Şimdi Ara

Gtx 1080 e sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende şuan msi gtx 1080 gaming var ve açılmamış z270 anakart var. Eksik olan parçalar işlemci ram ve cpu soğutucusu. Bu sisteme i7 7700k alayım diyorum ancak ısı problemi olursa canımı sıkar i7 6700k alayım diyorum 2.eli 0 7700k ile nerdeyse aynı. Anakartımı satıp ryzen bir sistem mi toplasam kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ederim.

Gtx 1080 e sistem
    Gtx 1080 e sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGuveNs -- 4 Eylül 2017; 15:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarıyla ürünleri hepsiburadadan kampanya ile almışsınız. Güzel indirimdi. Bence anakartı elinden çıkar. Biraz daha bekle, i8 işlemciler gelince kur sistemi.

• bence anakartı satıp güzel bi ryzen 1600 sistem diz

ekran kartın var

msı b350m mortar anakart ve ryzen 1600 lü

16 gb ddr4 3200 mhz gskill ramli bi sistem kur derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Eylül 2017; 16:47:19 >
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Evet indirimden aldım. Tahminen ne zaman çıkar acaba?
  • Ekime kadar çıkar herhalde. Aceleniz yoksa tabi. Ben de elimdeki i5 6600k lı sistemi satıp 8. nesil custom soğutma bir sistem kurmayı planlıyorum. Bence bekleyin ryzenle kıyaslamış olursunuz, hem rekabet iyidir, fiyatları biraz düşürebilirler.

• Bence ryzen dizmek daha mantıklı olur 7700k'larda spike problemi mevcutmuş canınız sıkabilir!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.