Şimdi Ara

GTX 1080 Benchmark testi sonuç sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Gamingx GTX 1080 furmark sonuçları.

550w güç kaynağı
    i5 4590
    20gb ddr3 ram
    1600*900 max monitör çözünürlüğünde 17 dakika süren test sonucu bu.

Darboğaz olduğunu biliyorum ama tablodaki ifadeler hakkında bilgim yok durum nedir?

Buda 3 dakika süren 1920*1080 çözünürlük testin sonucu. İlk testten hemen sonra pubg oynadım ve oyundan çıkıp 20 dakika sonra bu testi yaptım.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2431785/5cd69d26-c416-4d31-bf38-a086b20eda6a.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers812 -- 3 Nisan 2019; 0:20:37 >

• Değerler normal. O inişli çıkışları görüpte kötü bu ekran kartı diyen olucak ise baştan söyliyim kendi deneyimlerim sonucunda genellike kötü sistemlerde inişli çıkışlı çıkar. Ekran kartımı satarken adam evinde furmark testine soktu 1 saat inişli çıkışlı çıktı diye mining kartı kardeşim bu deyip geri dönmüştüm merak ederek evde test yaptım tam 1 saat ve 1 tane bile iniş çıkış yoktu adamla iletişime geçtim böyle böyle diye sonra satın aldı :)
  • Sıcaklık ve diğer değerler için;sensör değerleri'nin üzerine çift tıklayarak 'max' değere alırsanız gerçek sonuçlar belli olur.
    Sisteme gelirsek,bileşenlerin GTX 1080'i beslemesi için yetersiz,o kartın gücünü bu bileşenlerle göremezsiniz.
  • furmark ta kaç puan aldınız bendede i5 4690 rtx 2060 var kıyaslayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.