Şimdi Ara

GTX 1080 - 600w PSU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda kasamda takılı everse psu var. ve kasada rx 480 8gb takılıyken hiç bir sorun yaşamadım OC mod dahil. acaba gtx 1080 alsam sorun çıkar mı ? yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar..

GTX 1080 - 600w PSU ?

şaundaki bileşenler;

✔ Intel® Core™ i7-6700 3.4 GHz
    ✔ Asus Z170-P
    Kingston HyperX Fury Black 16GB(2x8GB) 2400MHz DDR4 Ram
    ✔ Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB/s
    ✔ WD 500GB Caviar Blue
    ✔ Everest Rampage 88 600w

• tak kullan
  • gayet yeterli olacaktır, 12V kanalından 486 watt güç verebiliyor bahsi geçen güç kaynağı. sistemin yük altında çekeceği maksimum güç 380-410 watt civarı olacaktır.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam.
  • Sıkıntı çıkarmaz.
    Edit: everestmiş logoya bakmamıştım. Ona gt 1030 bile takmanızı önermem. Düzgün bir 80+ psu alabilirisiniz azıcık para üstüne koyup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 18 Haziran 2017; 22:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertifikasiz, kalitesiz bir marka ve urun yerinizde olsam eşşegi saglam kaziga baglarim.

• Everest mi ? Dostum öyle bir ekran kartı için bu kadar kalitesiz bir psu kullanma. En kısa zamanda değiştirmeye çalış psu.
  • Ben değil 1080 elimdeki 1050 ti yi bile o psuya teslim etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum birincisi neden çarpan kilitli bir işlemciye OC destekli bir anakart aldın. İkincisi o donanımlara Everest gibi bir marka küfür gibi arkadaşın dediği gibi "Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım." Ha bu arada bu PSU yeter mi diye sormuşsun, şöyle diyeyim çalıştırır ama senin beklentin çalıştırması mı? Neticesinde bilgisayar parçalarını besleyen önemli bir donanım ve ülkemizdeki elektrik altyapısı da belli voltaj dalgalanmaları vs. ile can yakabilir. İhtimal ama işi garantiye almak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

gayet yeterli olacaktır, 12V kanalından 486 watt güç verebiliyor bahsi geçen güç kaynağı. sistemin yük altında çekeceği maksimum güç 380-410 watt civarı olacaktır.

486 watı neye göre hesapladınız. O psunun 12v kanalından vereceği güç en fazla 300w - 350w. Düz hesapla (20+20) x 12 şeklinde hasaplarsanız yanılgıya düşersiniz.Çift kanal güç kaynaklarında herbir kanalın yazan değeri diğer kanlar kullanılmadığı zaman max verebilen güçtür,yani pratikde asla o yazan değeri veremez. Kaliteli 20a - 20a yazan güç kaynaklarında bile max 350w veriyor
  • everest yetecektirde şimdi şu var voltaj akım koruması gibi korumalar olmuyor bu çin malı psularda o yüzden elektrik 1 gider 2 gider 3.de bi bakarsın pc mavi ekrana bağlamış parçaların çoğu yanmış bunu göz önüne alarak güvenilir bir psu almanda fayda var vs550 olabilir yada

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-watt-80plus-600w-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html

gibi yani güvenilir olması için yeterli olmasından değil mesele
  • pek fırsat olmadı çok uzun hikaye bunun toplanması. gtx 1070 aldım kasaya takmayı planlıyorum ama sizin bu everest firmasına gareziniz nereden geldi böyle onu anlamadım¿ ama yakın zamanda psu değiştirmeye çalışırım. bu arada gtx 1070de sıkıntı çıkarmaz inşalllah belli bir süre :)

• şu fotoğrafı da şöyle ekleyeyim. ileride arkadaşlar bakınca hangi kartlar ne kadar watt yüklüyor anlaşılsın. rx 480 8gb de hiç bir sorun yaşamadım, gtx 1070 daha az watt tükettiğine göre de bir sorun çıkmaz inşallah. iyi forumlar..

GTX 1080 - 600w PSU ?
  • hem everest hemde 12v kanalı ikiye ayrılmış. şahsen ben güvenmem adam gibi 600w tek kanal psu çok güvenli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.