Şimdi Ara

Gtx 280 Amp 3way Sli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: webaslan

quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

BARİ 3 WAY SLİ YAPINCA TEST KOY BAKALIM VERMİŞ Mİ DEYDİĞİN PARAYA ??

şöyle diyem crysis ne varsa full aa+af veryhigh mod 60 fps 1280*1024 te param olsa bi saniye durmam son damlasına kadar hak ediyor

crysis için 2500 ytl olsa veriyorsun yani? gözünü kırpmadan?

crysis e değil sadece crysis grafikleri ve oynanışına sahip oyunlar zaten 2-3 sene içinde çıkmayacak ayrıca parası olana 2500ytl para değil

• quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

quote:

nasil bir islemci ile besleyeceksin o kartlari merak ediyorum.bence tek 280 e bile yeterli islemci yok piyasada.nehalem sart o kartlara hem de en pahalisindan.

SKULLTRAIL PLATFORM -- Q9775 X 2 @ 4.2 GZ

bir imzada buldum cok da espri degilmis ama 11 bin dolar harcayan adamla ben anca dalga gecerim.server kuruluyor o paraya.

http://www.ocforums.com/showpost.php?s=ce9ec1da60331814228a981a26663c37&p=5718074&postcount=13

MoBo:Intel SkullTrail
    CPUs: q9775 x2
    Video:Sli 9800gx2 (Quad) Water cooled x2
    Ram: 8gig
    PSU: coolermaster 1250watt
    Water Cooling : Swiftech MCW6500-T thermo electric (peltier) assisted waterbloc. x2
    PSU Auxilary: Meanwell 600W 15V PSU
    3 Custom watercooing loop's
    2 360mm Radiator 6x120mm ThermalTake Fans
    3dmark06:25867 total cost $11,300

WUUU ADAM KRAL SİSTEM KURMUŞ

• Tartışma yarattığımdan herkesden özürdülerim benim amacım sadece sorunuma çözüm bulmaktı sistem özelliklerini merak eden arkadaşlara aşağıda belirtiyorum.

Intel Core 2 Extreme QX9770 3.20 ghz
    KINGSTON 4 X 1GB DDR3 1800MHZ
    ASUS STRIKER II NSE
    ZOTAC GTX280 AMP X 3
    4 X 320GB SATA2 (RAID 0+1)
    THERMALTAKE 1500W POWER SUPPLY
    THERMALTAKE BIGWATER 780E (HEM ANAKART HEM ISLEMCI BAĞLI)
    ASUS PG221 22"
    THERMALTAKE XASER VI
    CREATIVE GIGAWORKS S750
    LOGITECH G15
    LOGITECH G9

herkese saygılarımı sunarım ayrıca sorunuma gelince 3way sli nın xp de çalışmadığını öğrendim şuan vista 32bit ultimate kuruyorum çalışırsa sonuçları sizle paylaşacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quardon

Tartışma yarattığımdan herkesden özürdülerim benim amacım sadece sorunuma çözüm bulmaktı sistem özelliklerini merak eden arkadaşlara aşağıda belirtiyorum.

ASUS STRIKER II NSE
    ZOTAC GTX280 AMP X 3
    ASUS PG221 22"
    THERMALTAKE XASER VI
    CREATIVE GIGAWORKS S750
    LOGITECH G15
    LOGITECH G9

herkese saygılarımı sunarım ayrıca sorunuma gelince 3way sli nın xp de çalışmadığını öğrendim şuan vista 32bit ultimate kuruyorum çalışırsa sonuçları sizle paylaşacağım.

Güle güle kullanın hocam yok yok sistemde...

Vistayı 64 bit kurmanız daha iyi olurdu ama...

• quote:

Tartışma yarattığımdan herkesden özürdülerim benim amacım sadece sorunuma çözüm bulmaktı sistem özelliklerini merak eden arkadaşlara aşağıda belirtiyorum.

ASUS STRIKER II NSE
    ZOTAC GTX280 AMP X 3
    ASUS PG221 22"
    THERMALTAKE XASER VI
    CREATIVE GIGAWORKS S750
    LOGITECH G15
    LOGITECH G9

xp olduğunu söyleseydin baştan hayırlı olsun

• 64 bit vistayla 32 bit vistanın benim icin farkı ne olur oyunları hangisi daha verimli calıstırır 3way sli da hangisi calısır yardımcı olabilir misiniz birde 32 bit kac gb ram desteklior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quardon -- 25 Temmuz 2008; 17:57:26 >
  • quote:

ASUS STRIKER II NSE
    ZOTAC GTX280 AMP X 3
    ASUS PG221 22"
    THERMALTAKE XASER VI
    CREATIVE GIGAWORKS S750
    LOGITECH G15
    LOGITECH G9

helal olsun arkadaşım. iyi günlerde, güle güle kullan.

64 bit vista daha iyi kanımca (BENCE)

• quote:

64 bit vistayla 32 bit vistanın benim icin farkı ne olur oyunları hangisi daha verimli calıstırır 3way sli da hangisi calısır yardımcı olabilir misiniz birde 32 bit kac gb ram desteklior

64 bit vistada uyumsuz program çok oldugu söyleniyor.32 bitte ramler 3,5 gb görünür.tekrar hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 25 Temmuz 2008; 17:59:57 >
  • quote:

64 bit vistayla 32 bit vistanın benim icin farkı ne olur oyunları hangisi daha verimli calıstırır 3way sli da hangisi calısır yardımcı olabilir misiniz

4*1 gb ram in tamamını kullanırsınız.. hatta 8gb ya da fazlasına çıkabilirsiniz. 32 ya da 64 bit olsun tüm uygulamaları çalıştırabilirsiniz.. Daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhansackan -- 25 Temmuz 2008; 18:01:34 >
  • 64 bit biraz sorunlu kurdum 3 saat kullanamadım 32 bit vista çok iyi
  • 4GB RAM'in varsa zaten 64 bit kurmak durumundasin, yoksa 3GB'den sonra problem cikartiyor 32bit isletim sistemleri...
  • sistem güzelmiş güle güle kullan vista yükledi isen sp1 nide mutlaka yükle yoksa delirirsin oyunlarda performans artısı içinde sart sp 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

zamanında bu karttan kimse almaz deniyordu millet sli ve 3 way sli bile yapıyor nasıl bir milletiz anlamadım nufusun yarısı aclık sınırının altında fakat sadece ekran kartına 2500 ytl civarı bir para verenler var asgari ücretin 540 kusur ytl olduğu ulkemizde 2500 lira hiçde azımsanıcak birşey değil verilen paralara yazık

zenginin malı züğürdün çenesi napalım anca bakıyoruz
  • vay be sisteme bak güle güle hatta kahkaha ata ata kullan
  • quote:

ASUS STRIKER II NSE
    ZOTAC GTX280 AMP X 3
    ASUS PG221 22"
    THERMALTAKE XASER VI
    CREATIVE GIGAWORKS S750
    LOGITECH G15
    LOGITECH G9

üstadım bu ne ..tek işlemcili enn ii sistemi kurmuşsun hayırlı olsun..hep şimdi 10000 ytl em olsa da 1 pc kursam dıodum böle bişe oluor galiba..ayıptır sorması kaç liraya maal oldu öhöm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 26 Temmuz 2008; 0:51:55 >

• paran varmı huzurun var kardeşim zengin adama koymaz
  • o sisteme vista 32 bit kurulmaz dırek 64 bıt kurcaksın daha performanslı 64 bit işletım sıstemı daha hızlı.ben ıkısınıde kullandım oyunlarda programlarda falan daha hızlı 64 bıt
  • azım açık kaldı sisteme
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.