Şimdi Ara

gtx 480 Call of Duty Black ops (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani vorkuta bolumunde asansore yaklasirken takiliyor dedim ya orada save yapiyormus ayrica asansor sonrasinda genis alan var yani bir sekilde hdd etkiliyor.benim tavsiyem butun ayarlari kokle kartin hizini da bir miktar dusur.surekli 80-90 alirsin sen o oyunda 4x bu yuzden 16x vardi sanirim onu sec surucuden acabilecegin yavaslatan ayarlar varsa onlari da sec hizini da dusur biraz kart surekli 80-90 oynatmasin 50 oynatsin o zaman savelerdeki 20 fpsye dususu daha az hissedersin.oyunda fps gosteren programin ismi fraps.dene olmazsa olmadi de once frapsi ac hic bisi yapmadan kac fps aliyorsun bak takilirken kaca dusuyor bak sonra dedigimi dene bak.bir 90'dan 20'ye dusmesi var bir 50'den 20'ye dusmesi var ilkini gorememen mumkun degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Ocak 2011; 21:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Yeni sistem alıpta GTX 480 almak saçma bir iş olmuş gibi... GTX 570 alınabilirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: ated90

Hd 5770 le full ayarda (1920.1080 8x AA ) oynadım . Hiç bir sorun olmadan akıcı bir şekilde oynadım . Oyunda sorun olabilir ...

5770 ile hem de?

Bak sen şu işe

Niye ? Oynanamaz mı arkadaş ?

• Ben 9400gt ile 1024*768 de hersey açık 2*aa da 20-25 fps ile oynuyorum,fakat ilginç olan kuzenimde 4830 var,Tmm benimkinden daya iyi ama oyunu hersey full 8*aa 45 fps nin altına inmiyor nasıl bunlarda cok fark var?:/
  • 4830'un hersey full 8xaa 45'in altina inmedigine hayatta inanmam fraps kurun oyunda f11 tusuna basin biraz uzun oynayin sonra yine f11'e basin olusan dosyayi txt yapin min max ortalama yazar.soyle bir ayari var.

gtx 480 Call of Duty Black ops

http://www.fraps.com/download.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

hani vorkuta bolumunde asansore yaklasirken takiliyor dedim ya orada save yapiyormus ayrica asansor sonrasinda genis alan var yani bir sekilde hdd etkiliyor.benim tavsiyem butun ayarlari kokle kartin hizini da bir miktar dusur.surekli 80-90 alirsin sen o oyunda 4x bu yuzden 16x vardi sanirim onu sec surucuden acabilecegin yavaslatan ayarlar varsa onlari da sec hizini da dusur biraz kart surekli 80-90 oynatmasin 50 oynatsin o zaman savelerdeki 20 fpsye dususu daha az hissedersin.oyunda fps gosteren programin ismi fraps.dene olmazsa olmadi de once frapsi ac hic bisi yapmadan kac fps aliyorsun bak takilirken kaca dusuyor bak sonra dedigimi dene bak.bir 90'dan 20'ye dusmesi var bir 50'den 20'ye dusmesi var ilkini gorememen mumkun degil.

Hocam dediğin hiçbir şeyi anlamadım :) O kadar yabancıyım ki bu konuya dediklerini nerdne nasıl yapıyoruz kafam karıştı :S

• takılma problemi nvidia ile ilgili olsa gerek, ati 4870 de çok rahat akıcıydı, kart değiştim geçen gtx 460 ile deneyince belirtildiği gibi takılmalar yaşadım bende.
  • alakasi yok iste ben 6850 kullaniyorum save yapmadan once takiliyor diyorum.6870 kullanicilari sikayetci 5770 kullanan sorun yok diyor kartlarin arasindaki farki soyleyeyim mi hangisi hizli?4870 yavas 460 hizli yuksek fpsden duserse savede daha fazla hissedilir bu kadar zor olmamali anlamak.

nemendes

kartini kastiran ayar yok mu nvidia panelinde 32x sec falan aa sec diye.atide surusune bereket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

takılma problemi nvidia ile ilgili olsa gerek, ati 4870 de çok rahat akıcıydı, kart değiştim geçen gtx 460 ile deneyince belirtildiği gibi takılmalar yaşadım bende.

driwersweeper ile güvenli modda tüm driver kırıntılarını silin
  • Frapsla'da ölçüm yaptım, en düşük 65 en yüksek 98 FPS alıyorum. Bu iki değer arasında sürekli değişiyori sahneye göre. Çözünürlük 1680*1050, 4xaa, 16xaf full detay... İşlemci ise phenom II x4 965 BE 3.8ghz...
  • Fraps programı ile kare/saniye oranını kontrol edin. Eğer bu değer 30'un altına düşüyorsa gerçekten takılmayı farkedersiniz. Bu durumda arkadaşların dediği gibi patch yüklenmeli. Eğer o değerlere düşmüyorsa ani düşüşlerden olabilir(90'dan 50'ye birden düşüş gibi) Bu durumda ise oyunun grafik ayarlarından V-Sync özelliğini açmanızı tavsiye ediyorum.
  • 1920x1080 herşey full de vsyn-c açık 60 a sabitleniyo ne aşağı ne yukarı.Vsync kapalı iken fps sabit durmuyor 75 ile 100 arası geziniyo...
  • bu sorunla karşılaşanı çok gördüm aslında çözüm çok basit bütün patchleri at sorun düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Patchleri mutlaka kurmalısın, ben gtx470 ile multiplayer oynuyorum bir sıkıntı yok yağ gibi oyun.. Birde işlemcin nedir..

Patch'ler çıkmadan bile GTX 470 ile takılma olmadan oyunu bitirmiştim, bendeki oyunda orjinal mp'da aynı şekilde oyunda sorun falan yok.

Bu tablolarda BO'un Nvidia kartlar ile sorunu var diyenlere gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ocak 2011; 10:09:03 >

• quote:

Patch'ler çıkmadan bile GTX 470 ile takılma olmadan oyunu bitirmiştim, bendeki oyunda orjinal mp'da aynı şekilde oyunda sorun falan yok.

Bu tablolarda BO'un Nvidia kartlar ile sorunu var diyenlere gelsin

Patchler çıkmadan önce GTX470'üm yoktu hacı, o zamanlar HD4890 ile sürünüyorduk
  • quote:

Frapsla'da ölçüm yaptım, en düşük 65 en yüksek 98 FPS alıyorum. Bu iki değer arasında sürekli değişiyori sahneye göre. Çözünürlük 1680*1050, 4xaa, 16xaf full detay... İşlemci ise phenom II x4 965 BE 3.8ghz...

tesekkur ederim ugrasmissin ben bu degerleri alamazsin demedim zaten alinir o kartla ama oyunu o kadar salak yapmislar ki 480 bile takilabilir bazi yerlede save sistemi yuzunden mesela 2. tur vortuka bolumunde bicagi elinizde gordugunuz andan asansore bininceye kadar f11 bench yapin eger yine min 65 cikarsa olay karisir oyunu yapanlara sovmeye baslarim.kimi atide iyi diyor kimi nvidiada bence oyundan ama hani asansore gelirken alevler filan var fizik mi var diye baktim ama yokmus.su benim deger 1680x1050 4x oyun ici full
    phenomII 3.3ghz, kart 950/1200, ssd uzerinde oldugu icin boyle yoksa hdd'de sifir bile gordum.4 nolu patch kurulu.

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    5232, 58839, 32, 94, 88.921

su da 1920x1080 4x full 950/1200

5249, 59696, 29, 94, 87.929

cozunurluge ragmen hiz degismiyorsa islemci yetmiyor derler ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Ocak 2011; 13:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Frapsla'da ölçüm yaptım, en düşük 65 en yüksek 98 FPS alıyorum. Bu iki değer arasında sürekli değişiyori sahneye göre. Çözünürlük 1680*1050, 4xaa, 16xaf full detay... İşlemci ise phenom II x4 965 BE 3.8ghz...

tesekkur ederim ugrasmissin ben bu degerleri alamazsin demedim zaten alinir o kartla ama oyunu o kadar salak yapmislar ki 480 bile takilabilir bazi yerlede save sistemi yuzunden mesela 2. tur vortuka bolumunde bicagi elinizde gordugunuz andan asansore bininceye kadar f11 bench yapin eger yine min 65 cikarsa olay karisir oyunu yapanlara sovmeye baslarim.kimi atide iyi diyor kimi nvidiada bence oyundan ama hani asansore gelirken alevler filan var fizik mi var diye baktim ama yokmus.su benim deger 1680x1050 4x oyun ici full
    phenomII 3.3ghz, kart 950/1200, ssd uzerinde oldugu icin boyle yoksa hdd'de sifir bile gordum.4 nolu patch kurulu.

5232, 58839, 32, 94, 88.921

su da 1920x1080 4x full 950/1200

5249, 59696, 29, 94, 87.929

cozunurluge ragmen hiz degismiyorsa islemci yetmiyor derler ne dersiniz?

İşlemciden olcağını pek zannetmiyorum. Tüm patchleri tek tek yükledin mi ? Yinede oluyorsa. İşlemciyi 3.8 - 4.0 yap bide öyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarantin Quentino -- 30 Ocak 2011; 2:00:27 >

• Black ops nvıdıa da daha iyi performans veriyor dimi ben öyle düşünüyorum (Nvıdıa fanı değilim kart ucuz diye aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Black ops nvıdıa da daha iyi performans veriyor dimi ben öyle düşünüyorum (Nvıdıa fanı değilim kart ucuz diye aldım)

hayir dogru degil, Call Of Duty 2 oyununda nVidia reklami vardi ama o seriden beri, ve o seri de dahil kartlar benzer performans sagliiyor

ayrica konuya donunce, Cod Black Ops oyunu tam bir Windows 7/Vista ozurlusudur, bir sistemde XP'de hic takilma/donma/FPS dusme sorunu olmazken, ayni sistem ama Windows 7 olunca takilma vs oluyor, yani driverleri XPye gore optimize etmisler, halen uzerinde calisiyorlar, takilma/donma olayi cok azaltilmis, ama FPS XP'ye gore gene dusuk, yani Windows 7 'de bir sahnede 70 fps aliyrosan, XP'de ayni sahne 130-140 fps veriyor, bunu kendim denedim gordum, bende ayni bilgisayarda cift isletim sistemi var, ondan deneme sansim oldu

• Oyundaki kasma ne ekran kartı ne işlemciyle basğıntılı kasmada değl aslında takılma çıkan tüm patchleri yükleyin düzelir

Eklemeden edemiycem bilgisayarada ne olursa olsun ekran kartından sanıyorsunuz.... yakında bilgisayarı sadece ekran akrtı sanar hale geleceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ated90

Hd 5770 le full ayarda (1920.1080 8x AA ) oynadım . Hiç bir sorun olmadan akıcı bir şekilde oynadım . Oyunda sorun olabilir ...

nasıl oldu bu bir video veya ss koyar mısın herkes ikna olsun bu saçmalğa???

6870 ile bile oynayamayan varken 5770 gibi bir kartla...

kimse yanlış anlamsın karta laf ettiğim falan yok tercih meselesi bütçe meselesi...

ama böyle aslı astarı olmayan şeyler yazmayalım ortalığa komik oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.