?
    Bir de ekran kartı seçerken anakartın neyine bakmak gerekiyor. PCI Express girişlerine mi? Anakartımın hangi ekran kartı desteklediğini nasıl anlarım? Bana ekran kartı tavsiyesinde bulunurmusunuz lütfen? Bilmediğim konular bunlar. Bilgi olarak da beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

• RX 570 4 GB bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

RX 570 4 GB bak
    RX 570 dediğiniz hangi marka hocam.
  • Rx570 alabilirsiniz, 800 lira civarı piyasada.

• R570 yada gtx1650 bak. İkisid benzer fiyatta, 1650 normalde bir tık daha zayıf ana yanlış hatırlamıyorsam gta v de aynı performanstaydılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

R570 yada gtx1650 bak. İkisid benzer fiyatta, 1650 normalde bir tık daha zayıf ana yanlış hatırlamıyorsam gta v de aynı performanstaydılar.
    RX 570 i internetten araştırdığımda MSİ ve Sapphire diye markalar çıkıyor. hangisini tercih etmem gerekiyor.
  • YsnYlmz77 Y kullanıcısına yanıt
    Sapphire

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Sapphire
    Hocam kusura bakmayın affınıza sığınarak soruyorum çünkü bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum. Şimdi bu RX 570 ve nvidia nedir? Yani bu RX 570 marka olarak hem MSİ ve hem ASUS da olabiliyor mu? Aynı şekilde nvidia da hem MSİ hem ASUS ve diğer markalar için aynımı? Bu RX 570 ve nvidia intel ve amd gibi mi? Öğrenebilmem için beni aydınlatırmısınız lütfen?
    MSI Asus olabiliyor. RX 570 kartın ismi Intel AMD ile alakası yok.

Ekran kartının iki üreticisi var, birisi AMD diğeri Nvidia. MSI, Asus gibi diğer markalar karta kendi soğutma sistemlerini kendi fanlarını koyuyor. RX kartlar AMD’nin, GTX ve RTX kartlar Nvidia’nın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • justGlocia J kullanıcısına yanıt
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: justGlocia

Ekran kartının iki üreticisi var, birisi AMD diğeri Nvidia. MSI, Asus gibi diğer markalar karta kendi soğutma sistemlerini kendi fanlarını koyuyor. RX kartlar AMD’nin, GTX ve RTX kartlar Nvidia’nın.
    Çok teşekkürler. Peki bulunduğum semtte bana bir bilgisayarcı 1050 Ti ekran kartını önermişti. Ama fiyat olarak pahalı RX 570 modelini alırsam memnun kalırmıyım. RX570 ile 1050 Ti li bir modelin farkı nedir?
  • Ülkemizin haline bak 10 yıllık oyun için ekran kartı tavsiyesi isteniyor. xbox 360'da oynadığımız oyun için
  • Arkadaşlar bir de bu ekran kartları normal kablo ile değilde hdmi kablo ile mi ekrana bağlanıyor. Eski kabloyu kullanamıyormuyuz. internette bakarken eski girişinin olmadığını gördüm. Mönitörümde ise VGA ve DisplayPort girişi var HDMİ girişi yok. ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YsnYlmz77 -- 14 Eylül 2019; 1:7:38 >
    Rx 570 1050ti den daha güncel ve daha iyi bir karttır. 1050ti bunlara rağmen piyasada daha pahalıya satılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Rx 570 1050ti den daha güncel ve daha iyi bir karttır. 1050ti bunlara rağmen piyasada daha pahalıya satılmaktadır.
    Peki diyelim RX 570 aldım. VGA kablosu kullanımıyor. Mönitörümdede VGA ve Dİsplay Port girişi var. Bağlantıyı nasıl yapacağım?
  • Ps3 al doya doya gta5 oyna

Display port ile kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.