Şimdi Ara

GTX 1050Tİ İ3 6100 Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu bileşenler ile giriş seviye bir masaüstü PC toplamaya karar verdim. Çok anlamam fakat araştırarak bu bileşenleri seçtim. Bu konu da önerileriniz veya tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 1600-1700 lira civarı. Normal şartlar da notebook kullanıyorum, aslında çok sık oyun oynayan biri de değilim. Evde olduğum zamanlar ise notebook kullanmak istemediğim için böyle bir sistem kurmak istedim. Left 4 Dead 2, Skyrim, The Forest, M&B Warband ve Sniper Elite 3 gibi oyunlar oynuyorum.

Sandisk SSD Plus 120 GB, Seagate Barracuda 2TB Sabit Disk, Creative Sound Blaster Z Ses kartı, Philips full hd monitör ve logitech klavye mouse setim elimde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natteri 35 -- 30 Kasım 2016; 23:36:19 >

• sistem uygun gözüküyor sadece bütçeyi biraz arttırabilirseniz almışken rx 470 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortar

sistem uygun gözüküyor sadece bütçeyi biraz arttırabilirseniz almışken rx 470 tavsiye ederim.

Teşekkürler, şuan bu şekilde bir sistem toplayıp ileri de ekran kartı işlemci yükseltmesi yapabilirim. Yalnız aklıma takılan, rx 460 ı 2 gb mı yoksa 4 gb mı alsam. Performans açısından ne kadar etkisi olur?
  • 2 gb alın 4 gb kullanacak kadar güçlü bir gpuya sahip değil diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine 2gb bellek bir çok oyunda yetersiz kalıyor.

2gb yetersiz kaldıgında ekran kartını değiştirmeyi düşündüm. Dx12 desteği veren oyunlarda sli yapıldıgında bellekler birleşiyoru duydugumda direk 2. gtx 950 ekran kartımı aldım. şuan sli kullanıyorum ve dx12 desteklemeyen oyunlarda 1680x1050 çözünürlükte video belleği biraz problem cıkartıyor.

tabiki vrami dolduran şeyler genelde acık dünya oyunları (witcher gta5 gibi) veya m.player oyunlar. onun dışında single oyunlarda 1gb bile yeterki
  • Sistem bu hali ile gayet iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler, RX 460 yerine GTX 1050Tİ almayı düşünüyorum. Sanırım daha iyi bir seçim olacak.

Güncel Sistem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natteri 35 -- 29 Kasım 2016; 0:51:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: natteri 35

quote:

Orijinalden alıntı: Kortar

sistem uygun gözüküyor sadece bütçeyi biraz arttırabilirseniz almışken rx 470 tavsiye ederim.

Teşekkürler, şuan bu şekilde bir sistem toplayıp ileri de ekran kartı işlemci yükseltmesi yapabilirim. Yalnız aklıma takılan, rx 460 ı 2 gb mı yoksa 4 gb mı alsam. Performans açısından ne kadar etkisi olur?

Şu anda hangı kartı alıyorsan 4 GB Al.
  • quote:

Herkese teşekkürler, RX 460 yerine GTX 1050Tİ almayı düşünüyorum. Sanırım daha iyi bir seçim olacak.

Güncel Sistem budur.

Hayırlı olsun. En ıyısı

• Cevap veren herkese Teşekkürler.
  • Kısaca 460<1050ti<470 diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 1050Tİ İ3 6100 Sistem Toplama

Sistem bu şekilde toplanmıştır. Yardım eden herkese teşekkürler.
  • ekran kartının 700 tl altında versiyonları var diye hatırlıyorum. bi araştır istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

ekran kartının 700 tl altında versiyonları var diye hatırlıyorum. bi araştır istersen.

Tek fanlı mini versiyonları var, 680 700 lira civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natteri 35 -- 3 Aralık 2016; 1:22:28 >
  • quote:

quote:

ekran kartının 700 tl altında versiyonları var diye hatırlıyorum. bi araştır istersen.

2 fana gerek yok o kart için, tek fanlı modelleri gönül rahatlığıyla alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

2 fana gerek yok o kart için, tek fanlı modelleri gönül rahatlığıyla alabilirsin.

işlemciyi çok ucuza denk getirdim, 430 lira gibi bir rakama geldi. O yüzden çift fan ve bu modeli tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natteri 35 -- 3 Aralık 2016; 17:34:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti-25713.html

Bende vatandan aldım, ekran görüntüsü temsili. 760 lira gibi bir fiyata geldi. Dediğim gibi çift fan ve gaming modelini tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natteri 35 -- 3 Aralık 2016; 17:31:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.