Şimdi Ara

Gtx 280 Amp 3way Sli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BARİ 3 WAY SLİ YAPINCA TEST KOY BAKALIM VERMİŞ Mİ DEYDİĞİN PARAYA ??
  • 2000 YTL küsür masraf yapmıs herhalde arkadas bi de test koyarsa 3d Mark ve crysis cod4 vs. bekliorz koyarsan iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

BARİ 3 WAY SLİ YAPINCA TEST KOY BAKALIM VERMİŞ Mİ DEYDİĞİN PARAYA ??

şöyle diyem crysis ne varsa full aa+af veryhigh mod 60 fps 1280*1024 te param olsa bi saniye durmam son damlasına kadar hak ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

şöyle diyem crysis ne varsa full aa+af veryhigh mod 60 fps 1280*1024 te param olsa bi saniye durmam son damlasına kadar hak ediyor

öle bi sistem alıp 1280*1024 te kullanmak ne kadar akıllıca olur ??
    birde şöle sisteminide bi yazsan cok süper olucak

• bu kart çıkmadan önce crysis de 3 wa y sli 8800 ultra nın crysis performansını tek kart da verior bu kart falan diordu nvidia..youtube da izledım 3 way sli gtx280 crysis very high 8x aa falan filan..29 fps yi gordu orman da bide..gemi de falan olsa kaça incek acaba..1900x1200 dü galıba ..neyse
  • quote:

quote:

quote:

öle bi sistem alıp 1280*1024 te kullanmak ne kadar akıllıca olur ??

niye mantıksız olsun adama yetiyodur 19" monitör kullanır illa para var diye 30" monitör alacak değiliz bilgisayar sonuçta sinama kurmuyoruz zaten 22" ten sonra oyun için sağlıklı değil tek bir noktaya odaklanamaz insan kafa sağa sola çevrilir

• nasil bir islemci ile besleyeceksin o kartlari merak ediyorum.bence tek 280 e bile yeterli islemci yok piyasada.nehalem sart o kartlara hem de en pahalisindan.
  • quote:

ya sistemi görünce yine bir sürü abuk subuk konuşursan ? o zaman ne olucak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

merak etmeyin hocam daha bu konuda yorum yapmam ben her lafımız yanlış anlaşılıyor 1280*1024 te 2xgtx 280 le 3xgtx280 arasında fark olmaz demek istiyorum millet illa 30" almak zorunda değiliz diyor ben gtx suanda cok cok yeterli bir kart 2 3 tanesine ne gerek var gibisine yorum yapıyorum sanane sen mi veriyon parasını vs. yorumlar geliyor
    sistemi sormamdaki amacta arkadasın işlemcisini merak ettim ama neyse
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

merak etmeyin hocam daha bu konuda yorum yapmam ben her lafımız yanlış anlaşılıyor 1280*1024 te 2xgtx 280 le 3xgtx280 arasında fark olmaz demek istiyorum millet illa 30" almak zorunda değiliz diyor ben gtx suanda cok cok yeterli bir kart 2 3 tanesine ne gerek var gibisine yorum yapıyorum sanane sen mi veriyon parasını vs. yorumlar geliyor
    sistemi sormamdaki amacta arkadasın işlemcisini merak ettim ama neyse

crysis te olur(hemide hayvan gibi fark olur x2 ile 3x arasında) ilerde çıkacak oyunlarda olur bu 1
    tek gtx yetersiz diyen olmadı bu 2
    ayrıca 30" alcak diyen bendim bana 2x 3x arasında fark olur olmaz diye birşey demedin bana sorarsan param olsa sırf crysis için gider 3x alırım

• quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

zamanında bu karttan kimse almaz deniyordu millet sli ve 3 way sli bile yapıyor nasıl bir milletiz anlamadım nufusun yarısı aclık sınırının altında fakat sadece ekran kartına 2500 ytl civarı bir para verenler var asgari ücretin 540 kusur ytl olduğu ulkemizde 2500 lira hiçde azımsanıcak birşey değil verilen paralara yazık

Sana ne kardeşim?

cevap acaip ağır olmuş :D

yaw niye sanane diyorsun adam konuya başka açıdan bakmış aslında bi parça haklı biizm ülkede üretilsede alsa demi birde o 3 kartı ben alsaydım biri bana bunu deseydi sadece sanane demezdim

• Saygı duymak lazım ülkemizde daha astronomik ve bi okadarda saçma olan insaların elindeki bu muhabbetler arkadaşın aldığı 3 adet ekran kartını abartmayın kimi gider anakartın kuzey köprüsüne bi pasif soğutucu alır tatmin olur kimide alır 4 tane 4870 x2 yetinmez saygı duyalım parada huzurda insanların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 25 Temmuz 2008; 15:50:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

nasil bir islemci ile besleyeceksin o kartlari merak ediyorum.bence tek 280 e bile yeterli islemci yok piyasada.nehalem sart o kartlara hem de en pahalisindan.

Biraz abartı olmadı mı bu yorum?
  • Her zamanki gibi senginin malı züğürdün çenesini yormuş. :D
  • Rica etsem tüm sistem bileşenlerini detaylı bi şekilde yazar mısın Merak ettim de
  • quote:

nasil bir islemci ile besleyeceksin o kartlari merak ediyorum.bence tek 280 e bile yeterli islemci yok piyasada.nehalem sart o kartlara hem de en pahalisindan.

SKULLTRAIL PLATFORM -- QX9775 X 2 @ 4.2 GZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 25 Temmuz 2008; 16:32:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

quote:

SKULLTRAIL PLATFORM -- Q9775 X 2 @ 4.2 GZ

• quote:

quote:

crysis için 2500 ytl olsa veriyorsun yani? gözünü kırpmadan?

• adam kaçtı gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

quote:

SKULLTRAIL PLATFORM -- Q9775 X 2 @ 4.2 GZ

bir imzada buldum cok da espri degilmis ama 11 bin dolar harcayan adamla ben anca dalga gecerim.server kuruluyor o paraya.

http://www.ocforums.com/showpost.php?s=ce9ec1da60331814228a981a26663c37&p=5718074&postcount=13

MoBo:Intel SkullTrail
    CPUs: q9775 x2
    Video:Sli 9800gx2 (Quad) Water cooled x2
    Ram: 8gig
    PSU: coolermaster 1250watt
    Water Cooling : Swiftech MCW6500-T thermo electric (peltier) assisted waterbloc. x2
    PSU Auxilary: Meanwell 600W 15V PSU
    3 Custom watercooing loop's
    2 360mm Radiator 6x120mm ThermalTake Fans
    3dmark06:25867 total cost $11,300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Temmuz 2008; 16:39:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.