Şimdi Ara

GTX 480 ekran kartı, Palit mi Asus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran kartı alacağız, gtx 480 düşünüyorum,
    kartları araştırırken "palit" marka ekran kartlarına rastladım, sizce asus ile palit arasında ne kadar fark vardır?
    palitin dezavantajları var mı, foruma biraz baktım da tecrübe aktarımı şeklinde bir konuya rastlamadım.

Varsa gtx 480'e alternatif sunabileceğiniz ekran kartları söylerseniz sevinirim.
    Hatta üreticiler arasındaki farklar nelerdir, bu konuda kaynak veya görüş varsa onları da okumak sevindirir beni

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39730-ASUS-ENGTX480-2DI-1536MD5--1536-MB--DDR5--384-Bit--Ekran-Karti.html&ref=akakce&v=0.56.2

ben şu sitedeki benchmark'ları dikkate alarak tercih yaptım:

http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

• GTX480 yerine özel soğutmalı GTX570 almak daha mantıklı olur.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39755-ASUS-ENGTX570-DCII-2DIS-1280MD5--1280-MB--320-Bit--GDDR5--Ekran-Karti.html

Hatta anakartınız destekliyorsa çok daha performanslı ve daha ucuza HD6850CF bile kurulur.
  • teşekkür ederim, bunu da alma ihtimalimiz olabilir tabi, mantıklı gayet

yalnız gtx 480 modelinin GPU'su 64 bit daha fazla linkteki modelden, yapı olarak 570 daha iyi ama grafik işlemcisi düşürülmüş, 480'nin 384bit'ine karşı performansta nasıl olur acaba? altına inme ihtimali var mıdır sizce?
  • 480 in bir adım önünde genel olarak.

• asus'un garantisinin 3 yıl olduğu ve garantiye çizgi elektroniğin baktığını da ekleyelim tam olsun...
  • 570 tabiki
  • 6950 2gb+mod yapman fazlasıyla her oyuna yetecektir.Paranda cebine kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GT 1030 ekran kartı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gtx480in özel soğutmalı modelleri haricinde alınmaz o kart. hem çok ısınıyor hem de haddinden fazla güç tüketiyor.
    yaz günü 95 derecede çalışan bir kartın bulunduğu kasanın halini düşünmek bile istemem.
    gtx 570 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 13 Eylül 2011; 16:03:27 >
  • çok teşekkür ederim hepinize,

480 işlemci mimarisinin daha yüksek olmasından kaynaklı çelişkiye düşmüştüm sanırım ama 320 bit haliyle 540 ondan iyi olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqottenHopes

6950 2gb+mod yapman fazlasıyla her oyuna yetecektir.Paranda cebine kalır.

her oyuna yetmez bizzat test edildi, modlama yerine özel tasarım gtx570 alıp oc yapmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

gtx480in özel soğutmalı modelleri haricinde alınmaz o kart. hem çok ısınıyor hem de haddinden fazla güç tüketiyor.
    yaz günü 95 derecede çalışan bir kartın bulunduğu kasanın halini düşünmek bile istemem.
    gtx 570 al.

+1

Ancak ne alırsan al, özel soğutmalı model al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

her oyuna yetmez bizzat test edildi, modlama yerine özel tasarım gtx570 alıp oc yapmak daha mantıklı.

Hocam metro istisna biraz ama parası fazlaca cebinde kalır.

• şu anda gtx 580 bile metroyu bütün ayarları açık şekilede 30 fps üstünde oynatmıyor,öyle lanet bir oyun.hd 6950 den fazla vermek gereksiz aslında şu an için, ilerde upgrade eder yada bir tane daha alır.Hatta bana kalsa hd 6850 den fazlasına gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 14 Eylül 2011; 17:43:57 >
  • Sorun ekran kartlarında değil arkadaşlar. O sebeple rahat olun, sorun oyunda ve bilerek böyle yaptıklarını düşünüyorum. Ben sırf ekran kartımın limitlerini görmek niyetiyle gidip bir de orjinal aldım , sonrasında da eşekler gibi pişman oldum çünkü oyun gerçekten de optimize özürlü. Böyle sorunlu bir oyunla nasıl ekran kartı testi yaparlar anlamak gerçekten de güç
  • quote:

quote:

quote:

Hocam metro istisna biraz ama parası fazlaca cebinde kalır.

metro mu sırf bence crysis i de katalım içine bizzat tarafımdan 1 ay boyunca oynandı test edindi 1920*1080 ile gtx 570 arasında rahat fark var

• @cenkyyy:

Ben hem 570'le, hem 480'le, hem de 580'le oynadım Crysis 2'yi (DX11 aktif, bütün ayarlar sonuna kadar açık ve Ultra detay paketi yüklü olarak), 480=570 farz edersek, 580'le arasında 10 FPS fark var sadece.
  • crysis 2 ileri dönem dx11 oyunları için örnek niteliğinde bence, artık bf3 ile çıta yükselecek.
  • quote:

crysis 2 ileri dönem dx11 oyunları için örnek niteliğinde bence, artık bf3 ile çıta yükselecek.

+1
  • quote:

crysis 2 ileri dönem dx11 oyunları için örnek niteliğinde bence, artık bf3 ile çıta yükselecek.

İnanırmısın, oyunu sırf dx11 efektlerini görmek için arada tekrar oynuyorum ama özellikle bir taş yola, duvara sırf o etkiyi görmek için bakmadıkça hiç fark anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

İnanırmısın, oyunu sırf dx11 efektlerini görmek için arada tekrar oynuyorum ama özellikle bir taş yola, duvara sırf o etkiyi görmek için bakmadıkça hiç fark anlaşılmıyor.

yama ile gelen dx11 öyle oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.