Şimdi Ara

Gtx 280 Amp 3way Sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartla 3 way sli denedigimde gormuyor acaba napabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Quardon

Bu kartla 3 way sli denedigimde gormuyor acaba napabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Kullandığınız anakart, güç kaynağı ve sürücüler hakkında detaylı bilgi verirseniz yardım etmesi daha kolay olur
  • nasıl neyi görmiyor daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz
  • anakar striker 2 nse
    guc kaynagı suanda 850 watt bi guc kaynagı ama normalinde thermalthakein 1500wattlık guc kaynagı
    su sogutma sistemi var makinada bigwater 780e
  • yani sadece en ust kart ısınmıs diger kartların sadece fanları donuyor cok soguklar
  • biostan sli özelliğini aktive ettinizmi
  • evet tabiiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac RTX 3070 ti Holo AMP
    8 ay önce açıldı
    Gigabayte GTX 460 SLI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ozmn yazılımsal bölüme değinmek gerek Win xp 3x sli desteklemiyor vista 32 bit kullanmanız şart ayrıyetten vistanın üzerinede şu yamaların kurulması şart

1. Windows6.0-KB936710-x86
    2. Windows6.0-KB938194-x86
    3. Windows6.0-KB938979-x86
    4. Windows6.0-KB940105-x86

Ayrıca NVIDIA Control Panelden SLI ya da 3-way SLI aktif etme dışında üst ana menüden indicators ı işaretleyin

kartınızın Kaçlı sli modda çalıştığını görebilirsiniz

Gtx 280 Amp 3way Sli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 25 Temmuz 2008; 13:05:48 >
  • zamanında bu karttan kimse almaz deniyordu millet sli ve 3 way sli bile yapıyor nasıl bir milletiz anlamadım nufusun yarısı aclık sınırının altında fakat sadece ekran kartına 2500 ytl civarı bir para verenler var asgari ücretin 540 kusur ytl olduğu ulkemizde 2500 lira hiçde azımsanıcak birşey değil verilen paralara yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

zamanında bu karttan kimse almaz deniyordu millet sli ve 3 way sli bile yapıyor nasıl bir milletiz anlamadım nufusun yarısı aclık sınırının altında fakat sadece ekran kartına 2500 ytl civarı bir para verenler var asgari ücretin 540 kusur ytl olduğu ulkemizde 2500 lira hiçde azımsanıcak birşey değil verilen paralara yazık

Sana ne kardeşim?
  • quote:

zamanında bu karttan kimse almaz deniyordu millet sli ve 3 way sli bile yapıyor nasıl bir milletiz anlamadım nufusun yarısı aclık sınırının altında fakat sadece ekran kartına 2500 ytl civarı bir para verenler var asgari ücretin 540 kusur ytl olduğu ulkemizde 2500 lira hiçde azımsanıcak birşey değil verilen paralara yazık

mercedese de binmeyin.. şahin neyinize yetmiyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelesh463

quote:

mercedese de binmeyin.. şahin neyinize yetmiyo....

• quote:

Adamın parası vardır; dokunmuyordur .
    Sen derdini git tayip e anlat !

• saçma sapan polemikler bunlar adam çalışıp parasını kazanıyorsa buda onun anasının ak sütü gibi helaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

quote:

Adamın parası vardır; dokunmuyordur .

• quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

saçma sapan polemikler bunlar adam çalışıp parasını kazanıyorsa buda onun anasının ak sütü gibi helaldir

• quote:

harbiden sanane ya. verdii para hll olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.sırf tartışmaya girip gözönünde olmak için yapmayın bööle şeyler..
  • ya ben arkadaşın kazandığı paraya helal değil gibi bişi mi dedim sadece bana mantıksız ve israf olarak gozuktu ve yorumumu yaptım lütfen cevaplarınızı saygı çerçevesinde yapınız
  • @Quardon
    merhaba .bir ara hangi kartı almalıyım diye soruyordun.sana gtx280 al demiştim.almışsın hemde 3 tane :)
    hayırlı olsun.SLI aktif edince sonuçları bizimle paylaşırsın.Sanırım asustan vazgeçtin sonunda :)
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.