Şimdi Ara

GTX 470 M veya 480 M alcam yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ekran kartı alma arifesindeyim bana yardımcı olabilirmisiniz? Bu kart bilgisayarıma uyarmı veya sıkıntı yaratırmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de sizce hangisi daha uygundur? Nvidia'nın sitesinde 480 M 254€ olarak belirtilmiş 470M de 178€ olarak. Fakat markalar değiştikçe fiyatlarda değişiyor. Türkiye'deki fiyatlar açısından bilgilendirebilir misiniz? Bir de HDMI mini ile HDMI arasındaki fark nedir?

Özellikler:

Intel Pentium dual-core processor T4200(2.0GHz, 800Mhz, 1MB L2 Cache)
    15.6" HD ACER CineCrystal LED LCD
    3GB DDR3
    320 GB HDD

Anakart: Phoenix Technologies V 1.25
    Version:PCI-Express
    Link Width: x16
    Max Supported: x16

• Yanlış Anlamadıysam Sen Bu Laptopa Ekran Kartı Mı Ekleticeksin?
  • t4200 gibi bir işlemci o kartlara yetmeyecektir(tam performanslarıyla çalışamayacaktır kartlar).Bu kartlar genelde i5-i7 li laptoplarda kullanılıyor, ayrıca 2 modelde yüksek enerji çekip fazla ısı veren modeller dolayısıyla laptobunun bunlar için uygun olması gerekiyor.
    Soğutma sistemi+güç adaptörü ve pil bu kısımda önemli.
    Bu kartlar TR de satılmıyor, yurtdışından alman gerekir.Fiyat kısmında ise birşey diyemeyeceğim çünkü yurtdışıda olsa satış linki bulamadım.

edit: satış linki buldum buyur fiyatlar:
    http://www.mxm-upgrade.com/D900F.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 25 Ocak 2011; 22:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chato91
    Türkiye'deki fiyatlar açısından bilgilendirebilir misiniz?

Turkiyede yok
  • Teşekkürler bilgi için yok ekran kartı eklemicem, var olan kartı değiştirmek istiyodum çünkü şu anki ekran kartımla oyunlar istediğim düzeyde çalışmıyor artık, özellikle yeni oyunlar. Buarada şu an ki ekran kartım: GeForce G105M Turbo Cache

Peki bir sorum daha olacak, bu özellikteki bir bilgisayara uyabilecek ve benim şu an kullandığımdan daha üstün bir ekran kartı tavsiye edebilecek varmı? Tercihen Nvidia.. Bütçe sorun değil ama gidip de 1000$ lık kart alamam =)

Teşekkürler.
  • dostum mobile ekran karti ayri satilmiyor turkiye'de, ancak soyle bir cozum var, laptopunuzu 2. olarak satip yeni laptop almak

en ucuz gtx 460m'li laptop bile 2000$'dan satiliyor, oysa AMD 5650'li bir laptop bile oyunlarin %99'una yetecek

http://www.sanalmarketim.com/urun/3489ea047ae52113030bd9a13e21cafe/DELL-inspiron-5010-G37H33-Core-i3-370M-3GB-320GB-15.6#39;#39;-HD5650-Gumus-Win7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 25 Ocak 2011; 23:21:12 >
  • bune be bu pc ye o ekran kartı fazla gelir. asla gerçek performansını göremezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.