İstanbul bulusması yapılıyo masraflar gti aitmiş kendi agzıylan söyledi Cadde bostan'da gece alemi herkez davetlidir Not: Gelenler bol bol yıyıp içe bilir GTİ'ye dokunmaz Pier özellikle sen davetlisin...
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans la ben bulamam orayı. Ben sarhoşum.GTİ gel beni al hıck! olm almasına alırımda hesabı ben vermem + benzin parası at hakkariden almaya geliyim
quote:Orjinalden alıntı: akix pier ben seni goturum sen yeterki gel Edit: git'nin msn kayıtları mevcut kıvırma yapamaz photoşop
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Kaçma la kaçma olm zaten baksana kimse tınlamıyo sen zaten kuş kadar miden var ne yicenki en fazla akifte öle
quote:Orjinalden alıntı: akix Bak gti beni dellendirme (tel) Edit: Anladın sen anladın sen dur bende bunların öcünü almazsam hem DELLENSEN NE OLCAK
quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Kaçma la kaçma olm zaten baksana kimse tınlamıyo sen zaten kuş kadar miden var ne yicenki en fazla akifte öle Tmm olm gorursun sen Prensibi değişiyom Millet iş cıddı saka degıl Yeni prensip isteyen ailesini'de getirebilir ne kadar kalabalık o kdar iyi beckhir'de geldi 3 kişiyiz gti sonun geldi
quote:Orjinalden alıntı: candy_caddy napcanız nam orda? oooo kedi hos geldin ne istersek yapıcaz ailecek gelin beleş Edit: son acıklamalar gore gti 1 gece degıl 1 hafta bendensınız dedi ss'ler pier'de