Araç Su Deposunda Basınç Oluşması
Arkadaşlar selamlar, Auris 2008 dizel aracımın geçenlerde suyunun eksildiğini gördüm. Sonradan fark ettim ki motor yedek su deposunun kapağından suyu tahliye etmiş. Deponun kapağını açarken şiddetli bir şekilde basınçlı havanın boşaldığını gördüm. Videoda görüldüğü üzere tahliye hortumundan depoya gelen su baloncuklu şekilde geliyor. Conta diye düşünecektim ama suya baktım içinde yağ yok, motor yağında da su yok. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?
GTX 1650 displayport sorunu
Herkese selamlar, GTX 1650 ekran kartım üzerindeki displayporttan görüntü alamıyorum. Kartı çıkarıp detaylı incelediğimde "702" kodlu parçanın oksitlendiğini gördüm. Yumuşak telli bir diş fırçasıyla biraz da alkol yardımıyla parçayı temizledim ve ortadaki bir ayağının oksitten dolayı tamamen eridiğini gördüm. Sizce yalnızca bu parçayı değişsem sorun ortadan kalkar mı? Bu parçayı nereden bulabilirim? Varsa uygun fiyatla bu işi halledebilecek bir yer var mıdır? Bu arada parçayı değişebilecek ekipmana ve tecrübeye sahibim.
Aslında kartın garntisi var ama Vatan Bilgisayar'a gittiğimde, kartın onarılamaması durumunda ücret iadesi yapılacağını söylediler. Geçen yıl 1083 liraya alınan bu kart şimdi 4 bin küsür gözüküyor. Verdikleri 1083 lirayla piyasadaki en ucuz kartı bile alamam. O sebepten ya kendim yapacağım ya da bir servise vereceğim.
İletkenlik
Toyota auris anten
go kart yedek parça
|
akü şarj sorunu
|
akü şarj sorunu
|
psu önerisi
|
korna
|
Gtx 760 vs R9 280 Gaming
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.854 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware