quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA quote:Orjinalden alıntı: akix uyursan tabi çınlamaz Ama seboş'un kulağı uyuduğu halde çınlamıstır emınım eheuehehee bnden çok sebayı konuşursanız olacağı buu nazar değdiii ayağnı burktu iyiymi Ali buduruma çok üzülcek... Çocuk hala kış uykusu modundan çıkamadı cidden heee ammaa sende uyudun galiba
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: candy_caddy quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans candy o kadar da değil.Ali nin bütçesi çaaari yi doyurmaz çaarıı ÇOK YEME NAM ALMIYOLAR BAK SENİN YÜZÜNDEN BİSİ İÇERİ abla nie haber vermedin daha yeni okuyom nam pier bak olabilir çok yerim, içerim kimse dayanamaz bu sefer olmadı ama büyük partiye katılırız nam çarrıı akix bekle geliyoruz k_k ya ceza vermeyin bana verin bırakın çocuk uyusun nam
quote:Orjinalden alıntı: candy_caddy resimleri göremeden eve gitcem şimdi yarın bakarım artık ben bugün uğraşırım ya olcak ya olcak
quote:Orjinalden alıntı: candy_caddy quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: candy_caddy quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans candy o kadar da değil.Ali nin bütçesi çaaari yi doyurmaz çaarıı ÇOK YEME NAM ALMIYOLAR BAK SENİN YÜZÜNDEN BİSİ İÇERİ abla nie haber vermedin daha yeni okuyom nam pier bak olabilir çok yerim, içerim kimse dayanamaz bu sefer olmadı ama büyük partiye katılırız nam çarrıı akix bekle geliyoruz k_k ya ceza vermeyin bana verin bırakın çocuk uyusun nam gitti... candy apliş bn alırım cezam neyse aslan gipin çekermsana yıkmam yükümü aliiiii resmlerrr akiffff
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans ben kendi başıma organizeyim zaten. yine gece olur buluşma söliyim gündüz sarmıyo istanbul boşken güzel
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans hacı yatak ayarla o zaman bana.Gecelik falan :P ne yatağı olm kopacaz gene sabaha kadar
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans sabah bi yerde uyuyacaz herhalde uyumucaz abi kop kop yapcaz laa topic Allah tan ilgi görmüyo gerci millet alışmış cafe sitemine garip geliyo olay sabah kadar kopmak