Şimdi Ara

GTX 1050'Lİ SİSTEM(ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RENDER, 2D-3D ÇİZİM, PHOTOSHOP VS. GİBİ İŞLER İÇİN KURGULANAN BU SİSTEMİN ACİLİYETİ OLUP, BÜTÇESİ ÇEVRE BİLEŞENLER DAHİL 5000 TL'DİR. AKLIMA TAKILAN NOKTALARI BELİRTTİM. ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

1 - RYZEN 5 1600'LÜ SİSTEMDE 1050Tİ DARBOĞAZ YARATIR MI?
    2 - BU SİSTEM ÖZELİNDE 500-600 TL DAHA VERİP GTX 1060 3GB, 1000 TL DAHA VERİP GTX 1060 GB ALMAYA DEĞER Mİ?
    3 - ÇEVRE BİLEŞENLİ DAHİ OLSA 5000 TL CİVARI BİR BÜTÇE İLE 1050Tİ ALMAK VE BEKLEMEMEK NE KADAR MANTIKLI?
    4 - PEKİ DAHA YÜKSEK AYARDA BİR MONİTÖR ALMAZSAM GTX 1060 VE ÜZERİ EKRAN KARTI ALMAMIN BİR ANLAMI KALIR MI?
    5 - SSD TARAFINDA İSE SAMSUNG 850 EVO BU SİSTEME SİZCE FAZLA MI? WD BLUE SSD DE YETERLİ OLUR MUYDU?
    6 - 500W BİR GÜÇ KAYNAĞI BU SİSTEME YETERLİ OLUR MU?
    7 - RAM 8GB YETERLİ OLMASINA RAĞMEN 8GB MODELLERDE MHZ DEĞERLERİ DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN 16GB VE YÜKSEK MHZ'Lİ RAM SEÇİLDİ. RYZEN
    SİSTEMLERDE RAM MHZ DEĞERLERİNİN 3000 3200 OLMASI ÇOK ÖNEMLİ DENİLİYOR. 8GB 2400 ÇOK DAHA UYGUN FİYATLI 2400 MHZ HYPERX FURY
    RAM SEÇMİŞ OLSAM SİSTEM DENİLDİĞİ GİBİ ÇOK MU YARA ALIRDI?

GTX 1050'Lİ SİSTEM(ACİL YARDIM)

• Darbogaz yapmaz.

1060 olabilir 3dsmax gibi programlarda cizim icin ekran kartin gucsuz kalabilir.

Mantikli olmayabilir amazon gibi yerlerden de getirtme şansin var

Yaptiginiz işini boyutunu bilmiyorum monitorun kuculmesi cozunurlugun düsmesi ekrandaki yuk bindirimini azaltir.

Evo olmasi iyidir ama illaki de evo olacak diye bisey yok

Almazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik Overclock düşünmediğim için gtx 1060 almak adına ram'i 8gb 2666 seçmeye karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX980'li sistem önerisi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.