Beckhir biz yalandan haber vermeyiz. Hatta bi ara anadolu kavağı diye bi dağa çıktık da zor döndük geri
quote:
Orjinalden alıntı: Gti
quote:
Orjinalden alıntı: candy_caddy
hani fotolar?
yeni kalktım
günaydın
bilmiyon mu teli kullanımayı? aaaa çok ayıp
yok yaff keklenmiyoz gibi geliyo banada..
Fotolar nerde o zaman
Sürekli oyalıyorsunuz yetti artık
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Fotolar nerde o zaman
Sürekli oyalıyorsunuz yetti artık
haklısın vallaa size
Abi kekleme yok valla inanmayan gelirdi görürdü sabaha kadar muhabet ettik gezdik tozduk bombacılar tokatköyüne bile gittik fotolar gelcek en gec hayta85 uyumazsa onun pc ile yapcaz benim makinalar kafayı yemiş
olay gece adam dövmeye gitmekle başladı.Sonra dövceğimiz adam dırsınca hareme geçtik.Orda kebap yedik.Redbullar elimizde vit ovar altımızda biz gideriz kavağa oy kavağa şarkısı eşliğinde anadolu kavağı yoluna koyulduk.Fakat ters giden birşey vardı.Bir kedi!! kedi bize soldan abi dedi gittik anadolu kavağı diye bildiğimiz kavağa tırmandık
Sonra geri dönerken bi amcayı yakaladık.Tokatköt bombacılar köyü dedi burası haydee dedik devam.Beykoz sahilindeki o eşsiz muhabbet sonrası düz mü direkmi dedik ve direk gitmeye karar verdik.Doğru pendiğe.Pendikte akix lerin tükandaki sabahlama işinden sonra evli evine köylü köyüne hesabı ayrıldık.
Aradaki konuşmalar ve yaptığımız eşsiz geyiğin ses kayıtları para karşılığı satılabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
olay gece adam dövmeye gitmekle başladı.Sonra dövceğimiz adam dırsınca hareme geçtik.Orda kebap yedik.Redbullar elimizde vit ovar altımızda biz gideriz kavağa oy kavağa şarkısı eşliğinde anadolu kavağı yoluna koyulduk.Fakat ters giden birşey vardı.Bir kedi!! kedi bize soldan abi dedi gittik anadolu kavağı diye bildiğimiz kavağa tırmandık
Sonra geri dönerken bi amcayı yakaladık.Tokatköt bombacılar köyü dedi burası haydee dedik devam.Beykoz sahilindeki o eşsiz muhabbet sonrası düz mü direkmi dedik ve direk gitmeye karar verdik.Doğru pendiğe.Pendikte akix lerin tükandaki sabahlama işinden sonra evli evine köylü köyüne hesabı ayrıldık.
Aradaki konuşmalar ve yaptığımız eşsiz geyiğin ses kayıtları para karşılığı satılabilir
valla ben değildim
bilemicem candy o kedi bize tanıdık geldi.Bütün herkes bu kediyi tanıyoz dedi.Sana benziyodu gerçi
abi süper oldu yaww herşey o lavuğu dövmedik içimde kalmadı deil mekan bascaktık bir forum buluşmasında ilk ama neyse maksat kızın bi tarafı kalkmasın coştuk beee o sahildeki muhabette neyse fazla bahsetmeyin aklıma o geliyo hayta da savunmaya gecmiş tabii horlarım die artiz hele o dükkandaki muhabet nurtennnnnn akifin bizi uğurlama şekli bombaydı
su dökemedi adam ama neyse
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
su dökemedi adam ama neyse
biraz daha kurcalasa onuda dökecektir
ee bi daha ki buluşma ne zaman
quote:
Orjinalden alıntı: hayta85
ee bi daha ki buluşma ne zaman
En kısa zmnda beykozu ayarlarız kanka
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS
söz la bigün urfada gideriz bi diskoya
quote:
Orjinalden alıntı: Gti
abi süper oldu yaww herşey o lavuğu dövmedik içimde kalmadı deil mekan bascaktık bir forum buluşmasında ilk ama neyse maksat kızın bi tarafı kalkmasın coştuk beee o sahildeki muhabette neyse fazla bahsetmeyin aklıma o geliyo hayta da savunmaya gecmiş tabii horlarım die artiz hele o dükkandaki muhabet nurtennnnnn akifin bizi uğurlama şekli bombaydı
Hacım herkezi o şekilde ugurlamam
Pier siz gittikten sonra suyu döktüm anca geldi napim aslında suyu hemen dokerdımde gti'nin aklına baska seyler gelır dıye dokmedım
Bidaaki bulusma c.tesi gecesi olsun ertesi gune iş sendromu ıstemyom
Resimleride koyamamıssın
Pier geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: akix
quote:
Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA
zonguldağa ne zaman
Demet zonguldağa gelmemiz için gti'yi sebayla kandırman lazım
K.k Msn
Biri zonguldak demiş sanki
selam hacular baooo...(Not:Onlar kendini bilio Dip not: Ustune alınana Eyw...)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme