Şimdi Ara

GTX 1080 Tİ DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba i78700k ve gtx 1080 ti kullanıyorum f1 2020 oyununu aldım direksiyon setimi kurdum ancak menüden itibaren oyun kasıyor 20-30 fps oyunda msi afterburner ile baktığımda ekran kartı kullanımı %30 geçmiyor kısmen %70 leri görüyor geri salıyor kendini başka oyunlarda bu sorun yok sizce neden olabilir yardım bekliyorum
    cok enteresan ki oyun kasıyor alt tab yapıp tekrar oyuna dönünce düzeliyor 2-3 dakika sonra tekrar gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealistic -- 7 Eylül 2020; 19:47:46 >

• Tum sistemi yazin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

Tum sistemi yazin..
    I78700K (scythe fuma 2) Msi mag Z390 Tomahawk 4400 MHz Evga GeForce GTX 1080 TI Kingston HyperX 2133 MHz 2x8 16 gb ddr4 Sandisk 128 Gen SSD Goldenfire 256 Gb SSD Logitech G603 Logitech G810 Orion spectrum Logitech G Pro X Cooler master G750 M 750 W Psu 80 Plus Samsung 27 2K 144 Hz
  • Biostan islemci jixini kontrol edin dogru hizda calismiyirsa thermal izlemeyi disabled edin.
    Psu ve sistem baglantilarini kontrol edin..

• Hangi AAA oyunlarda bu problem olmuyor, bu esnada ısı kaç derece?
  • sorunu çözdüm başlangıçta calısan bütün uygumaları görev yöneticisinden devre dışı bıraktım şu an sorunsuz
    şimdi başka sorun var kafayı yiyeceğim thrustmaster t-80 direksiyon setini oyunda aktif edemiyorum klavye gibi görüyor seti direksiyonu az dönderiyorum komple dönüyor oyunda ayarlarda direk cıkmıyor ismi ile beraber bir sorunu çözdüm diğeri çıktı offffffff
  • Güç tasarrufunda kalınca güç ayarı (Windows) bu sorun oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.