Şimdi Ara

GTX 480 ekran kartı, Palit mi Asus mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ama abi özelliklede çatışma sırasında mermilerin çarptığı yerlerin aynen Matrix'teki gibi parçalanmasını görmek çok güzel oluyor. Cam kırılmaları da öyle mesela...
    Bir de Crysis2 için bir mod çıkmış, ben indirip yükledim; ufak tefek eksikleri olsa da (kontrast çok yüksek) çok güzel yapmış adamlar. DX11'deki görüntü kalitesini DX10 ile yakalamışlar.
  • @bocekgrafik

Hele çatışma ve yoğun hareket olan sahnelerde yaşlı ellerim, gözlerim ancak bölüm geçmeye yetecek randımanı sağlayabildiğinden efektlerle hiç ilgim kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@bocekgrafik

Hele çatışma ve yoğun hareket olan sahnelerde yaşlı ellerim, gözlerim ancak bölüm geçmeye yetecek randımanı sağlayabildiğinden efektlerle hiç ilgim kalmıyor.

Hiç güleceğim yoktu bak. Ama öyle bir yazmışsın ki mesajını okuyan, elinde bastonla gezen, yürümekte bile zorlanan, 80'ini aşmış bir dede sanacak seni ...

• ben de gtx580'le başladım dx11 tatlı geldi, dedim bir daha bitireyim ama gtx580 gidince hd6950 ile kala kaldım 1-2 güne kadar 2. 6950'yi alıp akıcı şekilde oyanayacağım artık.
  • Şuraya bakmadan emin olma bence:

http://forum.donanimhaber.com/m_50280623/tm.htm
  • abi cf scaling %100 min fps 18'e düşüyor, 36fps akıcı oynarım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqottenHopes

6950 2gb+mod yapman fazlasıyla her oyuna yetecektir.Paranda cebine kalır.

GTX 570, HD6950 nin bir adım ilerisinde.www.anandtech.com benchmarkından baktım. Son günlerde anandtech in benchmarklarının güvenilir olmadığını okumuştum ama ne derece doğru bilemeyeceğim.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7541

MSI GTX 570 N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC, 1280 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 320 bit, 770/4000

840 TL KDV Dahil

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7010

MSI HD6950 Twin Frozr II/OC 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 810/5000

650

Arada büyük sayılabilecek bir fiyat farkı var. Fakat aynı fark performansta yok. Bence de 6950 alırsanız daha F/P bir seçim yapmış olursunuz. İyi alışverişler

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

6950 2gb+mod yapman fazlasıyla her oyuna yetecektir.Paranda cebine kalır.

her oyuna yetmez bizzat test edildi, modlama yerine özel tasarım gtx570 alıp oc yapmak daha mantıklı.

Hocam metro istisna biraz ama parası fazlaca cebinde kalır.

metro mu sırf bence crysis i de katalım içine bizzat tarafımdan 1 ay boyunca oynandı test edindi 1920*1080 ile gtx 570 arasında rahat fark var

Yapmayın hocam 6970 i yerin dibine sokmuşsunuz.Ayrıca Crysis nvidia ile amd kartlar için pek kıyas yapılabilecek bir oyun değil.

http://www.anandtech.com/bench/Product/292?vs=306

Bumudur fark? 2 fps 100 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

abi cf scaling %100 min fps 18'e düşüyor, 36fps akıcı oynarım diye düşünüyorum

Sen 580'le ortalama kaç FPS alıyordun bilmiyorum ama ben ortalama 60, minimum 52, kimi yerlerde de 70-80'e kadar çıktığı oluyordu. 570'le bu değer ortalama 10 FPS düştü.

1600x900, herşey son ayarda, DX11 ve ultra detay paketi aktif olarak.
  • hocam sen gtx 480'i boşver şunların karşılaştırmalarını bir incele hangisi iyi gelirse çakarsın kasaya :

msi gtx 570 power edition --> 870 TL (eksen)
    msi hd 6950 power edition --> 655 TL (eksen)
    msi gtx 550ti cyclone x2 sli --> 708 TL (inventus)
    msi hd 6850 cyclone x2 cf --> 766 TL (teknobiyotik)

dediğim gibi, önce bir karşılaştırmalarını inceleyin, sonra karar verin. zaten hepsi ufaktan oc'li geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyaNoqeN -- 14 Eylül 2011; 20:00:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.