bilgisayar özelliklerim: intel core 2 duo işlemci msı n1996 anakart 2 tane 1gb ram 400 wattlık güç kaynağı var ekran kartım asus eah 2600pro 512mb ekran kartıydı 1-2 oyunda sorun çıkarıyo diye değiştireyim dedim. volar nvidia gts 250 1gb 256bit ddr3 ekran kartı aldım ama bilgisayarım yavaşladı sebebi güç kaynağı mıdır yoksa başka bir sebep mi ? pc parçalarının özelliklerini pek bilmediğimden açıklayıcı yazamadım yine de sebep güç kaynağı mı işlemci mi yardımcı olursanız sevinirim.
güç kaynağının markasını yazarmısın,etikette yazar..birde işlemcinin modelini yazarsan iyi olur..cpuz adlı program ile öğrenebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
güç kaynağının markasını yazarmısın,etikette yazar..birde işlemcinin modelini yazarsan iyi olur..cpuz adlı program ile öğrenebilirsin
güç kaynağı modeli delux,cpuzde de intel pentium d 925 yazıyor bide kaspersky antivirüsü kullanıyordum belki hızlanır diye kaldırdım sahiden hızlandı şu anda hızı normal nod 32 kurdum hızı yavaşlamadı sebep işlemcimi yoksa güç kaynağıda daha iyi olsa daha hızlı olurmu şimdiden teşekkürler
güç kaynağı hızı etkilemez.Yeterli gelip gelmediğini anlamak için bir oyuna girin ve 15-20dk oynayın eğer pc kendini resetliyorsa güç kaynağı yetersizdir
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
güç kaynağı hızı etkilemez.Yeterli gelip gelmediğini anlamak için bir oyuna girin ve 15-20dk oynayın eğer pc kendini resetliyorsa güç kaynağı yetersizdir
resetleme durumu olmadı o zaman yavaşlamasının sebebi işlemcidir değil mi? bide güç kaynağını ne zaman yükseltmek gerekir ,yani daha üstün özellikli bilgisayar parçaları aldığım zaman mı 400 wattın yetmeme durumu olucak