bende uykuda koptum valla sabahtan beri aç karnıma 3 tane kahve içtimmidemde sanki bi zift tabakası oluştu
Hacı zaten sayıklıyodun ruyanda Bina sakinleri sabah dukkanın kapıya dayandı gece gece o ses neydı dıye dedımki jenerator calısıyodu gerçi erken donduk bız ama neyse Allah'tan yediler ha
quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA zonguldağa ne zaman Demet zonguldağa gelmemiz için gti'yi sebayla kandırman lazım K.k Msn
quote:Orjinalden alıntı: akix quote:Orjinalden alıntı: karikaTÜR_KoMEDYA zonguldağa ne zaman Demet zonguldağa gelmemiz için gti'yi sebayla kandırman lazım K.k Msn ya efet akif onun bi yolınu bulmamz lazımnese hallederz efet msn
quote:Orjinalden alıntı: hayta85 yularda yazdığımın pek alakası olmamış uykusuzluğuma verin Haı bunlar ruyalarının 35'inci bplımunu goruyolardır heralde ben uykusuzluktan oluom sen gene uyudun bıraz
quote:Orjinalden alıntı: emrebahar2 quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA Gunaydın sadece 1.sayfayı okudum Hoca ben yeni uyandım Ona Gunaydin dedim yahu 1. sayfada ne varki..
quote:Orjinalden alıntı: hayta85 quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA Gunaydın vicdanın el verdide uyudun ha! bizde seni kanka bilirdik Kanka Ayıpsın ya arıyıp sormdıkmı...Yoksa Gti nin aklına bişiler geldide selamımızı iletmedimi..
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Ben geldim ula 9 da anca uyuyabildim la başım ağrıdı gülmekten abi sen geldin aklıma kim geldi
Act a Fool hacı caddy bu herif telefondan anlamıyo fotolar zor geliyo o yüzden Ali foto dedim aklıma kim geldi