Şimdi Ara

GTX 560Ti Top Aşırı Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bozulan ekran kartımın yerine yeni bir ekran kartı almam gerekti ikinci el olarak. Ben de GTX 560Ti TOP modeli için anlaştım ve aldım. Ekran kartı çalışıyor fakat oyuna girmemle beraber ısı bir anda 100 derecelere kadar çıkıyor. Eski ekran kartım 9600GT'de herhangi bir sorun yaşamıyordum. Sorunum ne ile alakalı olabilir? 350W güç kaynağım var sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? Sistemim şu şekilde;
    i3 540 3.07 işlemci
    4GB RAM
    350W PSU

• Termal macununu yenile kartın.
  • Everest Rampage macun kullanarak yeniledim. Sonuç aynı maalesef.
  • BirDHayranı kullanıcısına yanıt
    Kullandığı macunun kalınlığıda önemli soğutucu blok tam oturmuyprda olabilir daha kaliteli macunla daha sıkı şekilde oturtarak dene başka açıklaması yok soğutma problemi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartı veya PSU ile ilgili sorun yok diyorsunuz yani ?
  • 100c imkansız o kartta. kartı satan kişiye sordunmu bu durumu. ya fanını söktü oynadı birşeyler yaptı macunu iyi sürmedi yada bios mod vs yaptı oynadı kurcaladı turşusunu çıkardı kartın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termal macun bana sanki kalitesiz gibi geldi. Yani arctic mx-4 dene bir de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Kendisi herhangi bir problem yaşamadığını kasa soğutmasının iyi olduğunu belirtti. İyi niyetinden şu şekilde eminim; güç kaynağı da satıyordu onu da satın alabileceğimi belirttim fakat sorunun ondan kaynaklanmayacağını bu yüzden almamın gereksiz olduğunu söyledi.
    Ekran kartının fiziksel olarak görünürde bir problemi yok gibi duruyor fanlar vs.
  • sıcaklığa hangi uygulamada bakıyorsun. msi afterburner son sürümü ile denedinmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında güç kaynağının kaliteside önemli anakartında akım ne kadar düzgün şekilde ekran kartına ulaşırsa o kadar az ısınır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.