Şimdi Ara

Gtx 580 overclock yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2gun once yeni sistem topladik rusyadan;)
    gigabyte GV-N580UD-15I GTX 580
    Msi ma fx990gd90
    Coolermaster psu 750W
    Phenom x6 1100t
    Seagate 1,5T hdd
    Kingston 2x3gb 1600mhz dual kit.
    Aldiklarim bunlar Cod2 multi hastasiyim ama aldigim performans kesinlikle tatmin etmedi.
    overclock olayinda nasi nerden ne ile yapabiliriz bir aciklama yapablirseniz cok memnun olrum.dx9da bile cod2 de 250fps sabitlemiyo
    Yardmlarniz icin simdiden cok tesekkurler

• güncel yardım lutfen
  • arkadaşım senin cod 2 oynarken kasması veya sabitlenmemesi internet hızıyla ilgili ama singleda 250 fps sabitlenmiyorsa , sabitlenmesin 150 olsun fps ne değişicek zaten insan gözü 60 dan sonrasını algılayamaz...
  • multi oynuyorum net hızım 30mbit.Netten yana sıkıntı yok.Atıslar ayak sesı dahı degsmeler oluyor gozde degısen bısı yok haklısın.Karta overclock nasıl atarım varmı bılen
  • Ayrıca 2 model oncekı kartımla 220 lere cıkıyodu fps aynı ozellıkler AA Dx9 kapalı.Bu kartla sabıt 250 zor ne anladık o ısten bı hata olmasın lutfen yardım edın
  • Guncel...
  • kardeşim anlayamadım neyde problem var normalinde o sistemle 250yi bırak 400e sabitlersin kaç kişilik serverlarda oynuyorsun
    biz 4000 serisi tahminim 4850'ydi yanında x4 amd ile 250 fps sabit alıyorduk 1280 x 1024 tü ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytar

multi oynuyorum net hızım 30mbit.Netten yana sıkıntı yok.Atıslar ayak sesı dahı degsmeler oluyor gozde degısen bısı yok haklısın.Karta overclock nasıl atarım varmı bılen

Kardeşim oc falan asla atma...yazık güzelim karta...piyasada sorun vereceği hiçbir oyun yok onun
  • eywallah arkadaslar haklısınız.gts 250 kartımla bunla aynı degerlerı alıyordum.nedır bu sorun anlayamadım ben.drıver guncelledım anakart bıos hepsı guncel.o yuzden dedım overclockmu atsak.ama onada gonlum el vermıyo overclockla bısıler alacaksak nıye bu kadar para verdım yazık yanı...
    bı yardımı olabılecek varsa cok ıı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.