Şimdi Ara

gtx 560 ti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx 560 almalıyım yoksa elimdeki 4850 ile idare mi ediyim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-awesome

Gtx 560 almalıyım yoksa elimdeki 4850 ile idare mi ediyim ?

4850 nin hangi modeli?
  • İhtiyaçların doğrultusunda ve sistemin uygun ise bu karta alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vombatros

quote:

4850 nin hangi modeli?

Sapphire Hd 4850 toxic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-awesome -- 18 Ocak 2012; 10:40:19 >
  • quote:

quote:

quote:

4850 nin hangi modeli?

Sapphire Hd 4850 toxic

Mantıklı düşünmeye çalışırsak elinizdeki kart şuanki oyunlar için yetersiz kalıyorsa 4850 POWERCOLOR 1GB GDDR5 modelini tavsiye ederim tek eksiği DX10.1 olması. Fiyatıda vatanda hafta sonu 200 TL cıvarına geliyor.

Formdaki bazı arkadaşlar DX 11 şart diye düşünüyor ama gelsinler bakalım ben DX10.1 ve DX 11 de aynı oyunu açayım gözleriyle fark edebilecekler mi?

Kimiside çıkar geleceğe yatırım olsun diye DX 11 şart der. Halbuki DX11 isteyen oyunlar piyasaya çıkacağı zaman GTX serilerinin modası çoktan geçmiş olacaktır.

Kısacası gidip o kadar para vermeyin

• dx11 şart değil şu an ama 560ti 4850 den çok performanslıdır...
  • Olsun o kadar da dostum birisi 200 TL diğeri 500 küsür. Bu arada benim bahsettiğim 4850 GDDR5 1 GB 256 Bit'tir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GTX 660Tİ VE GTX 970
    5 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olsun o kadar da dostum birisi 200 TL diğeri 500 küsür. Bu arada benim bahsettiğim 4850 GDDR5 1 GB 256 Bit'tir.

Yeter.
  • quote:

Olsun o kadar da dostum birisi 200 TL diğeri 500 küsür. Bu arada benim bahsettiğim 4850 GDDR5 1 GB 256 Bit'tir.

yapmayın yha ozaman gidip p4 makineler alalım nie para verioruz i7 lere. gtx560ti oc yapabiliosan verdiğin her kuruşu hak eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

quote:

yapmayın yha ozaman gidip p4 makineler alalım nie para verioruz i7 lere. gtx560ti oc yapabiliosan verdiğin her kuruşu hak eder.

6950 alır onun yerine oc falan ugrasmak zuahahah
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4850 nin hangi modeli?

Sapphire Hd 4850 toxic

Mantıklı düşünmeye çalışırsak elinizdeki kart şuanki oyunlar için yetersiz kalıyorsa 4850 POWERCOLOR 1GB GDDR5 modelini tavsiye ederim tek eksiği DX10.1 olması. Fiyatıda vatanda hafta sonu 200 TL cıvarına geliyor.

Formdaki bazı arkadaşlar DX 11 şart diye düşünüyor ama gelsinler bakalım ben DX10.1 ve DX 11 de aynı oyunu açayım gözleriyle fark edebilecekler mi?

Kimiside çıkar geleceğe yatırım olsun diye DX 11 şart der. Halbuki DX11 isteyen oyunlar piyasaya çıkacağı zaman GTX serilerinin modası çoktan geçmiş olacaktır.

Tavsiye için teşekkürler.. vombatros

• quote:

quote:

quote:

quote:

4850 nin hangi modeli?

Sapphire Hd 4850 toxic

Of of of nasil havaya sallamissiniz vallahi ben de boyle bilincsiz olup uydurmak istiyorum...
    Dx11 ile dx10 arasinda fark yok diyen biri dx11 I hayatinda gormemis demektir.
    Noob user dedected

• quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

quote:

6950 alır onun yerine oc falan ugrasmak zuahahah

peki sen git 6950 al sonra 6970 e modla garantisi gitsin kartın sonrada kullan yapmayın forumda kime sorsanız oc potansiyeli en yüksek kart ne die herkez gtx 500 serisinden gtx560ti der

• Elinizdeki kart günümüz oyunlarını medium-high arası açabilen bir kart bi süre daha idare edin 7xxx serisinin iyicene bi oturmasını bekleyin yaza doğru 7xxx serisi kartlar yaygınlaşacağı ve 6xxx serisinde bir düşüş olacağını düşünüyorum. Ve yaza doğru ise almanız gereken kart 6950 olmalı 6950 ile iki sene idare edersiniz tamam o kart size hala yetecektir fakat biraz daha fazla performans isterim dersen kartını 6970 yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.