Şimdi Ara

Gtx 560 ti hawk donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar msı 560 ti hawk ekran kartı aldım 1 ay oluyo. Sorunum oyunlarda arada teklemesi ancak işlemcim ve ramlarım düşük die önemsemedim fakat cod mw2 ve diğer bazı oyunlarda teklemese bile görüntü donuo ancak ctrl-alt -del yapıp masaüstüne dönüp ordan yine oyuna geçtiğim zaman tekrar oyun devam ediyor sıcaklık masaüstünde 34 oyunlarda 58-60 arasında ısınma problemi yok işletim sis win7 64 bit ultimate, gigabyte p35 ds3l, 2gb ram 800mhz, e8400 3 ghz, güç kaynağı corsair gs 700 watt sistemim var daha önce böle durumla karşılaşanlar varsa yardım ederlerse sevinirim 285.62 driver kullanmaktayım yoksa eksen bilgisayara götürsem mi yardımlarınızı bekliorum

• Farklı 1-2 driver ile deneyin, farklı oyunlarda deneyin. Furmark ile test edin. Sorunlar varsa aldığınız yere götürün.
  • Ramler ucuz ekleme yapmanı tavsiye ederim, problem ondan kaynaklanmasada.. Ondanda olabilir hatta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thermaltake

Ramler ucuz ekleme yapmanı tavsiye ederim, problem ondan kaynaklanmasada.. Ondanda olabilir hatta..

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55097582&p=1#55098877 birde benim knuya bakın
  • yorum yapan herkese teşekkürler kartı servise gönderdim sorunlu dediler yenisi ile değiştiricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.