Şimdi Ara

Gtx 1070 - i5 6600K darboğaz sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Problemine sorununa gerçekten tutarlı ve gerçekçi yanıtlar almak isteyen birisi , yanıt ve çözüm bekleyecegi i5 6600k kullanıcılarını bu kadar irite edecek bir başlık atabilir mi?
    Forumda probleminize yanıt almak için önce biraz mantıklı olun..Bu tur konuları açan tüm kitleye yazıyorum..
    Ben İ5 6600k kullanicisiyim. Z170 anakartim ile oc li (4,5 ghz)mutlu mesut kullanıyorum. OC yapmak için i5 6600k aldım..Bu cümlelerde sizin probleminize yanıt bulabilirsiniz..bulmak isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 9 Kasım 2016; 7:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam sistem toplasin 1070 gibi kart alsın işlemci darboğaz yapmaz diyenleri dinlesin sonra da ne gorsun kart tam performans vermiyor. Ben de darboğaz yapmaz diyenler yüzünden sisteminden sogudum. Neymiş efendim dsr aç şunu kapa bunu bilmem ne yap resmen hayal kırıklığı i7 de olsa skylakeden uzak durun 1050 pinli anakart ile 4690 alın eğer i7 6700 den bile daha performanslı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6600K 1080i Bile Taşıyabilir 1070e Dediğiniz Şeyi Normal Şartlarda Yapması Pek Olası Değil

• Bu arada ram kaç gb?

• Valla hocam ben şaşırmadım. Çok gördüm i5lerin darboğaz yaptığıni.

Sorunu çözmek için:

Yüksek mhzli 2x8 ram alınabilir.

Z serisi anakart ve soğutucu ile overclock yapılabilir.

2k hatta 4k çözünürlüge geçilebilir.

I7 alacaksan en azından 7. Seriyi bekleyip görmekte fayda var.

• Açıkçası kırıcı olmak istemem ama siz darboğaz vs. anlamıyorsunuz :)
  • İnternette 6600k'ya yapılan oc'un FPS'yi çok değiştirmediğini görmüştüm. O yüzden çok fazla yüklenmedim işlemciye. Ben şu anda 4 ghz'de kullanıyorum. BF1'de fps drop'ları oluyor. Hani işlemci hiç aklıma gelmiyordu. GTX 970'ten olduğunu düşünüyordum ya da optimizasyondan. Fakat bu konuyu görünce biraz işlemciden şüphelenmeye başladım. Hali hazırda konusu geçiyorken sizce işlemcinin frekansını biraz daha artırmalı mıyım?
  • Bundan daha itici bir başlık bulunamazdı tebrik ederim.

• togi1975 kullanıcısına yanıt
    Başlığı biraz samimiyet açısından öyle ciddiyetten uzak yazdım.
    İkincisi ben ocsuz stok kullanıyorum anakartım yüzünden.

Yardımcı olmayıp üstüne siz de beni anlamsızca küçük düşürmeye çalıştığınız için de ayrıyetten teşekkür ederim

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Bir çok oyun da zaten darboğaz yapmıyor ben anlatamadım millete.

Öne çıkan 1-2 oyun da sorun var. Ve bir yandan da ocsuz kullanıyorum ben.

Kimse ilk mesajımı dikkate almamış sanırım. Öneri, tavsiye, yardım bekliyorum kanıt değil ya da bir savunma değil

• buraktu kullanıcısına yanıt
    Sizin gibileri ortaya çıkarmak için en iyi başlık

• Yahu adam hala birseyler yazabiliyor, sasiyorum.

Ulan sen sabahtan beri i5 6600k + 1070 onerenlere çöp de , yorum atinca bos insan muamelesi yap , gel birde yardim iste.Bu ne yuzsuzluk.

Yok sana yardim felan , insallah cozemezsin problemini boyle oldugun surece.

Adam akilli sorununu yazsaydin da yardimci olsaydik.

Hala millete laf atmaya calisiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 9 Kasım 2016; 11:38:31 >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Ben o öneriye çöp demedim.

Teşekkürler iyi niyetin için
  • CYRUX kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik saygısızlık yapma. Benim gibiler derken benim kim oldugumu nereden biliyorsun da boyle konusuyorsun. Neyse hayirli ugurlu olsun yaşadığın sorun gule gule kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktu -- 9 Kasım 2016; 11:43:36 >
  • buraktu kullanıcısına yanıt
    Peki sen saygısızlık yapınca hoş oluyor mu ? Neyse ya millet çok farklı yerlere gitti,yanlış anladı konuyu kapatmak en iyisi.
  • Buradaki yorumlara ne yazılsa sen kafandaki darboğaz konusuna takılıp kaldığına göre z170 anakart alıp 6700k yı takıp oc yap sende kurtul forumdakiler de kurtulsun. Asrock z170 extereme 6 anakart, 6600k (4.4), msi 1070 kullanıyorum. Pcars, gta5, witcher, bf1 ,doom oynadım hiçbirinde sorun yok. Her oyunda gpu %99 cpu %30 da sabitlenecek diye bir durumda yok. Bu kadar takıntı yapıyorsan en son çıkan cpu,vga,ram,mobo lardan alman lazım. Sendeki parçalarda antika değilki şikayet ediyorsun.
  • Hocam halen ram kaç gb söylemedin eğer 8gb ise en azından 16gb yap işlemciyi % 10 civarında rahatlatır ve +20fps ye kadar getirisi olur ve de oyununa akıcılık gelir.

• DH editörlerini darboğaz konusunu kesin dille açıklayan bir video hazırlamaya davet ediyorum. Yoksa yıllardır aynı tartışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 9 Kasım 2016; 12:49:6 >
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Yo yo hayır zaten öyle bir bütçem yok şuan. Ancak işlemcime oc yaparsam yeni anakart alıp bu bazı oyunlar da yaşadığım bariz sorunu ortadan kaldırabilir miyim diye düşünmüştüm. Söylediğiniz oyunlar da benim de sorunum yok ama işte bazılarında patlak verdi moralim bozuldu bu ekran kartı olmasına rağmen.

Şikayet etmiyorum parçalarımdan yanlış anladı herkes beni sanırım. Biraz sert bi giriş yaptım ama bu tamamen sorunu, uyumsuzluluğu bulamamandan kaynaklanıyor.

Bunun üstüne bazı arkadaşlar da benim demek istediğimi yanlış anlayıp farklı yorumlar da bulundular ve ortam gerildi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.