Şimdi Ara

Aile arabası şahini adam etme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 18 aile arabası olarak 92 model şahin var arabada görsellik dışında pek bi sorun yok.

ben buna bi boya attırmak istiyorum cam filmi 2 adet hella far bi jant bi tesisat yani etiket şahin olucak ne kadar masraf edilir sizce yeni bi araba almak için askerden sonra teklif etmem lazımmış babam öyle diyor

örnek resim buna benzer olmasını istiyorum daha sade daha şekil apaçi işi modifiyeli degil

• Hella mella işi bozar boşver. Arabayı alçalt güzel bi jant al. Yeterki Hella ve Arkaya herhangi bir stiker yapıştırma. Diğer önerim şahini satın kurtulun.
  • Hella sis farları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Hella mella işi bozar boşver. Arabayı alçalt güzel bi jant al. Yeterki Hella ve Arkaya herhangi bir stiker yapıştırma. Diğer önerim şahini satın kurtulun.

Bence bu tür sade modifiye dışında sahine modifiye gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her turlu urun ve bılgılendırme ıcın yardımcı oluırum kardesım
  • Hella eski kasaya gider buna gitmez. Senin yapacağın Doğan tamponu al. Orjinal sislerin önündeki ızgaraları kes. O panjurdan kurtul logosuz sade bir panjur al. Tampon altı lip'in tipini kafana göre seçip taktır. Xenon kullanma orjinal sarı renk ampul tak.

• ilk önce egzoz sesini kesmen lazım o ses çıkmassa apaçi arabası olmaktan çıkar diye düşünüyorum sonuçta herkes durumuna göre arabaya biniyor fakat şahine binen biri apaçi oluyor .

İlk olarak arabanın yere basılması cam filmi jant çokta bir şey yapmaya gerek yok çünkü satarken 5 e aldıysan 6 ya satamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen doğan tamponu al. Izgarayı değiştir(panjur). Camları açık renk film yaptır. Güzel sade bir jant al(Sade , ağır olsun sonuçta aile arabası). Egzozu kesinlikle elleme hatta sesini kesmeye çalış nasıl yapıyorsan ben pek anlamam :) Bide yine söylüyorum Hella ve Stiker yapıştırma :)
  • 5 kollu jant, yay, hafif cam filmi, pasta-cila, direklerin siyah kaplanması gibi küçük şeylerle sade bir modifiye üzerinde durun bence. yoksa apaçi damgası yemek bir bbs uzaklıkta.

not: üstteki arkadaş doğan panjuru falan demiş. böyle şeyler de hoş olabilir. şu an aklımda değil şekli şemali ama güzel durur, orjinal ne de olsa.

iyi akşamlar.

edit: fotoğraftaki gibi ciddi duran bir şey yapmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 2 Ocak 2013; 20:50:26 >
  • örnek resimler en beğendiğim tofaşlar

• teşekkürler arkdaşlar yorumlar için
  • Resimdeki aracı modifiye eden(ya da öyle yaptığını sanan) herif kör mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Resimdeki aracı modifiye eden(ya da öyle yaptığını sanan) herif kör mü?

+1967

Hella nedir abicim ya. Tak oraya normal bir sis farı. Sök önündekileri adı herneyse çıtamıdır ızgaramıdır. Sonra ortadaki "T" harfini kaldır. Bide mercekli xenon far. Al sana 10 numara Şahin. Yaylarla oynamana gerek yok zaten aile arabası olduğu için, arkaya anne-yenge-baba oturdu derken oluyo sana 3 cm aile yayı
  • Hella olmaz bana göre çok kötü gösteriyor.
    Öne Slx tamponu takılır.(komple siyah, SLX lerdeki gibi alt tarafı boyalı değil).İsteğe göre sis farı önündeki plastikler kesilir.
    Ön panjur değiştirilir.
    Uzun farlar yeni farlarla değiştirilir.
    Ankara karlık denilen karlık takılır.
    Araba basık hale getirilir.(Aşırı değil )
    CMS 40 takılır.
    Sabit parklar bağlanır.
    Sis farlarına Xenon far takılır.
    Top ayna takılır.
    Tesisat yapılır.
    Arka bagaj üzerine çıta takılır.
    Pasta-Cila yapılıp piyasasya çıkılır .

Edit: Resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 3 Ocak 2013; 18:38:33 >

• böyle bi fotoğraf çektireceksen hiç yapma.
    (bari olası bir şahinciyi uzak tutalım)
  •  Aile arabası şahini adam etme..
  • denildiği gibi tamponu değiştirmelisin(aşağıdaki gibi),tampona far, sticker yapıştırmak istersen küçük zarif bişey yapıştır aşağıdaki APEX gibi, o ince egzozda gitmez tabi o istediğin değişikliklere, daha kalınca ve göze batmayan birşey yaptırabilirsin . o hella sevdasındanda kesinlikle vazgeç bence. Berbat duruyor, şuana kadar hellas'ın yakıtığı şahin görmedim. jant olarakta kesinlikle aşağıdaki tip jantlardan uzak durmalısın.

• Bence aracı pek bozma . Bende Şahin var . Dış görünüş olarak 93 Doğan Slx'den tek farkı jantı . Diğerleri tamamen aynı. Yani Doğan görünümlü Şahin. Doğan jantı takıp arkaya Doğan Slx yazdırsam dışarıdan bakan içini görmediği sürece Doğan sanar aracımı. Ben aracımın bu halinden memnunum. Camlara film , jant , yay yeterli derim. Abartmaya gerek yok bence.
  • Bi etiketçi arıyodum bende bu forumda yaa arkadaşlar bakın sizin dediğiniz spor modifiye en zevkler tartısılmaz ben şahin aldıktan sonra JDM yapmayı düşünüyodum etiketle tanısana kadar bozar diyosunuz da o sizin görüsünüz resimdeki araçlar FGK 40 sağlam etiketlerden Fikret abinin Diğer symbol ise umut yel abiye aittir en az spor modifiye kadar para harcanarak yapılan modifiyelerdir etiketçilik armaların hepsi orjinaldir araç klasikleştirilir modifiyenin asıl amacı zaten farklılık yaratmaktır herkes FK amortisör yay takımı koyup basmayı egzos koyup blow off koyup nebiliyim isteğe göre BBS gold cms 40 koyup gezmeyi biliyo herkes ancak bu etiket olayında parçaların peşinden kosuyo herkes orjinal amerikan araçlarının parçalarını bulmak ve onu göze hoş gelecek sekilde dizmek zordur bide bu elektronik blow-off u elektrikçiye bağlatıp piyasaya çıkmak değil ellerinizle monte etmek tehsisatını kendinizin çekmesi kendinizin emek vermesi daha başka bişidir ve o ııyyy hella dediğiniz hella comet 181 en düşük beyaz camlı modeli 250 tlden gidiyo ve gidipte elektrikçiye abi bunu bağla diyen çok nadirdir herkes kendisi yapar zevk meselesi yani ve açıkcası eski kasa özellikle T stop badem far şahinlere ve bu şahinlere etiket daha çok gidiyor diye düşünüyorum tabi ki zevk meselesi ancak spordaki tek iyi yönü şahinin arkadan itişli olması o kadar ki etiketçi olduğum halde arada bende yanlıyorum ancak dediğim gibi etiket ayrı bir aşktır saygılar

• Etiket falan bilmem de mesaj yanlayarak yazılmış o kesin.. Başım döndü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.