Bildirim
GTX 580 Sistem Upgrade Gerektirirmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
artık 2 çekirdek in yetmediği oyunlar çoğalmaya başladı..
o nedenle gtx 580 i o sisteme önermem..
gtx 460 - hd6870 vs daha iyi tercih olur diye düşünüyorum..
uygun fiyata bulursan 6950 de düşünülebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 26 Aralık 2010; 19:52:35 > -
Anakartın şu an dünyadaki OC için en iyi anakartlardan biri, 4 çekirdekli bir işlemci ile CPU soğutucusu al günlük 4.0ghz kullan birde GTX 570 al, onuda OC ile 580 hızlarında kullan. -
En fazla almanı önerebileceğim kart benim de arkadaşın gibi hd6950 olur. Bundan daha fazlasına gerek duyulacağını pek sanmam. E8400 de oc ile iyi değerlere cıkar o anakartta. hd5870'te fena sayılmaz ama 600tl ye hd6950 daha iyi olur bence. -
cpu soğutucum : Zalman CNPS8700NT
bu ikinci el bölümünden ps3 oyunlarına ağırlık verdim ama bilgisayarda oyun oynamayı daha çok seviyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarta -- 26 Aralık 2010; 20:04:24 > -
niye dar boğaz yapsın ya taş gibi işlemcisi var 6 mb ön bellek 3.0 ghz gayet sorunsuz çalışır hatta az bi oc yapıp 3.5 ghz ye çıakrdınmı süper olur işlemcini falan değiştirme arkadaşım bu dar boğaz muhabbetlerinin çoğu hikaye çünkü -
işlemciniz ile bir sıkıntı olucağını sanmıyorum overclok edip saat hızlarını yükseltikten sonra hiç bir türlü dar boğazlık yapmaz en çok kullanılan işlemcilerden biridir yine şuan ki kullandığınız işlemci
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Anakartın şu an dünyadaki OC için en iyi anakartlardan biri, 4 çekirdekli bir işlemci ile CPU soğutucusu al günlük 4.0ghz kullan birde GTX 570 al, onuda OC ile 580 hızlarında kullan.
uygula -
lga 775'e yatırım yapmaya gerek yok, yani 4 çekirdekli işlemci falan almasın boşuna...
elindeki işlemciyi 4ghz yaparsan mis gibi olur. -
elinde un var şeker var helva yapmıyorsun
ver gazı işlemciye bak keyfine -
Commando süper bir anakart, ben 2 yıldır q6600ümü 3.6 ghz de kullanıyorum, soğutucum ocz gladiator -
bende pek sorun olacağını düşünmüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X