Şimdi Ara

Gtx 1070 için monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yenir bir sistem topluyorum ve ekranımıda değiştiricem. Sizce 2k bir monitör mü yoksa 144hz mı almalı. Amazondan yada TR den alabilirim. Bütçem bin tl maksimum 1100 olabilir.

İki seçenek dikkatimi çekiyor benq xl2411z ve asus vg248qe. İkiside 144hz ancak benq inceleme konusunda çok şikayet var. Asus daha sağlam gibi.

Kullanıcılardan özellikle tavsiye bekliyorum ve tabiki işin uzmanlarından.

Amazonda bütçeme göre tek bir 2k var o da olmaz gibi.

24 inç yada 27 inç bakıyorum ancak 27 ler baya bir tuzlu.

Şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• kimse ilgilenmiyor nedense
  • İşin içine Amazon girince kimse risk almak istemez.

• erkange E kullanıcısına yanıt
    Risk alıcak olan benim, tavsiye eden değil.

• Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    açıkcası size bir model tavsiye edip sonra o ürün buraya geldiğinde bir sorun olduğunda, garanti olmadığından mağdur olduğunuzda ben pek iyi hissetmem. bu benim için önemli bir risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

açıkcası size bir model tavsiye edip sonra o ürün buraya geldiğinde bir sorun olduğunda, garanti olmadığından mağdur olduğunuzda ben pek iyi hissetmem. bu benim için önemli bir risk.

İlk bir ay içerisinde bir şey olduğunda amazon birebir değişim yapıyor zaten. Amazondan ilk defa alışveriş yapmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7700xt için psu ve 2k monitör
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence amazon tr deki magazalardan daha az risli :)
  • aynı soru benim kafamdada var pc toplama aşamasındayım kendimce değerlendiriyorum artı eksi rx470dengtx1070 e kadar geniş bir skalam var açıkçası bu bağlamda en kararsız kaldığım nokta monitör bu konuda mesajım bulunsun bende merak ediyorum 2k monitör veya 114hz 1080p monitör freesync monitörler derken iyice uçtu gitti.banada yardımcı olursa bilgili arkadaşlar sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

bence amazon tr deki magazalardan daha az risli :)

Katılıyorum.

• Güncel

• Bunu bende uzun süredir araştırıyorum. O kadar kafa karıştırıcı ve yanlış bilgiler var ki, alacağın ürün ve performanstan korkmaya başlıyorsun. Ben muhtemelen F/P ürünü olan Samsung U28E590DS 4k 1ms 60hz monitörü tercih edeceğim. Tek kafama takılan 60 Hz konusu ama bunun GTX 1070 bir ekran kartı ile çok olumsuz etki yaratacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi o kadar çok bilgi kirliliği var ki dün birisi 60 Hz ile 40 fps üstüne çıkamazsınız istediğiniz ekran kartıyla kullanın demiş.. Şaka gibiler..
  • monitör seçerken en garanti seçim ekran kartınızın istediğiniz oyunlardaki fps lerine bakmanız

hangi çözünürlükte hangi sonucu alıyor burdan bakın seçerken yardımı olur

https://www.youtube.com/watch?v=GEXL0XQglJI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.