Şimdi Ara

GTX 1050 Ti Sistem Düşük Ekran Kartı Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Tİ tabanlı sisteme sahibim. Assassin's Creed Origins, Watch Dogs serileri, GTA 5 gibi oyunlarda ekran kartını düşük kullanıyor. Ve donmalar gerçekleşiyor. Düşük ve yüksek ayarlarda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Çözümünü bilen var mı ?
    Ryzen 5 1400
    MSİ GTX 1050 Tİ
    8 GB RAM 3000 MHZ
    MSİ B350M Mortar Artic

• ram yetersiz güncel oyunlara 8 gb ram yetersiz maglesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

ram yetersiz güncel oyunlara 8 gb ram yetersiz maglesef
    Ramle bir alakası yok. 2x4 Ddr3 1600mhz kullanıyorum gta v ac originsde kart tam kullanımda.

Soruna gelirsek; msi afterburner yükleyip cpu'nun saat hızına bakın. 3400Mhz altında ise cpu kaynaklı bir sorun var demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yok gözümle görmesem dogru diyon sancam öyle birşey yok msı afterburner ile girip baktıgında her oyun pagefile ile 10 12 gb arası bir ram kulanıyor 8 gb ram güncel oyunlar için yetersiz
  • Bendede buna benzer sistem var donmalar olmuyor bence pcye bi format at suruculeri temiz yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

nasıl yok gözümle görmesem dogru diyon sancam öyle birşey yok msı afterburner ile girip baktıgında her oyun pagefile ile 10 12 gb arası bir ram kulanıyor 8 gb ram güncel oyunlar için yetersiz
    Rami 32gb yaparsan battfield 1 multi'de 20gb kullanım olabiliyor. Önemli olan verdiği performans. Burdan bakabilirsin

• Ram ile hiçbir alakası yok arkadaşın yazdığı oyunları 8gb ram aynı ekran kartı ile sorunsuz oynadım. Pc ye bir format atın bütün sürücüleride güncelleyin.
  • Ram ile bir alakası yok. benimle aynı sisteme sahip olanlarda böyle bir sorun yok.
  • Ramle alakalı degil, 8 GB ram i7 4790 r9 270 ile ekran kartını 90-95 arasında kullanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.