Şimdi Ara

GTX 580 Sistem Upgrade Gerektirirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim;

Asus Commando Anakart - E8400 Cpu - 4Gb ddr2 Ram,

Kart oyunlarda dar boğaz yaparmı.? Yada HB de Vapor-X 5870 ucuz onumu almak mantıklıdır.

Teşekkürler.

• artık 2 çekirdek in yetmediği oyunlar çoğalmaya başladı..
    o nedenle gtx 580 i o sisteme önermem..
    gtx 460 - hd6870 vs daha iyi tercih olur diye düşünüyorum..
    uygun fiyata bulursan 6950 de düşünülebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 26 Aralık 2010; 19:52:35 >
  • Anakartın şu an dünyadaki OC için en iyi anakartlardan biri, 4 çekirdekli bir işlemci ile CPU soğutucusu al günlük 4.0ghz kullan birde GTX 570 al, onuda OC ile 580 hızlarında kullan.
  • En fazla almanı önerebileceğim kart benim de arkadaşın gibi hd6950 olur. Bundan daha fazlasına gerek duyulacağını pek sanmam. E8400 de oc ile iyi değerlere cıkar o anakartta. hd5870'te fena sayılmaz ama 600tl ye hd6950 daha iyi olur bence.
  • cpu soğutucum : Zalman CNPS8700NT

bu ikinci el bölümünden ps3 oyunlarına ağırlık verdim ama bilgisayarda oyun oynamayı daha çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarta -- 26 Aralık 2010; 20:04:24 >
  • niye dar boğaz yapsın ya taş gibi işlemcisi var 6 mb ön bellek 3.0 ghz gayet sorunsuz çalışır hatta az bi oc yapıp 3.5 ghz ye çıakrdınmı süper olur işlemcini falan değiştirme arkadaşım bu dar boğaz muhabbetlerinin çoğu hikaye çünkü
  • işlemciniz ile bir sıkıntı olucağını sanmıyorum overclok edip saat hızlarını yükseltikten sonra hiç bir türlü dar boğazlık yapmaz en çok kullanılan işlemcilerden biridir yine şuan ki kullandığınız işlemci

GTX 580 Sistem Upgrade Gerektirirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Anakartın şu an dünyadaki OC için en iyi anakartlardan biri, 4 çekirdekli bir işlemci ile CPU soğutucusu al günlük 4.0ghz kullan birde GTX 570 al, onuda OC ile 580 hızlarında kullan.

uygula
  • lga 775'e yatırım yapmaya gerek yok, yani 4 çekirdekli işlemci falan almasın boşuna...

elindeki işlemciyi 4ghz yaparsan mis gibi olur.
  • elinde un var şeker var helva yapmıyorsun

ver gazı işlemciye bak keyfine
  • Commando süper bir anakart, ben 2 yıldır q6600ümü 3.6 ghz de kullanıyorum, soğutucum ocz gladiator
  • bende pek sorun olacağını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.