Şimdi Ara

gtx 550 ti performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gtx 550 ti alıcağım pişman olurmuyum oynayacağım oyunlar; euro track s2 , league of legends , cs go , gta 5 işlemcim amd fx-4100 3.6 ghz

• en fazla 100 liraya 2. temiz bulursan pişman olmazsın.
    o işlemci yeni nesil ekran kartlarında darboğaz yapar zaten.
  • Aynen 100 liraya alırsanız pişman olmazsınız ama daha üstünü kesinlikle hak etmiyor. 40nm üretim teknolojisiyle üretilmiş düşük güç odaklı bir kart olduğu için performansı biraz yetersiz kalabilir. 150 liraya 2gb gtx650 falan bulabilirseniz veya gtx560 bulabilirseniz çok daha iyi olur. 100 liraya satılıyorsa gtx550ti de pişman etmez en azından.
  • gtx 550 ti yi 2. el 150 liraya alıcam işlemci kotumu darboğaz ne
  • fiyat kısıtlı 200 liram var ve ekran kartım bozuk yapabileceğim en mantıklı şey nedir
  • Darboğaz işlemci yeterince güçlü olmadığı için ekran kartını besleyememe olayıdır ancak sizin işlemciniz söz edilen ekran kartlarını besleyebilecek güçte, bu açıdan sorun yok. Kart olayına gelecek olursak bence milletin 2. el kullanıp eskittiği malı almayın. Herne kadar gtx550ti'den %20-30 güçsüz olsa da r7 240 alabilirsiniz. GTA5 720p normal ayarda oynarsınız diğer oyunları ise sıkıntısız 60fps oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 12 Ağustos 2016; 0:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRedRum

fiyat kısıtlı 200 liram var ve ekran kartım bozuk yapabileceğim en mantıklı şey nedir

2. el bilgisayar parçası alırken yanınızda bu işi bilen biriyle gidin arızalı ekran kartına o parayı vermeyin.
    ekran kartı çabuk bozulan bir bilgisayar parçasıdır.
    bazı saat hızlarıyla oynayıp + kasanın içine kola döküp + ekran kartını yakıp + ekran kartını bozup + fırına atıp 1-2 çlışır hale getirip 2. el olarak satıyorlar.
    50 lirada verseniz 2. el almak risklidir.
    en mantıklı olan şey elinizdekiyle idare etmektir.
    eğer elinizdeki ekran kartı bozuksa 150 değil gtx 550 ti eğer gerçekten çalışıyorsa ederi 100 Türk lirasıdır.
    pazarlık yapmalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok sağolun peki gt 730 olurmu bilgisayarcıya pc toplatmış beğenmemış elinde kalmış r7 240 veya gt 730
  • 100 tl ye 550 ti zor bulursunuz cok b3kl3meniz lazim. Ben size hd7770 oneririm gddr5 olan belleklisini alin yanliz. Her sekilde 550ti den iyi bir karttir. Ve daha az guc isteyen bir kart. 150 tl bandinda satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT 730 olmaz kesinlikle uzak durun, pişman olursunuz çok net söyleyeyim. Bilgisayarcılardan da alışveriş yapmayın tanıdık da olsa elindeki r7 240 hazır kasadan çıkmış oem kart olabilir üstte r7 240 yazısına tıklarsanız link açılıyor o linkteki kartı vatan bilgisayar'a gidip sıfır adınıza faturalı olarak alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musta35

100 tl ye 550 ti zor bulursunuz cok b3kl3meniz lazim. Ben size hd7770 oneririm gddr5 olan belleklisini alin yanliz. Her sekilde 550ti den iyi bir karttir. Ve daha az guc isteyen bir kart. 150 tl bandinda satiliyor.

Forumda asus directcu, özel soğutmalı versiyonların 100tl ye satıldığını kaç kez gördüm, ederi yazılınca insanlar da alıyor, piyasayı sahibinden belirlemiyor orada gördüğünüz 150tl banındaki kartlar satılmayan kartlar. Açgözlülük yaptıkları için aylarca beklemek zorunda kalıyorlar, en sonunda da ilanlarını yayından kaldırıyorlar, bu kart 100tl den 5 kuruş fazla etmez bence.
  • baya bilgilendirdiniz çok sağolun arkadaşlar bu kadar yardımcı oluncağını bilmiyordum vatandan r7 240 alıcağım ama şunu anlamadım neden bilgisayarcılardan alışveriş yapılmamalı
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    hd7770 150 lıraya bulamadım 2. el mi diyorsunuz
  • En az 400W power supply'niz var ise 7790 öneririm . 550ti yetersiz kalır artık . Sıfır r7 240'da alabilirsiniz .
  • Ben zaten hakettigi iddasinda değilim kesinlikle 100 tl den fazla etmez. Ama cok sık satilan bir kart degil o nedenle 100 tl den bulup almasi zor oldugu icin oyle dedim.

• Ev3t hd7770 ikinci el diyorum forumdan alabilirsiniz. Ama bekleyip ilanlari izlemeniz lazim.

• ps 620 watt
  • r7 240 düşünüyorum , vatandan alırım fikrim değişmez ise
  • Sapphire Radeon HD 6950 1GB nasıl forumda buldum 200 tl
  • r7 240la gta5 zevkli olmaz. 1366x768 ile r7 250 daha iyi olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.