Bildirim
Gtx 550 Ti Sli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunu söyleyebilmek için tüm sistem bileşenlerini bilmek gerekli, ama sanırım yetmez. -
tüm sistem bileşenlerini yazman iyi olur. yine de 600-700W psu alman iyi olur diye düşünüyorum.
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3705 -
Diger bilesenleri bilmeye gerek yok yetmez o psu ayrica 550 ile sli ms tavan yapar ama fantazi meselesi -
psu her halükarda yetmez tek 550ti 116w tdp sli düzende 220w desek en az 500-550 W civarı orta halli bir power rahat götürür, ama alt seviye kartları sli yapmak pek mantıklı değil bence tek hızlı bir kart mesela GTX560ti HD 6950 gibi kartlar almak daha mantıklı, yeni seriler çıktı bunlar yaygınlaşınca bunlara da bakılabilir tercih edilebilir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 30 Mart 2012; 1:50:24 > -
Ben de o kartla SLI önermem, toplam tutacak masrafı kadar daha üst bir tek kart alman daha iyi olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
Ben de o kartla SLI önermem, toplam tutacak masrafı kadar daha üst bir tek kart alman daha iyi olacaktır.
Gtx 550ti sli yapıldığında gtx 570'e kafa tuttuğunu biliyor musunuz ? 2 Adet 550ti 450 lira. 1 Adet Gtx 570'in fiyatına bakın isterseniz ! -
O kartı satıp bir hd7850 alın 450tl'ye. Gtx570 ile yakın performans alırsınız dediğim şekilde. -
Cozuldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 5 Eylül 2012; 18:16:36 > -
Nasıl yetmez yaw. Bir yanlışlık olabilir. fx 8120 ile beraber sistem max 300w çeker. Bunu da inca sağlayabilir. Gts450 SLI kaliteli bir 500w psu ile de yapılabilir. Kaliteli bir 700w ile siz gtx680 SLI da yaparsınız, hd7970 CF de.. -
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
Nasıl yetmez yaw. Bir yanlışlık olabilir. fx 8120 ile beraber sistem max 300w çeker. Bunu da inca sağlayabilir. Gts450 SLI kaliteli bir 500w psu ile de yapılabilir. Kaliteli bir 700w ile siz gtx680 SLI da yaparsınız, hd7970 CF de..
Sagol hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 5 Eylül 2012; 18:15:43 > -
Hocam bence sli yaparsan o iki kartı yeni güç kaynağı ister, sonuçta çok elektrik yer o, diyorsanki elektrik faturasını umursamıyorum sen bilirsin.
ama bana kalırsa tek kartta işi bitirmek benim sana tavsiyem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X