Şimdi Ara

GTX 460 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyte gtx460 ekran kartım var.yaklaşık 8 ay oldu alalı.anakartım asus crossfire formula.xigmatek kasam var üzerinde gelen 700w psu la sounsuz kullanıyordum.ancak şu an pc açılmıyor.yani açılıyor görüntü yok.1 uzun 3 kısa bip veriyor.ekran kartı sorunu uyarısı araştırdığım kadarıyla.komple baglantıları kontrol ettim bi sorun yok.bazen arka arkaya resetliorm söküp takıorm, normal olark tam açılıomş gibi yapıo bi anda pc komple kapanıo.hoşgeldin ekrarnında gitti mesela biraz önce.sizce kesin olarak sorun ekran kartındamıdır.garantiye göndericem.elimde başka kartta yok deneyebilecegim.bana ekran kartı gibi gelio.açılıomş gibi oluo bi an kapanıo görüntü yok.ekran kartı falnları duruo böle enterasan bi durum var.ustalardan yardım bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ekran kartı da olabilir psu da da problem olabilir ekran kartının güç girişlerini kontrol edin belki onlar sorun yaratıyordur olmadı başka bir ekran kartıyla açmayı deneyin açılırsa sorun ekran kartındadır.
  • Bahsettiğiniz ses anakarta göre değişen şekilde ekran kartı yahut bellek sorunu olduğunu gösterir. Ekran kartı yerinden oynamışsa, çıkmışsa bu sesli uyarı ortaya çıkabilir. Bellek için de aynısı geçerli. Ekran kartını kontrol edin. Söküp, pinlerini silgi ile silin. Belleklere de aynısını yapın ve tek takarak deneyin gerçi sizin sorununuz ekran kartı gibi. Yine de siz belleklere de göz atın. Sorun tüm kombinasyonlarda görülüyorsa büyük ihtimalle ekran kartınız bozulmuş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungorulas

arkadaşlar gigabyte gtx460 ekran kartım var.yaklaşık 8 ay oldu alalı.anakartım asus crossfire formula.xigmatek kasam var üzerinde gelen 700w psu la sounsuz kullanıyordum.ancak şu an pc açılmıyor.yani açılıyor görüntü yok.1 uzun 3 kısa bip veriyor.ekran kartı sorunu uyarısı araştırdığım kadarıyla.komple baglantıları kontrol ettim bi sorun yok.bazen arka arkaya resetliorm söküp takıorm, normal olark tam açılıomş gibi yapıo bi anda pc komple kapanıo.hoşgeldin ekrarnında gitti mesela biraz önce.sizce kesin olarak sorun ekran kartındamıdır.garantiye göndericem.elimde başka kartta yok deneyebilecegim.bana ekran kartı gibi gelio.açılıomş gibi oluo bi an kapanıo görüntü yok.ekran kartı falnları duruo böle enterasan bi durum var.ustalardan yardım bekliyorum

E.kartını garantiye yolla sorunlu olan o, muhtemelen değişim yapılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.