< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 27 Temmuz 2019; 2:48:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 27 Temmuz 2019; 2:48:10 > |
Ben bu konuyu 2017 Temmuz ayında açtım ve o günden beri düzenini bozmadan foruma katkısı olması ve kullanıcıların yararlanabilmesi amacıyla paylaşımda bulunuyorum amacım ne ego tatmin etmek nede başka bir şey,bu nedenle konu ile ilgili varsa bir sorununuz ilgili yerlere iletebilirsiniz.
![]() |
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.Siz ve sizin gibi değerli arkadaşlarımızın sayesinde konumu bu günlere kadar taşıdım.Aynı düzendede önümüzdeki dönemde devam edeceğini belirtmek istiyorum.
![]() |
Burada ki incelemenin de etkisi ile aklımızda soru işareti kalmadan 2 adet evga ti almıştık sistemlere. Ve hala 1080ti günümüz için iyi ve alınası bir ürün 2.el piyasası canlı şu sıralar almayı planlayan insanlar için hoş bir rehber. Forum mantığı bir soru sorup cevap alınca kaçmak değildir. Forum mantığı bu tarz tecrübe paylaşımı ve yardımlaşma,fikir alışverişidir arkadaşlar. E youtube da dolu inceleme var gider oradan bakarım vs derseniz de haklısınız lakin orada da pazarlama ve taraflı incelemeler sizi yanıltabilir. Bu bir son kullanıcı incelemesidir. Farkını anlayan herkesin işine yarar. Forumda böyle konuların tekrardan çoğalması dileği ile emeğinize sağlık
![]() |
Öncelikle herkesi sakin olmaya ve saygı kurallarının dışına çıkmamaya davet ediyorum.Herkes kendince yorumunu yazabilir saygı duyuyorum fakat yazdıklarınız asılsız ifadelerden oluşuyorsa bu konuda elbette yazacaklarım olacaktır.
Tarafımca hazırlanmış ve tüm içeriği bana ait olan bu konu yaklaşık üç yıla varan bir süredir bölümde yer almaktadır ve bu güne kadar hiç bir paylaşımımda "yanlış yönlendirme" gibi aktivitelerde bulunmadım.Bu kartla ilgili paylaşım yapan tek kişi ben değilim aynı kart ile birçok sitede yapılan çok sayıda inceleme var ve hepsinde elde edilen sıcaklık ve performans değerleri birbirinden farklıdır.Sadece ekran kartları değil diğer bileşenlerdede başta ortam sıcaklıkları olmak üzere kasa içi hava akışı,fan yönleri,termal macun gibi faktörler elde edilen sıcaklık değerlerinde doğrudan etkilidir.Bunu bilemeyecek kadar donanım bilginiz yoksa gelipte burada "yanlış yönlendiriyor,faydadan çok zararı var" gibi söylemlerde bulunmak iyi niyetli bir davranış değildir. Bu incelemede tamamen foruma özel olarak hazırladığım ve öylede kalacak olan bir kullanıcı incelemesidir.Paylaştığım sonuçlarda kendi deneyimlerimin bir parçasıdır.Aynı değerleri görememeniz yada mevcut sıcaklık değerlerinizin daha yüksek olması gelipte burada tanımadığımız kişilere asılsız ifadeler kullanma hakkını sağlamaz.Kartı hangi koşullarda kullandığınızı,kasa içi hava akışının yeterli olup olmadığını yada kartın herhangi bir fiziksel sorununun olup olmadığını belirtmeyip ardından gelip bu ifadeleri kullanıyorsanız asıl kimin yönlendirme yaptığı ortadadır.Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama yapılan çalışmaya saygı göstermek bir erdemdir ve ne yazık ki anlamsız bir tartışmaya neden olma amacında olanlar sayesinde üç yıldır sürdürdüğüm bu konuyu bir güzel hiç etmeyi başardınız. Teşekkürler. |
DOOM Eternal Ultra Nightmare 4K Vulkan ID Tech 7 ile geliştirilen ilk oyun olma özelliği taşıyan DOOM Eternal için daha önce belirttiğim üzere 4K çözünürlükteki oynanış videosunu paylaşıyorum.Konumdaki ilk video bir önceki DOOM oyunundan gelmişti ve Eternal'in Orjinal Steam sürümüne ait performans videosunuda çıkışının ardından kısa bir süre içerisinde hazırlayıp yüklemesini tamamladım.ID Tech Engine'in en son sürümünü kullanan oyun görsel yönden güçlü ve aynı zamanda oldukça optimize çalışıyor.3 yıllık bir kartla 4K çözünürlük ve en yüksek seçenek olan Ultra Nightmare grafik ayarlarında bile 60 Fps üzeri bir performans elde etmek sadece kusursuza yakın optimizasyonla mümkün olurdu.Muhtemelen ID Tech 7 ile ilerleyen süreçte daha fazla oyun göreceğiz.Oyunda MSI Afterburner OSD ve diğer programlar desteklenmiyor,aslında Afterburnerı çalıştırdım fakat aktif olduğunda gpu kullanımı %15 oranında düşüyor.Bu nedenle olmalı ki bu tür OSD programları oyunda çalışmıyor.Bu nedenle oyunun kendi performans göstergesini aktif ederek değerleri görmenizi sağlamaya çalıştım.Videonun işlenmesi tamamlandı ve dileyenler 2160p@60 Fps kalitede izleyebilirler. ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Ocak 2019; 17:17:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 24 Temmuz 2017; 13:32:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|