Şimdi Ara

gtx 560ti için tek 6pin connector ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle merhaba herkese bugun bi tanıdıgımdan gtx560 ti kart geldi ancak benim masaüstü bilgiayarım biraz eski

baglantılarını yaptım kartın yalnız benim psuımın üstünde 2 6 pin çıkısı olmasına ragmen ben evde sadece 1 tane 6 pin-6pin kablo bulabildim ( recom powerengine 600cf )

kart iki tane 6 pin slotla besleniyor anladıgım kadarıyla ancak cevremdede 6pin to 6 pin extension kbalosu bulamadım hemen almalık

size sorum ben kartı bi süreligine tek 6 pin takılı calıstabilirmiyim ?

ayrıca

elimdeki sistem eski bir sistem

özellikleri editlicem ancak bundan önceki kartım hd5750 idi, tahminni olarak gtx 560 bu kasada sorun cıkartırmı powerım buna yeter mi ( recom powerengine 600cf )

teşekkürler

• Psu 12v kanalından kaç w veriyor hd5750 güç isteyen bir kart değil gtx560ti ise çok güç isteyen bir kart. Psunun üzerindeki tabloda 12v yazan kısımların altında kaç a yazıyor onları söyleyebilir misin? Ayrıca tek 6 pin takılıyken çalışmaz sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 20 Ocak 2015; 15:38:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m352

Psu 12v kanalından kaç w veriyor hd5750 güç isteyen bir kart değil gtx560ti ise çok güç isteyen bir kart. Psunun üzerindeki tabloda 12v yazan kısımların altında kaç a yazıyor onları söyleyebilir misin? Ayrıca tek 6 pin takılıyken çalışmaz sanıyorum.

12v1 - 14A
    12v2 - 23A
    12v3 - 15A
    12v - 0.5A

hocam galiba bunları soruyosunuz
  • Vredd kullanıcısına yanıt
    Evet bu değerler gerçekse ve psu çok yıpranmadıysa eğer 560ti'a yeterli gücü verir

• quote:

Evet bu değerler gerçekse ve psu çok yıpranmadıysa eğer 560ti'a yeterli gücü verir

hocam internettede bu degerleri gösteriyor

http://prices.kitguru.net/productinfo/2539/recom-power-engine-600cf#tab:specifications

size dediklerimle aynı galiba
    Link açılmıyor ama iyi bir markaya benziyor psu yeterli gelir. Benim anlamadıgım pci express kablosu nasıl olmaz böyle bir psuda

• quote:

Link açılmıyor ama iyi bir markaya benziyor psu yeterli gelir. Benim anlamadıgım pci express kablosu nasıl olmaz böyle bir psuda

hocam muhtemelen vardırda ben tekini kullanıyodum şimdi 2. bulamıyorum ayrıda satılanı zor galiba ama bi tanıdktan çıktı gibi

bide şimdi bi soru daha sorıyım ben bu yeni kartlarda dvi to hdmi yapınca sesinde aktarıldıgını sanıyodum ama internette aktarılmaz demiş ( sanki yenilerde aktarılıyodu diye biliyorum ) bu konuyu biliyomusun hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dvi ses aktarmaz hocam hdmi to hdmi veya display port lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.