Şimdi Ara

gtx 570 ekran kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zotac gtx 570 ekran kartı aldım video izlerken tam ekran tuşaa tıkladığım an ekran kararıyor 2-3saniye sonta düzeliyo ekranı küçült tıkladığımda aynı
    kararma oluşuyor acaba neden olabilir bide overclock denedim pc kasıtı mavi ekran geldi psu hunt key 600 watt ama kasanın içinden geldi ne kadar doğru olabilir bilmiyorum
    gtx 570 500 minimum istiyorm yardımlarınız i.çin tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMbox -- 26 Mart 2012; 8:58:42 >

• anlayan kise yokmu arkadaşlar ve ya başına gelen şimdide mesela youtubeden video açtığım an kararıyor hatta pc içinden herhangi bir video da yapıyor ?
  • oc denemenızden sonra defult ayarlarda mı sımdı sıstem ? bu arada sıstemınızı am yazarmınısız ..anakart ram v.s...
  • i7 2700k
    asus z68 anakrt
    ocz 120 gb vertex3 ssd
    8 gb gskill 1600 mhz
    500 gb wd hdd
    psu 600 w hunt key kasa içinde vardı
    win7 proffesional kayıtlı sürüm.

nvidia nın kendi prg ntune onunla en ufak o.c denemede mavi ekran çıkıyor şimdi zotac firestrom kurdum onunla problem yok ama
    en fazla 850 ghz çıkıyor 900 yaptım geri attı o.c yapmadı forumdan biri bu kartla 900 mhz yaptığını yazdı bende mi sorun var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMbox -- 2 Nisan 2012; 12:23:39 >
  • anladım ... konu oc olunca ben anakartınızı gormek ıstedım ...oncelıkle bu durum sundandır dıye dırek bır cevap bıraz ezbere olur .. ama ılk aklıma gelen voltaj ayarları .. voltaj vermeden bıyere kadar ..sonrası ıcın voltaj ayarlarıyla oynamak gerekıyor... bunun dısında bıos surumunun etkısı olabılr ... ayrıntı ıcın konuyu oc bolumune acarsanız aynı kartı kullanan ve overclock yapan kullanıcılar var.. ve sanırım daha kolay yardım alırsınız ..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_256/tt.htm
  • ilginiz için tşk.
  • sorun çözüldü psu dan kaynaklanıyormuş arkadaşımın psu yu taktık hemen düzeldi herkese tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kac w psu taktın ? aynı sorun bendede var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.