2. el iyi fiyat performans oranı olan bu iki modelden sizce hangisini almalıyım? Araştırdığıma göre performansları birbirine yakın bazı testlerde gts250 bazılarında da hd4850 öne çıkıyor. Ayırabildiğim bütçe aşağı yukarı 150tl. Kaç mg lık olmalı, 512 ile 1 gb lık modeller arasında nekadar fiyat-performans farkı var bilmiyorum, ayrıca hd4850 ler için bi referans model durumu var o da ne anlama gelior bilmiyorum, referans tasarımlı 4850 ler daha mı düşük performans veriyor? gönlüm dx11 destekli hd5750 den yana ama fiyat beni aşıyor. Kart seçimi konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, herkese saygılar.
power supply in ve işlemcin nedir bunları belirtmende fayda var onun haricinde 4850 de GTS250 de eşdeğer kartlardır oyundan oyuna birbirlerini ufak farklarla geçerler ikisinde aldıgına pişman olmazsın yanlız aman diyim tek slot soğutma HD4850 alma :)
intel dual core 1.8ghz x2 1mb l2 cache, 4gb ddr2 800mhz ve asus kasanın kendi 400wattlık power supply var, ısınma problemi yaşamıyacağım marka ve modeller hangileri, yardımcı olabilirseniz sevinirim tekrardan :)
İşlemcin için o kartlar çok fazla,ciddi dar boğaz yapar,daha düşük modellere yönelmeni tavsiye ederim.
HD3850-Hd3870-9600gt sistemine daha uygun olur,paranda cebinde kalır.
Referans soğutmalı değil özel soğutmalı kart almaya bak,sıcaklıkla uğraşmak zorunda kalmazsın...
4670 ddr3 al 512 mb
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme