Şimdi Ara

GTX 1060 Hangisini Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkdaşlar yeni bilgisayar arayışlarına girdim fakat bütçem max 6000TL olması sebebiyle fazla bir seçenek bulamıyorum. Yılbaşına yakın bir tarihte Amerikadan bir tanıdığımız gelecek ve amazondan bilgisayar almaya karar verdim fakat bu ikisi araszında kaldım. Sizce hangisini önerirsiniz? Fiyatlarına vergi eklemeyin çünkü Amerikadan tanıdık geleceği için onun adresine sipariş vereceğim ve o bana getirecek. Dediğim gibi çok oyun oynarım,bunu dikkate alın.

Lenovo Legion Y7000:

Walmart.com
    Legion Y7000 15.6" Gaming Laptop, Windows 10, Intel Core i7-8750H Hexa-Core Processor, Nvidia GeForce GTX 1060 6GB Graphics Card, 8GB Memory, 512GB PCIe SSD Storage - Walmart.com
    https://www.walmart.com/ip/Legion-Y7000-15-6-Gaming-Laptop-Windows-10-Intel-Core-i7-8750H-Hexa-Core-Processor-Nvidia-GeForce-GTX-1060-6GB-Graphics-Card-8GB-Memory-512GB-PCIe-SS/541345084

MSİ GP/3 Leopard:

Asus ROG Strix HERO II:

Walmart.com
    Asus ROG Strix Hero II Gaming Laptop, 15.6” 144Hz IPS-Type Slim Bezel, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Intel Core i7-8750H, 256GB PCIe SSD, 8GB RAM, GL504GM-WH71 - Walmart.com
    https://www.walmart.com/ip/Asus-ROG-Strix-Hero-II-Gaming-Laptop-15-6-144Hz-IPS-Type-Slim-Bezel-NVIDIA-GeForce-GTX-1060-6GB-Intel-Core-i7-8750H-256GB-PCIe-SSD-8GB-RAM-GL504GM-WH/886391445

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emn5805 -- 16 Aralık 2018; 22:55:39 >

• Gp73 kullanicisi olarak oneriyorum. Harika bir pc gercekten ben cok begendim. Expressimo nun onerisiyle aldim. TAvsiye bolumune goz atmani tavsiye ederim. 3unun arasinda en iyisi gp73 olsa gerek. Ama Lenovo y7000 i de alabilirsin walmarttaki model iyiye benziyor.
  • dostun eğer yakının getirecekse msi cihaz tavsiye ederim. çok oyun oynuyormuşsun. neweggden ağzın yanmış ama şu üründe abd ye siparişte sorun yaşamazsın sanırım:
    www.newegg.com
    MSI GL63 8RE-629 15.6" IPS FHD GTX 1060 6 GB VRAM i7-8750H 16 GB Memory 128 GB SSD + 1 TB HDD Windows 10 Home Gaming Laptop -- ONLY @ NEWEGG - Newegg.com
    https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155022&ignorebbr=1

günümüz kuruyla 1049*5,38= 5.645 TL civarı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 17 Aralık 2018; 2:9:56 >

• MitraAOE M kullanıcısına yanıt
    Hocam öneriniz için sağolun. Bir şey soracağım. GP63 ile GP73 arasında tasarım farkı çok var mı malum GP73 17.3 inch. GP63 kadar zarif mi?
  • Benim onceki laptopum da 17inc idi. O yuzden bana gore harika geldi gp73 :) ama onceki laptopunuz 15 inc ise gozunuze farkli gelebilir... Zariflik kisiye gore degisiyor bence. Ama ben gercekten cok begendim. Expressimo sagolsun.
  • Yani demek istediğim hocam bilgisyar da boş alanlar çok mu, göze batıyor mu. Sizden ricam pm den birkaç tane resim atabilir misiniz?
  • Şöyle bir şey yaptım hazırda bekletiyorum. GL63 vardı aklımda ama 400 lira fazla verip hem 17inch hemde 120hz bi laptop almak daha mantıklı geldi. Bu parçaların böyle türkiyeye gelmesinde herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi ?

GTX 1060 Hangisini Önerirsiniz
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Hocam Gl63 ü almayın. Bilgisayarın özellikleri iyi fakat ekrana baktığımız da %45 NTSC color sahip. Bu NTSC renk gamutları TN panelde çok önemli. Bu oran GP63/73 de %94. Arada büyük fark ve gl63 ün ekranı baya vasat fakat GP63/73 ekranı öyle değil.
  • MitraAOE M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz gp73u ne zaman ne kadara almıştınız?
  • emn5805 kullanıcısına yanıt
    Hocam neweggde ekran için 15.6" 1920 x 1080 IPS-Level 45% NTSC color Anti-glare diyor ama. Panel IPS değil mi ben mi yanlış anlamışım ?
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    www.msi.com
    GL63 8RD | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
    https://www.msi.com/Laptop/GL63-8RD.html

Msi %94 NTSC diyor. Demek ki GP63/73 ile aynı

• Ben bunu aldım,

Veya bu da alınabilinir.

Ayrıca bu sitede vergi yok amazonda vergi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 18 Aralık 2018; 14:44:44 >

Şimdi sonuç olarak iyi mi kötü mü IPS mi değil mi anlamadım Bir de biri 8re biri 8rd hocam o belki farklıdır ikisi.
  • Yurtdışından vergisini vermeden getiremezsin ki hocam?
    Kuzenim Amerikan vatandaşı, bu sitede eyalet vergisi yok dedi.Ayrıca vergi vermedim, amazonda sepete ekleyince ayrıca tax çıkıyor Amerikan vatandaşları için.
    Kendine alır gibi aldı,Trye gelirkende çantasına atıp getirecek.
    Normalde amazondan aldığın zaman her eyaletin ayrı vergi oranı var ona göre vergi ödüyorsun.
    Türkiyeye direk sipariş verdinmide gümrük vergisi ödüyorsun.
  • Anladım hocam doğru söylemişsiniz aynı şeyi dedik aslında. Peki aldığınız site güvenli midir? Newegg herkes güvenli dedi ordan bilgisayar aldım forumda konusu var yanlış bilgisayar geldim, 1-1.5 hafta içerisinde para iadesi yaptılar paramı aldım mağdur olmaktan kurtuldum. Sizin aldığınız site güvenli mi? Bir sorun olursa yardımcı oluyorlar mı?
    Bu sitenin Türkiyeye shipping i yok.
    Ama Amerikada akrabanız arkadaşınız felan varsa, alıp getirecekse çok iyi.
    Bi siparişimi iptal ettim hemen yattı para hesabıma, laptopda sorunsuz ulaşmış kuzene.
    Nvidianın sitesinde felanda görmüştüm burayı, baya büyük bir site gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • gkhnzcn7 G kullanıcısına yanıt
    1364$ aldım ben. Kusura bakmayın anca cevap verebildim... Umarım bir işe yaramıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.