Arkadaşlar gtx 1060 ti 6 gb olan ekran kartından almyı düşünüyorum lakin monitörlerim oyuncu monitöru değil 5ms normal lcd monitörü..bu ekran kartından performans alabiir miyim?Lol de cs go da fps ler yuksek olur mu yoksa bir sevıyeden sonra yukselme olmaz mı?
Vereceğiniz yorumlara göre Nvidia 4 gb gtx 1050ti de alabilirim..
Oyuncu monitörü falan yalan. 1080p olduğu sürece alırsın max performansı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
monitördeki 5 ms olayı geri tepkime süresi. onun ekran kartıyla bir bağlantısı yok. 60 hz olayı ise fps ile alakalı. 60 hz monitörde 60 fpsden yukarısını sana gösteremez.
cs go lol vb espor oyunları için 1050 ti bile fazla fazla yeter.
bu arada bütçeni, işlemcini, ramini ve güç kaynağını söylersen sana en uygun kartı öneririz. ha bir de monitörün 1080p mi?
monitörüm 1080p değil.amd 4 çekirdek 360mhz phenom. 8 gb ram var 500 power var ..ram 1 tane daha alıp 16 yapıp ekran kartıda 1050ti daha mantıklı o zaman die düşünüyorum..
ecomatikE
kullanıcısına yanıt
bu sisteme yeni ekran kartı almak saçma olur dostum eger cs go, lol oynayacaksan 350-400 arasına ikinci elden garantili gtx 950 araştır senin işini fazlasıyla görecektir.
Çok pahalı kart alma dostum. GTX 1050 Tİ bile o sisteme çok gelecektir. Boşuna 1060 alıp kesene zarar verme.
teşekkürler arkadaşlar
Arkadaşlar gtx 1050 ti alıcam ama hemen hemen her sitede asus ve msi bitmiş ya da fiyatı çok ucuk aynı gtx 1050 ti gigabytelar her sitede var.Bu gigabyte ekran kartının dezavantajı var mı daha önce hiç kullanmadım.Hem ucuz hem stok durumunda sıkıntı yok...Önerir misiniz?
Ben Gigbyte 5850 OC versiyonunu yıllarca kullandım. Taş gibi kart. Kaliteli ve stabildi. Şimdi kardeşimin bilgisayarında. Anakartını da kullandım. Bence iyi marka.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme