Şimdi Ara

GTX 1650 displayport sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, GTX 1650 ekran kartım üzerindeki displayporttan görüntü alamıyorum. Kartı çıkarıp detaylı incelediğimde "702" kodlu parçanın oksitlendiğini gördüm. Yumuşak telli bir diş fırçasıyla biraz da alkol yardımıyla parçayı temizledim ve ortadaki bir ayağının oksitten dolayı tamamen eridiğini gördüm. Sizce yalnızca bu parçayı değişsem sorun ortadan kalkar mı? Bu parçayı nereden bulabilirim? Varsa uygun fiyatla bu işi halledebilecek bir yer var mıdır? Bu arada parçayı değişebilecek ekipmana ve tecrübeye sahibim.

Aslında kartın garntisi var ama Vatan Bilgisayar'a gittiğimde, kartın onarılamaması durumunda ücret iadesi yapılacağını söylediler. Geçen yıl 1083 liraya alınan bu kart şimdi 4 bin küsür gözüküyor. Verdikleri 1083 lirayla piyasadaki en ucuz kartı bile alamam. O sebepten ya kendim yapacağım ya da bir servise vereceğim.

GTX 1650 displayport sorunu

• 500tlye 700 tl ye felan ıskartaya cıkmıs 1650 bulmanız lazım.

parçayı degıstırdıkten sonra sorunu cozersınız buyuk ıhtımalle.

ekran kartı tamır ettıgını "ıdda eden" yerler cok var.

ve bir çoğu tamir işlemini reballing sanıyor. ram arızasındada aynısını yapıyorlar boyle arızalardada çip arızasındada.

malzemelerınız varsa yanık bozuk 1650 kovalayın.

başka kartlarınkı uyumluysa cok fazla bozuk kart mevcut ortalıkta. 300-500 arasına denkgetırır alabılırsınız.

istediğiniz parcayı sokup tekrar yedek parca nıyetıne satarsınızGTX 1650 displayport sorunu 

• O parçanın ayaklarınn olduğu bölgeye, parçanın bacağınn dip kısmınıda içine alacak şekilde lehimi verip, o parça değiştirildiğinde çalışacak mı zaty anlayabilirsin ve hatta çalışıyorsa o şekilde baya 1 süre de kullanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 960m vS Gtx 1050 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.