Şimdi Ara

GTX 1070ten sonra Gaming mode sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün ekran kartımı değiştirdim ve rami 8den 16gb yükselttim ddr4 msi 750ti kullanıyordum msi 1070 e geçtim işlemcim i5 6600k şimdi gelelim soruna;
    msi z170 gaming m5 anakartım var kartta Gaming mode özelliği var bir nevi overclock sanırım 3.5ghzyi 4.1 ghz yükseltiyor fakat 1070i taktıktan snra gaming mod da bilgisayar açılmıyor açılmadan devamlı reset atıyor hiçbir yazı gelmiyor daha sonra bir hata metni gibi yazı geliyor ve oc ayarlarının geri aldığını default ayarlara dönüldüğünü söylüyor sonrasında bilgisayar açılıyor buraya kadarda tamam Psu yetersiz diceksiniz ama 600w Psu var kasamda msi'ın sitesinden yaptığım güç tüketimi hesabına bakıcak olursak
     GTX 1070ten sonra Gaming mode sorunu

burda birtek anakart eksik onunda 50-60w olduğunu düşünsek 470w yapar ben oc yaptığımda işlemci 95wtan, 130+95w'ın üzerinemi çıkıyor bu bana pek mantıklı gelmedi bu kadar artabileceğini düşünmüyorum bu konuda pek bir bilgimde yok eğer sorun psu yetersizliğiyse değiştiririm fakat sanki.. :/

• başka ne sebeple oc ayarları yapıldıktan sonra açılmıyor olabilir herhangi bir bilgisi olan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.