Şimdi Ara

gtx 590 1.5 gb gözüküyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gtx 590 1.5 gb gözüküyor format attım nasıl eski haline getircem 3gb.

• internetten gpu-z programı son sürüm indirip kurup çalıştırıp screenshot alıp buraya koyarmısınız?
    kartın 1,5 gb olduğunu hangi program söylüyor bu arada?
  • masa üstüne sağ tıkladım gelişmiş ayarlardan.Allah Rızası için biri yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan7735

masa üstüne sağ tıkladım gelişmiş ayarlardan.Allah Rızası için biri yardım etsin.

windows'un kendi programı, hata olabilir, şu gpu-z yi bir indirip kurun çalıştırın onda pek yanlışlık olmaz...
  • Performansında sorun yoksa kafaya takmaya gerek yok. Ama için rahat etmiyorsa gpu-z den bir bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan7735

masa üstüne sağ tıkladım gelişmiş ayarlardan.Allah Rızası için biri yardım etsin.

Kartin kullanabilecegi anlik bellek 1.5 GB dir kart basina tabiki. Her hangi bir sorun yok merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok. GTX 590 2x1.5 GB şeklindedir. GPU başına 1.5 GB bellek kullanılır.

gtx 590 1.5 gb gözüküyor.

GTX 690'da 2x2 GB olarak çalışır mesela. Kullanılabilir bellek miktarı 2 GB'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Temmuz 2012; 15:23:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bf 3 ultrada mınım 42 fps dusuyordu suan 25 lerde kullanmıyor oyunlarda anlıyorum
    bütün oyunlar perfomansım düştü gözle görülür bi şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan7735 -- 26 Temmuz 2012; 15:23:48 >
  • Gtx590 zaten 2 tane 580 den oluştuğu için 1,5gb gözükür bu gayet normal. Nasıl CF ya da SLI yapınca 2.kartın belleğini kullanamıyorsun o hesap Ayrıca BF3 de falan o kart 25fpslere düşmez. Format attıktan sonra güncel driver ı kurduğuna eminmisin? Ya da doğru şekilde kurduğuna? Driver sorunu gibi görünüyor
  • Zaten GPU per each olarak belirtilen 1,5Gb aynı zamanlarda toplam Vram anlamına gelir. Yani GTX590 3gb görsenizde uygulamada 1,5 GB toplam VRAM sunar. İki kart ile SLI yapıldığında da toplam bellek iki kat olmadığı gibi tek PCB üzerinde de durum değişmez....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 26 Temmuz 2012; 15:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Gtx590 zaten 2 tane 580 den oluştuğu için 1,5gb gözükür bu gayet normal. Nasıl CF ya da SLI yapınca 2.kartın belleğini kullanamıyorsun o hesap Ayrıca BF3 de falan o kart 25fpslere düşmez. Format attıktan sonra güncel driver ı kurduğuna eminmisin? Ya da doğru şekilde kurduğuna? Driver sorunu gibi görünüyor

güncel driveri kurdum ve oynurum 64 kısılık harıtada ultrada 25 dusuyor. eskiden 42 altına inmezdi bu ekran kartı bi ayarı olması lazım herkez diyorki 1.5 sli var içinde tmm anladımda.Ama neden eski perfomansını vermiyor ve bilgisayarım 1.5 gb diye gözüküyor eskiden 3g diye gözükürdü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.